- 3 Şubat 2018
- 25.849
- 111.213
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne buldun yaz da konu sahibi rahatlasınBuldum galiba
Ne buldun yaz da konu sahibi rahatlasın
Hadi ya
Evliliğimi sorguladığım için gidiyorum zaten neyse ne artık yardımlarınız için teşekkürlerBöyle şeylerden şüphelendiğinize göre evliliğinizi sorgulayın bence
Ben de kazadan beladan korur diye bu tarz şeylere inanır koyarım cüzdanıma çantama bulundururum eşiniz de inanıyor dmeek ki evde çekmeceye koymuş hemen kötü bişey aramayın yani altındaEvliliğimi sorguladığım için gidiyorum zaten neyse ne artık yardımlarınız için teşekkürler
Daha önce çok konuştum alttan alan taraf hep benimdir zaten bi kere o gelsin o konuşsun çabalasın istedim böyle olduKocanizi karsiniza alip konustunuzmu ?
Evet haklısınızBen de kazadan beladan korur diye bu tarz şeylere inanır koyarım cüzdanıma çantama bulundururum eşiniz de inanıyor dmeek ki evde çekmeceye koymuş hemen kötü bişey aramayın yani altında
Herkesin yapısı farklı işte alttan almayabiliyor özür dilemeyebiliyor sizi çokça rahatsız eden bir durum varsa kurtarılacak bir evlilik değilse ayrılın mademDaha önce çok konuştum alttan alan taraf hep benimdir zaten bi kere o gelsin o konuşsun çabalasın istedim böyle oldu
Sen ne yazdın da çıktı ben de bakayımAnladigim kadariyla cesitli sayfalarda bulunuyor. Youtube da aciklamasi da var. Koruma amacli muska olarak tasiyorlar
Çabalamaktan yoruldum artık değersiz hissediyorum kendimi sevgisiz hissediyorumHerkesin yapısı farklı işte alttan almayabiliyor özür dilemeyebiliyor sizi çokça rahatsız eden bir durum varsa kurtarılacak bir evlilik değilse ayrılın madem
Screenshot alip googledan aratdimSen ne yazdın da çıktı ben de bakayım
Sen ne yazdın da çıktı ben de bakayım
(Burdada gösteriyorlar)
Peygamberimizin mührü. Bende de var.Hemen neden kötüye yoruyorsunuz ki bundan annem bana da vermişti cüzdanımda taşırım ne yazdığını unuttum annem söylemişti
Teşekkürler bilen çıktı sonundaPeygamberimizin mührü. Bende de var.