arap erkek arkadaşım telefonda cinsellik konuşmak istiyor normal mi?

miss_queen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
789
1.096
138
35
merhaba 1 senedir konuştuğum yabancı erkek arkadaşım var farklı ülkelerde yaşıyoruz ama yakında türkiyeye gelecek evlenme planları yapıyoruz. hayatımda ilk defa bu kadar aşık oldum ve çok seviyorum yaşım 25 yanlız erkek arkadaşım biraz yaramaz telefonda cinsellik hakkında konuşmak istiyor sürekli düğün gecemiz nasıl olur filan diyor hayal etmemi istiyor ben çok utangacım konudan uzaklaşmak istiyorum bu sefer küsüyor sen benim karım olacaksn sıradan biri değilsin diyor. ona çok güveniyorum ama henüz hiç birşey kesin değil korkuyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tü tü tü,
Allahın arabına bak
Ne haddine arabın cinsellik konuşmak

Sen onu dindar diye söylemek istedin sanırım, o işler öyle olmuyor.

He bu arada telde konuşmak da bence çok normal.
Gerçekten ilk geceye kadar hbir kelime konuşmayan var mı bununla ilgili????
Bunu acaip merak ediyorum?

Arkadaş galiba Araplar ın biraz daha dindar olmasından dolayı belirtmiş. Bütün erkekler yapabilir bunu ama merak ettim üstüne birkaç tane daha kadın getirirse napcaksın

teşekkürler cevaplar için arap dememin nedeni yani türk değil işte huyu suyu farklı mı türklerden bunalrın bilmiyorum demek istedim eşi veya sevgilisi arap olan varsa belki yaşamıştır diye yeniyim ilişki konularına da :)

Arabı, cinselliği bir tarafa bırakıyorum, hiç yüzyüze görüştünüz mü? Yoksa hiç görmediğiniz bir adama aşık olduğunuzu söyleyip evlilik planları mı yapıyorsunuz?
biz ingilterede tanıştık ama eğitimim bitince döndüm o zaman sevgili değildik 1 ay sonra teklif etti şu ana kadar sadece telefon internet üzerinden görüştük

Nişanlım arap 3 senedir birlikteyiz. Valla ne huyu ne suyu farklı bildiğin insan işte.

hehe öyle demek istemedim :) haklısın sanrm teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…