arap erkek arkadaşım telefonda cinsellik konuşmak istiyor normal mi?

ay yarıldım cümlene ya
Yani ne diyeyim başka
Irka göre sınıflandırması mı olur bu işin? Şu ırktan erkekler telefon seksinden hoşlanmıyor diye çalışma yapıldı da ben mi bilmiyorum?
Seks genel olarak ihtiyaçlar teoreminin en tabanında yer aldığı için tüm uluslarda aynı derecede öneme sahiptir, yeme içme gibi.

haha biraz heycanlı ve şaşkınım ırkçılık değil niyetim çok güldüm ya Allah iyiliğini versin :))

Onu bunu bosver de kumaya hazirlikli ol. Seks kolay is merak etme.

Adami gormemis evlilik hayali kuruyo

haha biraz heycanlı ve şaşkınım ırkçılık değil niyetim çok güldüm ya Allah iyiliğini versin :))
profilindeki yaşın doğruysa küçük de değilsin ki yani anlamayasın.
Adam o esnada beyni ile düşünmüyor, alt taraf kurduruyor cümleleri işte. Beyin aralarda devreye girip karım olacaksın dedirtiyor.

Ahahhha ben bunu yaptım annesiyle ilk tanısmaya gittiğimizde yerde kağot gordum 3 kere opup basıma koydum meğer diyet listesiymiş

koptum
Amcam da uydudan arap kanali bulmus. Herifler artik siyaset mi konusuyor gundem mi oyle bisey. Bizimki amin deyip duruyor Ondan aklima geldi

Arkadaş galiba Araplar ın biraz daha dindar olmasından dolayı belirtmiş. Bütün erkekler yapabilir bunu ama merak ettim üstüne birkaç tane daha kadın getirirse napcaksın
hepsi öyle değil. genellemeyin. avrupadakiler türkler deveye biniyor diyince kızıyoruz sonra. genellemek yanlış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…