- 27 Nisan 2012
- 15.652
- 18.758
- 498
adli süreç vs olacaksa tekrar çağırmaları 2 ayı bulabiliyorTeşekkür ederim. Çok net konuşup aranmayınca acaba mı dedim. Çok da güzel geçti hani konuya hakim filan dediler. Bu tarz şeyleri kafama çok takıyorum malesef
Meslektaşız canım maaleswf nedense münasebeye asgari ücret fazlasını layık görmüyor çalışanlar. Belki bayram sonrası ararlarsa malum bende haber bekliyorum o şekilde kendimi avutuyorumİyi pazarlar hanımlar
Daha önce iş yerimin şartlarından bahseden bi konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır.
8-7 çalışma haftanın 6 günü
Asgari ücret- senem doldu artış yapmadı
Yol-yemek yok
Yıllık izin 10 gün (20 yıllık çalışan olsanız bile) 2 günde pazara gelmek zorunda
Kariyer fırsatı yok
Muhasebeciyim
Bu hafta kurumsal bir firmayla görüştüm
8-6 çalışma
Cumartesi pazar tatil
Yol yemek var
Yükselme olanağımda var. İş yine muhasebe
Yanında görevlendirileceğim bey ve insan kaynaklarıyla görüşmem oldu. Beyfendi benim için olumlu dedi. İnsan kaynaklarıda cv min arkasına bilgisayardan çıktı aldı zımbaladı(benim için her detay çok önemli ondan dikkat ettim)
İnsan kaynakları genel müdürümüzle görüşelim belki görüşmek ister belki hemen onay verir biz size gün içerisinde inşallah döneriz dedi. Bu perşembe günü oldu. Tabi ben biraz tez canlıyım ve kaçırmak istemediğim bir iş. Sizce dönerler mi?
9-5 kurumsallaşma çok iyiymiş, standart 9-6 :))Kurumsal her zanan iyidir ben de 9 5 hafta sonu olmadan çalışıyorum ben başlangıç maaşınızı merak ettim?
Kurumsal değil çalıştığım şirket yemek molası diye bir mola yok o yüzden 9 5.9-5 kurumsallaşma çok iyiymiş, standart 9-6 :))
İnşallah hemen yazıcam burayagüzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)
Adli süreç derken ? Bu konuda çok bilgim yok.adli süreç vs olacaksa tekrar çağırmaları 2 ayı bulabiliyor
işyerinde şuan iş görüşmelerini takip ediyorum ordan biliyorum :)
hayırlısı olsun hakkınızda
Referans olarak sorumlumu yazmıştım numarasını filan ama direkt çalıştığım yerin numarasını bulup aradılar.İlk adaylardan biri iseniz diğer adayları da görmek isteyeceklerdir gorusme olumlu da olsa, sürece başvuran aday sayısına göre 15 gün ile 1 ay arasında surebilir kurumsal dediğiniz icin. Gönlünüze göre olsun
İs yeri arandı derken referansinizi mi aradılar
Maaş konusu henüz konuşulmadı.Kurumsal her zanan iyidir ben de 9 5 hafta sonu olmadan çalışıyorum ben başlangıç maaşınızı merak ettim?
Patronum dışında herkes biliyo aradığımı. Patronumda arada bir uğrar telefonlara bakmaz zaten. Ben zaten bi ay kadar önce çıkışımı istemiştim sorumlu arkadaş iş bul öyle ayrıl dedi. Daha önceden konum var işimle ilgili.şu an çalıştığınız yeri mi aradılar sorun olmadı mı?
Yani ben çalıştığım yerden gizli iş arasam öğrenseler hemen çıkartırlar beni
Muhasebe ne iş yapıyo oluyo sabahtan akşama oturuyoruz görünüyo ama kafa yorgunluğu çok kötü. Hani belli olsa tam olarak patronumla görüşücem çıkıyorum diye 1-2 hafta yerime gelecek olan bulunur iş gösterilir.Meslektaşız canım maaleswf nedense münasebeye asgari ücret fazlasını layık görmüyor çalışanlar. Belki bayram sonrası ararlarsa malum bende haber bekliyorum o şekilde kendimi avutuyorum
Benm yerime birini alacaklarını sanmıyorum nasılsa dışarıdan mali müşavir var evrakları ona gönderirler bir maaş gideri eksilir işteMuhasebe ne iş yapıyo oluyo sabahtan akşama oturuyoruz görünüyo ama kafa yorgunluğu çok kötü. Hani belli olsa tam olarak patronumla görüşücem çıkıyorum diye 1-2 hafta yerime gelecek olan bulunur iş gösterilir.
Bizde 2 kişiyiz muhasebede ama 2 şirket var. Dışardan mali müşavirimizde var. Derse patron direkt çıksın çıkarımBenm yerime birini alacaklarını sanmıyorum nasılsa dışarıdan mali müşavir var evrakları ona gönderirler bir maaş gideri eksilir işte
Benimki de keşke beni çıkartsa diyorum tazminat ve işsizlik maaşı alırdım en azındanBizde 2 kişiyiz muhasebede ama 2 şirket var. Dışardan mali müşavirimizde var. Derse patron direkt çıksın çıkarım
Benim ki isteyerek çıkarmaz. Benim gibi enayiyi zor bulurBenimki de keşke beni çıkartsa diyorum tazminat ve işsizlik maaşı alırdım en azından
:) bende diyorum Ya ben çıksam yerime kimseyi almaz çnkü bulamaz o ücrete çalışacak biriniBenim ki isteyerek çıkarmaz. Benim gibi enayiyi zor bulur
İnşallah dönerler canım ama iş aramaya devam et hiç insancıl şartlarda çalışmıyorsun çık vs. demeyeceğim çünkü iş bulmadan çıkmak ihtiyacın varsa imkansız bu nedenle aramalara tam gaz devam et.İyi pazarlar hanımlar
Daha önce iş yerimin şartlarından bahseden bi konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır.
8-7 çalışma haftanın 6 günü
Asgari ücret- senem doldu artış yapmadı
Yol-yemek yok
Yıllık izin 10 gün (20 yıllık çalışan olsanız bile) 2 günde pazara gelmek zorunda
Kariyer fırsatı yok
Muhasebeciyim
Bu hafta kurumsal bir firmayla görüştüm
8-6 çalışma
Cumartesi pazar tatil
Yol yemek var
Yükselme olanağımda var. İş yine muhasebe
Yanında görevlendirileceğim bey ve insan kaynaklarıyla görüşmem oldu. Beyfendi benim için olumlu dedi. İnsan kaynaklarıda cv min arkasına bilgisayardan çıktı aldı zımbaladı(benim için her detay çok önemli ondan dikkat ettim)
İnsan kaynakları genel müdürümüzle görüşelim belki görüşmek ister belki hemen onay verir biz size gün içerisinde inşallah döneriz dedi. Bu perşembe günü oldu. Tabi ben biraz tez canlıyım ve kaçırmak istemediğim bir iş. Sizce dönerler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?