Araya soğukluk mu soktum ?

Ben hiçbir zaman "geçiyordum uğradım" yapmam çünkü insanların ev halidir, temizliği vardır, evde ile olmayabilir kendini kötü hissetsin istemem. Ararım sorarım öyle giderim ya da gidemem.

Düşüncelerimde yalnız olmadığıma sevindim çünkü en iyi aile ilişkilerinde bile fazla samimiyetin sıkıntı yaratacağını tecrübelerim ile biliyorum. Yine de aaygımda her zamanki gibi kusur etmem ama en azından içim rahat şimdi.

Kayınvalidem bana dünyaları alsa da annem asla kayınvalidemi savunmaz Bakalım ileride göreceğiz

Benimkisi değişik bir model canım. Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın stilinde. İkinci evliliğim olduğundan ödü kopuyor tatsızlık olacak diye kendisinin

Di mi ya aynen. Oh be yalnız değilmişim

kaynananın ve görümcenin anlayışlı olması gerek. her an beraber olunmaz

Anne kız olunca bu sınır olmuyor sanırım ama inanın ben kendi annemle de her gün görüşssem sıkılırım ki zaten onunla da aramızda mesafe vardır hep, kendisi pek ilgilenmez benimle.

Di mi ya aynen. Oh be yalnız değilmişim
Yok değilsin kesinlikle. Sevmek başka birşey özgürlüğüme,özel alanıma müdahale bambaşka birşey
İnsan bazen yanlız kalmak ister,yeri gelir annesine tahammül edemez.
Birde bunun bir tık ötesi cinnet. Kendimi koyuyorum yerine,pazar sabahı demeden,kafasına göre,habersiz gelse sürekli rahatsız olurum ya,zamanla ilişkimiz yıpranır kesin.
Mesafe iyidir

Benimkisi değişik bir model canım. Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın stilinde. İkinci evliliğim olduğundan ödü kopuyor tatsızlık olacak diye kendisinin
Ben bazen o kadar yalnız kalmak istiyorum ki telefonlara bakmıyorum yatağa saklanıyorum Anlıyorum yani seni. Bazen insan eşini bile görmek istemiyordur.

Ben kendi ailemi o kadar görsem yapamam. Yetişkin insanlarız neticede, hepimizin bir düzeni var. Neden insanlara kendimizi emrivaki ile uyduralım ki?
Aksine umarım tepkin yeterli gelmiştir de o geçerken uğramalar da tekrarlanmaz

Aşırı samimiyet tez ayrılık getirir. Bazı noktalarda haklısın fakat sürekli yalnız kalmak insanı bunalıma sokar; kadın kötü biri diilse onunla sosyalleşebilirsin, kim bilir öz annenden belki daha iyi olur. Denemeden bilemezsin ve ne bilim ev almış deme ki rahat etmenizi, borcun altında ezilmenizi istemiyor. Sevmese evine gelmez, sürekli oğlunu kendine bağlamaya çalışır vs.vs. Ben olsam Kv böle güzel bir jest yapsa kadını tatile bile götürürüm. Yatakta çıkmama meselesine de takıldım bir hobi kursuna gitsen ne bilim arkadaşlarına takılsan üzerinde ki şu ölü toprağını döksen. Hayat çok güzel yaşamın her anından zevk almaya bak.

siz yanlış yapmamışsınız.ama burada yapılan bazı yorumlara da katılamayacağım.yani ev almak zorunda,oğluna aldı gibi.
nihayetin de sizin ve oğlunun rahatını düşünerek almış.size sık gelip gitmelerinin,dışında başka da bir zararı yokmuş.

hatta ilk konuyu açtığınız da oğlumla,gelinimin durumunu düşündüm.ben de iş yerlerine yakın olsun diye,bize yakın yerden alacağım evi.gelinim böyle düşünürse üzülürüm.

hep söylüyorum,saygı,sevgi çerçevesinde bir mesafe iyidir. anlayışlı insanlar diyorsun,zamanla anlayacaklardır diye düşünüyorum.sen duruşunu bozma.ama saygısızlıkta yapma.

Hiç çıkmıyor değilim, arada sabah yürüyüşleri yapıyorum, haftada bir mutlaka çıkar dolaşırım ( kendimi limoncu'ya benzettim böyle anlatınca ) ayrıca eşimle de gezmelerimiz çok sık oluyor. Ama genel anlamda ben 35 yaş bunalımını atlatamadım neden bilmiyorum halen 18'lik ergenler gibi kendimle, bedenimle barışık değilim. Diyete başladığımda bile acımasızım kendime karşı.

Ortada bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, kayınvalidenizle anladığım kadarıyle samimisiniz, ağzınızın tadı hiç bozulmasın İnşaAllah. Direk konuşun yanlış anlaşılma olmasın yine de bence..

Konunuzda çok haklısınız bende altlı üstlüyüm heleki çocuk olduktan sonra daha çok mıç mıç her dakka han kapısı gibi geliyorlar ama bencede açık açık anlatın durumu böyleyken böyle diyin onlar sizi anlar çünkü insan gerçektende yanlız kalmak istiyor bazen zira ben gerçekten özlüyorum yanlız zamanlarımı birde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara

yani ev aldılar diye sürekli kendinizi borçlu hissedip davranırsanız en sonunda keşke borcumla kendim alsaydım diyebilirsiniz
bence insan yeri geliyor her gün aynı insanı görmekten bay geçiriyor
sabah 10 da gelinmesi çokta güzel bir hareket değil bence
bence bir defa eşinizle gidin haftada bir yetmez mi

çalışan insansınız boş vakit sizin için çok değerli olmalı

Ayy çok güldüm bende 31 oldum, hala ağzımdan 30 çıkıyor ama ruhum 20'lik Yatak döşek diyince aklıma farklı şeyler geldi yahu 35 çok genç bir yaş aman beya önemli her yaşı güzel yaşamak.

Anne kız olunca bu sınır olmuyor sanırım ama inanın ben kendi annemle de her gün görüşssem sıkılırım ki zaten onunla da aramızda mesafe vardır hep, kendisi pek ilgilenmez benimle.
anne kız olmakla alakası yok. her gün beraber olmak iyi bişey değil. sonuçta özel hayat denen bişey değil

Yani aslında şöyle oldu, bunu da eşimin boş bir anında ağzından kaçırmasıyla öğrendim. Annesi mallar dağılmasın istemiş. Yani biz kendimiz yeni bir ev alırsak evlendikten sonra edinilen malların yarısı benim olacağımdan istememiş., boşanırsanız mal bölünür demiş. Kafasında bizi boşamış yani :) Hoş biz ev almaya kalksak herhalde on sene sürerdi ama kendisi böyle düşünmüş. Bu yüzden evet evi oğluna aldı diye düşünüyorum. Yine de Allah razı olsun bu fiyatta ve mevkide bir evi biz rüyamızda göremezdik. Bu yönden bir kırgınlığım da yok çünkü 73 yaşına gelmiş kadın bu şekilde düşünüyor olabilir. Rahmetli halamın da vardı bir şeyleri o da damatlarından mal saklardı. Malın mülkün mü var derdin var :) Sonra halam rahmetli oldu şimdi o tarafta yiyemiyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…