• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça bilen var mı? Sanırım muska buldum:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanızın davranması ile ne alakası var bunun onla bağdaştıramadım o güzel bişeydi anlamı ama anlamını bilmiyorum belki bilen çıkar yarın anneme sorar yazarım büyüyle falan alakası yok
Çünkü bana karşı hareketleri çok değişti nedenini anlamıyorum böyle şeylere bağlamaya çalıştım heralde kendimce

allaha ve peygamberlere dua var tek tek peygamberlerin isimleriyle ve bir mehdi ismi geciyor tam okunmuyor o kismi. buyu gibi bisey olacagini sanmiyorum. bir cesit dua

Büyü değil. Ama büyü olsa bile öyle bir şey yok zaten inanmayın

Küçük bir kağıt bendeki de bakın aynısı benzettim cüzdanıma baktım aynısıymış anlamını unuttum cüzdanımda taşırım hep
aynen bunun aynisi sizdeki daha net okunuyor zaten el yazisi degil fotokobi bunlar. hazir muskalarin icinde olabilir belki hic almadim o yuzden bilgim yok ama iceriginde dualar var

aynen bunun aynisi sizdeki daha net okunuyor zaten el yazisi degil fotokobi bunlar. hazir muskalarin icinde olabilir belki hic almadim o yuzden bilgim yok ama iceriginde dualar var
Evet fotokopi annem çoğaltıp kardeşlerime eşime hepimize verdi dua sanırım öğrenince yazarım

Benim bildigim kadariyla ve okuyabildigim kadariyla büyü ile alakasi yok. Zaten onlar ters yaziliyor denilirsi hep. Ne kadar dogru bilmiyorum ama

Eşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsin :KK43:Eki Görüntüle 2759770 Eki Görüntüle 2759772
Eki Görüntüle 2759770
Burda korkulcak bişey yok. Allah'ın isimleri var. Ya selim ya halim. Bunlar hep Allah'ın isimleri. Büyü falan değil. Belki nazara karşı. Belki koruma duası olabilir. Kötü bişey değil ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X