Ararlar mı?

Valla borca girmemiş olsam çıkardım onun için riske atmak istemiyorum gittiğim görüşmelerde de çalışıyo olunca eksi gözüyle bakıyolar.

Iyı olsun inşallah. Rabbım yanında olsun. Güzel işler Allah herkese nasıp etsın

Valla borca girmemiş olsam çıkardım onun için riske atmak istemiyorum gittiğim görüşmelerde de çalışıyo olunca eksi gözüyle bakıyolar.
Çalışıyo olunca eksi bakmamaları lazım. Genelde aktif çalışanı daha çok severler. İhbar süresinden dolayı olabilir sadece ama her şirket bekler önemli değil o.

Çalışıyo olunca eksi bakmamaları lazım. Genelde aktif çalışanı daha çok severler. İhbar süresinden dolayı olabilir sadece ama her şirket bekler önemli değil o.
İki yerde oldu bana işiniz var burası olur belki beğenmezsiniz şimdikinden olmayın dendi

Kurumsal düşük vermez ama ilk görüşmede olsa söylemeleri gerekti. Umarım tatminkar olur.
İnşallah. Şuan çalıştığım yerden her bakımdan daha iyi olanakları. Şimdi çalıştığım yerde bankaya da gidiyorum. Sanayi bölgesindeyim o da çok rahatsız ediyo.

İnşallah. Şuan çalıştığım yerden her bakımdan daha iyi olanakları. Şimdi çalıştığım yerde bankaya da gidiyorum. Sanayi bölgesindeyim o da çok rahatsız ediyo.
Senet sepet işleri için mi gidiyorsunuz?
Hayırlı olsun bu arada görüşmeye çağırmışlar

Hakkınızda hayırlısı olsun,bende 2. Görüşmek için beklemedeyim ,gittiğim gün yetkili yok diye sizi sonra arayacağız dediler sonra araya bayram girdi, heyecanla bayram sonrasını bekliyorum bende,hakkımızda en hayırlısı olur insAllah

İnşallah beklemek insanı yoruyo ya

Şahsi kartlarını hesapları üzerinden otomatik ödeme verin ya da hesap üzerinden yatırın. O ne öyle Nuh Nebi'den kalma yöntemle kart yatırmak.
Şahsi hesapta para olmadığı için şirketten çekip onun hesabına yatırıyoruz.

Elden alınan borç diye para aktarımı yapabilirsiniz ya da mali müşariniz kar payı ödemesi çıkarması için görüşün
Şahsi hesapta para olmadığı için şirketten çekip onun hesabına yatırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…