arap erkek arkadaşım telefonda cinsellik konuşmak istiyor normal mi?

Allah iyiliğinizi versin
Konu sahibi kusur bakmasın konuyu saptırıyorum ama cok konikti ilk zamanlarımız. Mesela evlerine gittiğimde kalbime bi sıkıntı otururdu sebepsiz, daralırdım neden olduğunu bikaç ay sonra annem keşfetti.biz burda o kadar üst üste cenaZede mevlütte falan arapça dinliyoruz ya. Psikoloji işte. Bilinçaltım cenazede hissettiriyormus beni :)

işi ileri götürüp cinsellik konusunda benide kabul ettirirse beni basit olarak görür mü diye korkuyorum

estagfurullah aksine hoşuma gitti :)

Arap ne Arabı ama nerenin arabı? Suriyeli ise halktan da tepki alabilirsiniz evlenecekseniz
Şaka bi yana meraktan sordum.

Şimdi saygı duyarım yani bu tür şeyleri evlilik öncesi konuşmak istemeyenlere. Bana kalırsa sakıncası yok ama öyle düşünmeyenler de var.
Bir erkeğe bunu istemediğini söyledikten sonra kaldığı yerden aynen devam ediyorsa, ısrar ediyorsa bu tacize girer. Net olarak söylüyorum o heriften bir nane olmaz.
Ergenken ilk flörtlerimde böyle durumlarla karşılaşırdım, ben ergen karşımdaki ergen. O kızları merak ediyor haliyle ben de ayıp, tabu derken ses çıkaramıyorum. Mesajlaşmalar geceleri farklı yöne gidince ben uyarırdım, bir olur iki olur hayır dedikçe devam ederlerdi. Bahane de hiç değişmezdi, sevgilimsin gizlimiz saklımız mı var. Bak bu herif de karımsın demiş.
Şimdiki aklım olsa tekmeyi basardım.

benim arkadasin esi arap kokenli turktu. soyledigine gore cok duskun oluyorlarmis cinsellige. hem evlilik oncesi baya usteledi demisti hemde evlilik sonrası hic rahat vermiyodu kiza

Sadece ergenler degil yasini basini almis cogu erkek yapiyor bunu. Iki tarafli olmadiktan sonra bi anlami kalmiyor zaten. Artik erkeklerin bel alti yerine karsisindaki kadini dusunmesi gerek. Kadin istemiyorsa bitti NOKTA

Sadece ergenler degil yasini basini almis cogu erkek yapiyor bunu. Iki tarafli olmadiktan sonra bi anlami kalmiyor zaten. Artik erkeklerin bel alti yerine karsisindaki kadini dusunmesi gerek. Kadin istemiyorsa bitti NOKTA
Aynen öyle, yani düpedüz taciz oluyor bu.
Kızları da karım olacaksın, özelsin deyip kandırmaya çalışıyorlar.
Lan ne özeli, gece gece rahat duramıyorsun, piyango kıza vuruyor bahane uyduruyorsun bir de.

Bi de klasik kadinim da kadinim diyenler var. Onlari da piste davet edelim.

aslında haklısınız ama istemeyincede zorlamıyor iki gün sonra tekrar deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…