Valla borca girmemiş olsam çıkardım onun için riske atmak istemiyorumİnşallah dönerler canım ama iş aramaya devam et hiç insancıl şartlarda çalışmıyorsun çık vs. demeyeceğim çünkü iş bulmadan çıkmak ihtiyacın varsa imkansız bu nedenle aramalara tam gaz devam et.
Kurumsal düşük vermez ama ilk görüşmede olsa söylemeleri gerekti. Umarım tatminkar olur.Maaş konusu henüz konuşulmadı.
Iyı olsun inşallah. Rabbım yanında olsun. Güzel işler Allah herkese nasıp etsınİyi pazarlar hanımlar
Daha önce iş yerimin şartlarından bahseden bi konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır.
8-7 çalışma haftanın 6 günü
Asgari ücret- senem doldu artış yapmadı
Yol-yemek yok
Yıllık izin 10 gün (20 yıllık çalışan olsanız bile) 2 günde pazara gelmek zorunda
Kariyer fırsatı yok
Muhasebeciyim
Bu hafta kurumsal bir firmayla görüştüm
8-6 çalışma
Cumartesi pazar tatil
Yol yemek var
Yükselme olanağımda var. İş yine muhasebe
Yanında görevlendirileceğim bey ve insan kaynaklarıyla görüşmem oldu. Beyfendi benim için olumlu dedi. İnsan kaynaklarıda cv min arkasına bilgisayardan çıktı aldı zımbaladı(benim için her detay çok önemli ondan dikkat ettim)
İnsan kaynakları genel müdürümüzle görüşelim belki görüşmek ister belki hemen onay verir biz size gün içerisinde inşallah döneriz dedi. Bu perşembe günü oldu. Tabi ben biraz tez canlıyım ve kaçırmak istemediğim bir iş. Sizce dönerler mi?
Çalışıyo olunca eksi bakmamaları lazım. Genelde aktif çalışanı daha çok severler. İhbar süresinden dolayı olabilir sadece ama her şirket bekler önemli değil o.Valla borca girmemiş olsam çıkardım onun için riske atmak istemiyorumgittiğim görüşmelerde de çalışıyo olunca eksi gözüyle bakıyolar.
bizde adli süreç diye geçiyor ama her birim için 2 ay gibi uzun sürmüyormuşAdli süreç derken ? Bu konuda çok bilgim yok.
İki yerde oldu bana işiniz var burası olur belki beğenmezsiniz şimdikinden olmayın dendiÇalışıyo olunca eksi bakmamaları lazım. Genelde aktif çalışanı daha çok severler. İhbar süresinden dolayı olabilir sadece ama her şirket bekler önemli değil o.
İnşallah. Şuan çalıştığım yerden her bakımdan daha iyi olanakları. Şimdi çalıştığım yerde bankaya da gidiyorum. Sanayi bölgesindeyim o da çok rahatsız ediyo.Kurumsal düşük vermez ama ilk görüşmede olsa söylemeleri gerekti. Umarım tatminkar olur.
Hayatımda böyle şey duymadım. Firmalar sıkıntılıymış benceİki yerde oldu bana işiniz var burası olur belki beğenmezsiniz şimdikinden olmayın dendi
Senet sepet işleri için mi gidiyorsunuz?İnşallah. Şuan çalıştığım yerden her bakımdan daha iyi olanakları. Şimdi çalıştığım yerde bankaya da gidiyorum. Sanayi bölgesindeyim o da çok rahatsız ediyo.
Genelde patronun şahsi kartlarını yatırmaya gidiyorumSenet sepet işleri için mi gidiyorsunuz?
Hayırlı olsun bu arada görüşmeye çağırmışlar
hadi bakalım hayırlısı arefe günündeyiz işiniz gücünüz rast gitsin inşallahGenelde patronun şahsi kartlarını yatırmaya gidiyorum
Yok tabi kihadi bakalım hayırlısı arefe günündeyiz işiniz gücünüz rast gitsin inşallah
patronunuzun haberi yok dimi :)
İnşallahHakkınızda hayırlısı olsun,bende 2. Görüşmek için beklemedeyim ,gittiğim gün yetkili yok diye sizi sonra arayacağız dediler sonra araya bayram girdi, heyecanla bayram sonrasını bekliyorum bende,hakkımızda en hayırlısı olur insAllah
İnşallahbeklemek insanı yoruyo ya
Şahsi kartlarını hesapları üzerinden otomatik ödeme verin ya da hesap üzerinden yatırın. O ne öyle Nuh Nebi'den kalma yöntemle kart yatırmak.Genelde patronun şahsi kartlarını yatırmaya gidiyorum
Şahsi hesapta para olmadığı için şirketten çekip onun hesabına yatırıyoruz.Şahsi kartlarını hesapları üzerinden otomatik ödeme verin ya da hesap üzerinden yatırın. O ne öyle Nuh Nebi'den kalma yöntemle kart yatırmak.
Şahsi hesapta para olmadığı için şirketten çekip onun hesabına yatırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?