- 23 Ocak 2016
- 34.576
- 50.547
- 598
- Konu Sahibi PurpleLove35
Yok cevşen değil de neydi unuttum annem demişti yıllardır cüzdanımda taşırım bunu benCevşen vardı eskiden boyunda falan tasinirdi omu acaba bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cevşen değil de neydi unuttum annem demişti yıllardır cüzdanımda taşırım bunu benCevşen vardı eskiden boyunda falan tasinirdi omu acaba bu
Hiç bilmiyorum ki kayınvalidem mi verdi acaba eşime hiç haberim yok çünkü bana söylerdi normalde anlamadımİyide onu oraya kim koymuş olabilir duaysada yani![]()
Evet aynısı galiba teşekkür ederimKüçük bir kağıt bendeki de bakın aynısı benzettim cüzdanıma baktım aynısıymış anlamını unuttum cüzdanımda taşırım hep
Kocanızın davranması ile ne alakası var bunun onla bağdaştıramadım o güzel bişeydi anlamı ama anlamını bilmiyorum belki bilen çıkar yarın anneme sorar yazarım büyüyle falan alakası yokEvet aynısı galiba teşekkür ederim
Çünkü bana karşı hareketleri çok değişti nedenini anlamıyorum böyle şeylere bağlamaya çalıştım heralde kendimceKocanızın davranması ile ne alakası var bunun onla bağdaştıramadım o güzel bişeydi anlamı ama anlamını bilmiyorum belki bilen çıkar yarın anneme sorar yazarım büyüyle falan alakası yok
Hayır bunun öyle şeylerle alakası yok manasını bilmiyorum güzel bişeydi ben de senelerdir cüzdanımda taşırımÇünkü bana karşı hareketleri çok değişti nedenini anlamıyorum böyle şeylere bağlamaya çalıştım heralde kendimce
Çok teşekkür ederimHayır bunun öyle şeylerle alakası yok manasını bilmiyorum güzel bişeydi ben de senelerdir cüzdanımda taşırım
aynen bunun aynisi sizdeki daha net okunuyor zaten el yazisi degil fotokobi bunlar. hazir muskalarin icinde olabilir belki hic almadim o yuzden bilgim yok ama iceriginde dualar varKüçük bir kağıt bendeki de bakın aynısı benzettim cüzdanıma baktım aynısıymış anlamını unuttum cüzdanımda taşırım hep
Bunu Bi hocaya gösterinEşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsinEki Görüntüle 2759770 Eki Görüntüle 2759772
Eki Görüntüle 2759770
Hilyei Şerif olmasıKüçük bir kağıt bendeki de bakın aynısı benzettim cüzdanıma baktım aynısıymış anlamını unuttum cüzdanımda taşırım hep
Evet fotokopi annem çoğaltıp kardeşlerime eşime hepimize verdi dua sanırım öğrenince yazarımaynen bunun aynisi sizdeki daha net okunuyor zaten el yazisi degil fotokobi bunlar. hazir muskalarin icinde olabilir belki hic almadim o yuzden bilgim yok ama iceriginde dualar var
Baktım şimdi Hilye i Şerif diye ama aynısı değilHilyei Şerif olması
Hadi yaBaktım şimdi Hilye i Şerif diye ama aynısı değil
Noldu korktunuz mu yahu saçmalamayın kötü bişey olsa annem cüzdanıma niye versin eşiniz de inanıyordur koruyuculuğuna koymuştur çekmeceye kaynananızla eşinizin size davranma şekli ile ne alakası varHadi ya
Burda korkulcak bişey yok. Allah'ın isimleri var. Ya selim ya halim. Bunlar hep Allah'ın isimleri. Büyü falan değil. Belki nazara karşı. Belki koruma duası olabilir. Kötü bişey değil amaEşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsinEki Görüntüle 2759770 Eki Görüntüle 2759772
Eki Görüntüle 2759770