- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi miss_queen
-
Konu sahibi kusur bakmasın konuyu saptırıyorum ama cok konikti ilk zamanlarımız. Mesela evlerine gittiğimde kalbime bi sıkıntı otururdu sebepsiz, daralırdım neden olduğunu bikaç ay sonra annem keşfetti.biz burda o kadar üst üste cenaZede mevlütte falan arapça dinliyoruz ya. Psikoloji işte. Bilinçaltım cenazede hissettiriyormus beni :)Allah iyiliğinizi versin
estagfurullah aksine hoşuma gitti :)Konu sahibi kusur bakmasın konuyu saptırıyorum ama cok konikti ilk zamanlarımız. Mesela evlerine gittiğimde kalbime bi sıkıntı otururdu sebepsiz, daralırdım neden olduğunu bikaç ay sonra annem keşfetti.biz burda o kadar üst üste cenaZede mevlütte falan arapça dinliyoruz ya. Psikoloji işte. Bilinçaltım cenazede hissettiriyormus beni :)
yarı pakistan yarı suudi arabistan melez :)Arap ne Arabı ama nerenin arabı? Suriyeli ise halktan da tepki alabilirsiniz evlenecekseniz
Şaka bi yana meraktan sordum.
yarı pakistan yarı suudi arabistan melez :)
evet hemen evlenelim modunda zaten..benim arkadasin esi arap kokenli turktu. soyledigine gore cok duskun oluyorlarmis cinsellige. hem evlilik oncesi baya usteledi demisti hemde evlilik sonrası hic rahat vermiyodu kiza
Getirecek demedim getirirse napcaksın dedim onlar da daha yaygınya hani... Orada bir genelleme cümlesi yok.hepsi öyle değil. genellemeyin. avrupadakiler türkler deveye biniyor diyince kızıyoruz sonra. genellemek yanlış .
Şimdi saygı duyarım yani bu tür şeyleri evlilik öncesi konuşmak istemeyenlere. Bana kalırsa sakıncası yok ama öyle düşünmeyenler de var.
Bir erkeğe bunu istemediğini söyledikten sonra kaldığı yerden aynen devam ediyorsa, ısrar ediyorsa bu tacize girer. Net olarak söylüyorum o heriften bir nane olmaz.
Ergenken ilk flörtlerimde böyle durumlarla karşılaşırdım, ben ergen karşımdaki ergen. O kızları merak ediyor haliyle ben de ayıp, tabu derken ses çıkaramıyorum. Mesajlaşmalar geceleri farklı yöne gidince ben uyarırdım, bir olur iki olur hayır dedikçe devam ederlerdi. Bahane de hiç değişmezdi, sevgilimsin gizlimiz saklımız mı var.Bak bu herif de karımsın demiş.
Şimdiki aklım olsa tekmeyi basardım.
İnanın o dısardan gorunen yuzu mesela benim cevremde daha yaygın(izmir) onlara gore. Tek fark bizdekiler kuma diye değil metres diye geciyor.Getirecek demedim getirirse napcaksın dedim onlar da daha yaygınya hani... Orada bir genelleme cümlesi yok.
Aynen öyle, yani düpedüz taciz oluyor bu.Sadece ergenler degil yasini basini almis cogu erkek yapiyor bunu. Iki tarafli olmadiktan sonra bi anlami kalmiyor zaten. Artik erkeklerin bel alti yerine karsisindaki kadini dusunmesi gerek. Kadin istemiyorsa bitti NOKTA
Bu arada su karım olcaksın lafı bitel bana mı tiksinc geliyor yaaAynen öyle, yani düpedüz taciz oluyor bu.
Kızları da karım olacaksın, özelsin deyip kandırmaya çalışıyorlar.
Lan ne özeli, gece gece rahat duramıyorsun, piyango kıza vuruyor bahane uyduruyorsun bir de.
Aynen öyle, yani düpedüz taciz oluyor bu.
Lan ne özeli, gece gece rahat duramıyorsun, piyango kıza vuruyor bahane uyduruyorsun bir de.
aslında haklısınız ama istemeyincede zorlamıyor iki gün sonra tekrar deniyorAynen öyle, yani düpedüz taciz oluyor bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?