- 6 Mart 2019
- 847
- 1.902
- 113
Bence artık zorlamayın, sonucunda siz üzülebilirsiniz![]()
İşte hem suclu olup hem de aramamak garip oluyor sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence artık zorlamayın, sonucunda siz üzülebilirsiniz![]()
İşte hem suclu olup hem de aramamak garip oluyor sanki
Sürekli online olup olmadığını takip ediyorsanız o iş yaş
Online olduğunu gördüğünüz zamanlar yine yazacaksınız.
Bence takip etmeyin ve başka şeylere odaklanın.
Deşmeye kalktıkça emin olun üzülen siz olacaksınız.
Bunu onun sorguluyor ve yapıyor olması lazım.İşte tek beni dusundüren su oldu; ben bu durumda hatalıyım ondan adım atması gereken ben miyim acaba diye dusunuyorum
Bunu onun sorguluyor ve yapıyor olması lazım.
Tamam yine size kızsın ama nabız da yoklasın o korksun gerçekten bitti mi? diye o da tutuşsun..
Bence sonuna gelmişsiniz zorlamayın derim.
Hiç daha bunu yasadıgını zannetmiyorum.Öyle öyle de şu hayatta bazı şeylerin mantıklı açıklamaları olamıyor maalesef
Yoksa haklısınız.
Kendi istemeden barıscagını sanmam acıkcasıBariscaksan ara. Diğer türlü kimse aşkından ölmemiş boşveeeer. Erkekler maldır daha anlayamadık mi
Hatam şimdiyle alakalı bir şey degıl zaten de garip ben nasıl bu zamana kdr durdum bi fikrim de yok .Hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız ve tekrar barışmak gibi niyetiniz varsa mesaj atabilirsiniz Ama aynı hataları tekrarlamamak gerekiyor. Fevri hareket etmemek lazım.
Aramanin birsey degistirecegini saniyorsan yaniliyorsun. Aksine aradiktan bir kac gun sonra neden aradim diye kendine kizacaksin.
Bir de lutfen su ruya olayindan bahsetme. Dogru olsa bile artik cok klise. Kimse inanmiyor artik dogru da olsa.
Arada egolari sisin patlasin.. Hic arama bosver yoluna bak neyini merak ediyorsun? Hic bi hata tek tarafli degil
Sen değil o kaybettiğine yansın.. erkeklerin egolarını tavan yaptırıyoruz sonra değersiz kadın oluyoruz.. boşver takılma hiçTabi ki degıl ondan bende emınım.
Yani hata dediğim tam hata bile degılde herneyse olan oldu
Aramadım yine tuttum kendimi, neden bılmıyorum ama tuttum.Sen değil o kaybettiğine yansın.. erkeklerin egolarını tavan yaptırıyoruz sonra değersiz kadın oluyoruz.. boşver takılma hiç
Arayın klasik seni ruya da gordum yalanını atın ve ozur dileyin Barısın
Ama karsı taraf sızı isterse