Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Kizlar yaaa benim kocis usutmus hasta, bide kuzular, ev isleri diet miet hak getire.
Sabah kocise corba yaptim ondan iki kase accik tam bugday ekmekli yedim.
Ahada bukadar benim diet.
Si isi kivirmisiniz masallah dokturunde ben tiyolari okiyim sizden

Elinden geldiği kadarını yap canım o zaman

anam ben gene 700 gr aldım.... neyse.... sporumu yapmaya başladım en azından.... ama gelen giden oluyor o zaman ayarım kaçıyor... onlara ver sen yeme olmuyor... hadi onlarla ye yee yee... ooohh... kendimi o kadar şiş hissediyorum ki anlatamam....

neyse aburcuburla mücadelem devam ediyor....

bu gün çukulata almadım mesela alcakıtm ama almadım... nescafe almadım... bu soğukta naısl canım çekiyor ama almadım direniyorum....

Dünkü raporuma devam:

Ara öğün - 15:45 - 1 fincan yeşil çay+1 küçük pkt Etiform (6lı)

Akşam - 18:30
- Salçalı yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 bardak ayran
- 3-5 tane ceviz

Ara - 21:20 - 1 bardak sıcak çikolata (light sütle hazırladım)

Ayça Kaya yöntemine göre dünkü özetim :
8 tahıl+3 et+1 meyve+2 süt+4 yağ=1300 kcal

Son düzenleme:

Menün cok guzel olmuş canım afıyet olsun....

Menün cok guzel olmuş canım afıyet olsun....
Teşekkür ederim canım
Şu çikolata aşkını da bıraksam daha güzel olacak aslında...
Gerçi haftada 1-2 kez yüksek kakao oranlı bitter yenebilirmiş ama yine de dikkat etmek lazım
Bu arada sizlerin menüleri görelim

Benimde dünkü menümün devamı

Akşam : Bir tabak yeşil mercimek yemegi, 2 dilim buğday ekmegi, salata

Aksam yatmadan önce bir kupaya bir kayısılı cay, bir yeşil cay salladım

2 litre su içtim

Kızlar menü boyle yarım oluyo bugünkü menümü ya aksam yazarım ya da sabah haberiniz olsun

Evet canım mümkün olduğunca yedimizi en aza indirmek olsun böylece alışkanlık haline gelir yaşamımız boyunca devam eder inşallah....

Olur canım nasıl istersen
Ben de bazen unutabiliyorum ne yedim ne içtim bu aralar kafam yoğun da
O yüzden aklımdayken yazıyorum sonra biraz önce yaptığım gibi alıntılamayla tamamlarım

kızlar sizde de oluyor mu bilmem bitki çayları benim acayip uykumu getiriyor yahu....

kızlar sizde de oluyor mu bilmem bitki çayları benim acayip uykumu getiriyor yahu....
Bitkiden bitkiye değişir bu durum canım
Mesela yeşil çayda kafein olduğundan uyarıcı etkiye sahiptir ve uykunu normal çay gibi kaçırabilir.
Ihlamur, melisa, papatya gibi çaylar dinlendirici etkiye sahiptir ve uyku yapabilir.
Tabii kişiden kişiye de değişebilen bir durum belki senin bünyende de böyle bir etki yapıyordur, bu da olabilir...:44:

Menümü yazayım:

Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekmeği+beyaz peynirle yapılmış tost
- çay

Ara - 09:30-10:00 gibi
- 1 tane ikramlık çikolata

Öğle - 12:15
- salçalı yumurta (dün 2 yumurtadan yaptım yarısını akşam yedim yarısını da getirdim işe)
- 1 pkt etiform (6lı olandan - o da 1.5dl ekmeğe denk) - ekmek getirmeyi unutmuşum da ekmek niyetine yedim

Ara - 15:30
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi (1 pkt shazili olandan-şekersiz)

17:00 - biraz önce - 3 çay kaşığı irmik helvası (arkadaş getirmiş kaç saattir direndim ama şu an açım bastırsın diye yedim)- bu akşam mesai uzadı biraz da...

bu gün sabahtan beri her şey oon numaraydı... eve gelirken şu yeni çıkan keklerden aldım... tatlı krizime dayanamayıp... valla koca bir parçada yedim....irade sıfır anlıcanız.....

Akşam Yemeğim:
- yarım tabak bulgur pilavı
- 3-4 kaşık kıymalı yumurta (yumurtanın azıcık beyaz olan kısmından koydum - gerisini bıraktım)
- 1 kase yoğurt
- 1 bardak su
- 1 çatal irmik helvası:26:

yemekhanede yedik aslında tabaklar ağzına kadar doluydu ama ben pilavın çoğunu diğer tabağa boşalttım boş kalan kısmına da kaşıkla kıymadan koydum

şu an hala işteyim birazdan çıkacağım çıkmadan yazayım dedim
yemek haricinde sadece çay içtim şimdi de içiyorum

bu gün sabahtan beri her şey oon numaraydı... eve gelirken şu yeni çıkan keklerden aldım... tatlı krizime dayanamayıp... valla koca bir parçada yedim....irade sıfır anlıcanız.....

Selammmm
Hala işte olunca akşamın bu saatinde denk geldik hehe

Olsun canım ya ben de bugün iradesiz davrandım aslında yememem lazımdı ama nefis körleyecek kadar yedim artık napayım

eve gidince yapılacaklar listesi:
- yatmak, dinlenmek, uyumak = ev işi raporu İPTAL

Ayça Kaya yöntemine göre :
- 7 tahıl
- 4 et
- 2 süt
- 4 yağ
- 0 meyve
=== 1250-1300kcal

Günaydın sevgili diyet yoldaşlarımmmm
Canlarım bugün biraz yorgun bir şekilde güne başlamakla birlikte tempolu giriş yaptık işe ve biraz önce sakinledi işlerim...
Diğer konuda bahsettiğim üzere sadece bugün yiyeceğim öğle yemeğim patates salatası... 1 büyük patatesten yaptım yağını göz kararı koydum ama en fazla 1 yemek kaşığıdır, bol maydanoz ve birkaç yaprak marulla epey çoğaldı salatam :)

Bir de kızlar sayfada aşağıya doğru inince benzer konular başlığı altında daha önce kapatmış olduğum diyet günlüğümün linki var Betüş seninki de var
Şöyle bir baktım da epey motiveymişim o zamanlar... Linkini ekliyorum ben de arada okuyup gaza gelmek istiyorum hem ne yapmışım nasılmışım onu görürüm hem de kendimi objektif bir şekilde gözlemlemiş olurum yani başkasının günlüğünü okur gibi okumayı düşünüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/480744-lily86nin-diyet-gunlugu.html

Betüşüm seninkini de okuyacağım bu arada başlığını hatırlıyordum benden birkaç ay sonra açmışsın zaten
Şimdilik hoşçakalın güzellerim,
Sevgiler.......

ben sabah koca kek yedim 2 de muz ama 4 te kalktım tok tuması lazımdı
arada 6 küçük galeta yedim ve bisküvi yedim
öğlen koca tabak bulgur yedim bir kase yoğurtla

yedim de yedim yani

artık durayım diyorum yemiyeyim akşama kadar bir şey... akşamda bol yeşillikli bir salata yapıvereyim.... yada şu dukan usulü karnıbahar kısırını yaparım bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…