arapça bilen arkadaşlar lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diğerlerinden aldığı para tatlı gelmiş demek ki. suriyeli olayına diyecek çok lafım var ama demicem sabah sabah taşlanmaya niyetim yok burda

Zam istiyor demekki:KK51:
480 e evmi kalmiş bodrumlar bile 600 den basliyor.ev sahibin bence yine iyi birisi
Canım benim annemin yeni yapılan3 dairesi var ara kat komple cadde gören asansörlü ve 425 tl. Tabiki mesela üst katı bir seferde800 e verdi yeni kiracı ya. Şimdi bana% 12den fazla yapamaz zam. O yüzden böyle yapıyor. Birde o bu yüzünden değil adamın malı apartman içi diye uyardım. Onun için yani. Yoksa bilsem aptal kafa geç üstüne bir başka boya yazıların canıma con con.

Eşim tutturdu ona o lafı odetmeden bende bu evden çıkmam. Eşim daha once kiracı olmuş ben ilk defa bu evde kiracıyım. Eşime göre yapar%12 zammını bende bundan sonra kirayı bankaya yaptırırım vergi de kacıramaz. Ama benim evler ustume ustume geliyor su an.

Nerde yaşadığınızı merak ettim. Suriyelilerden bizim de dilimiz yandı.. Laf anlamazlar, paralarına hiç sadık değiller. Anlayışsızlar gece 3-4 bağıra bağıra konuşurlar , balkonda mangal yaparlar daha bir sürü aklıma gelmeyen şeyler var. Oturduğunuz ev çok ucuzmuş gerçekten ama çekilecek gibi değil. Bizim memleketimiz mi onların mı belirsiz...:110:
Canım eski kiracı olduğum için zaten fazla zam yapamıyor. Uyanık ev sahipleri zaten hep bir sebeten eski kiracıları çıkarıp yenilerine bu fiyata veriyor. Ama 500 e çok taha iyi evlerde oturan insanlar da var. Fakat vicdan sahibi insan bulmak zor.

diğerlerinden aldığı para tatlı gelmiş demek ki. suriyeli olayına diyecek çok lafım var ama demicem sabah sabah taşlanmaya niyetim yok burda

Aynen öyle oldu canım. Bide yazık onlarada yazık tabi ev vericez savaştan gelmiş diyor. 500 e kiracı cikiyor suriyeli 800e oturuyor.kim sorarsa allah6rızası için veriyor evini.
Yaaaa yukarıdaki adamlardan geecekten şikayetim yok yani korkularım vardı tabi ama zmanla baktım tek ses arada koşan çocuk sesi. Apartman boşluğunda oynayan cocuk sesi ki bu beni hiç rahatsız etmez. Çocuk sesi benim için sorun olmamıştır hiç. Sadece merdivenlerde korkuluk yok bir çıkarım 7 8 Çocuk oynuyor. Derim burdan aşşağı düşersiniz yanlarında türkçe bilenler tamam abla der iner aşağı. Görürüz selamlasırız.

Ama bu ev sahibi sanki ben ona bunu çocuk yazmış alın kulaklarından tavana asın demişim. Sadce ailseine soyliycen çocuklarına bidaha duvara bişey yazmasin diye uyarı yapacak.
Ama yok diyorum ya sessizce bir kaçta ev sahibinin adına küfür yazacağıma git adamı uyar.

Back
X