- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
Babam Avrupa’da değil. Keşke orda olsa da gidebilseydim.Bencede. Madem orda is bulmak cok kolay, götürse ya cocuklarini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam Avrupa’da değil. Keşke orda olsa da gidebilseydim.Bencede. Madem orda is bulmak cok kolay, götürse ya cocuklarini.
Babam Avrupa’da değil. Keşke orda olsa da gidebilseydim.
Demek ki burada bir sıkıntı var da kendi gitmiş, onu diyoruz.Babam Avrupa’da değil. Keşke orda olsa da gidebilseydim.
türkiye demi ezdin burda euroyu ez ez bitmiyor annemin eski komşusu teyze almanyadan emekli ölen kocası ve kendi emeklisi 3000 eurodan fazla teyze ilkokul okumamış bir kadın.harca harca bitmiyor burda kadının parası kendi öyle diyor ayy burası ne ucuz diye
sefan olsun güle güle eskit yakında bizim ayakkabı giyim firmaları batar zaten hepsi konkordato ilan etti .ürünler bitmeden alalım bariiEvet kız geldim bizim şirket uzaktan çalışacak ekime kadar. Desadan ayakkabı çanta aldım sadece 40euro verdim Allah affetsin![]()
yok tabiiNerde olursa olsun. Insan kendi cocugunu böyle ezmemeli. Benim Türkiyede bir arkadadim var, is adami. Oda diyor su and piyasa cok kötü diye. Bir cok projeyi durdurdular corona yüzünden. Geri kalam sanslari torpil öldürüyor. Hani Türkiyede olmayip is imkanlari hakkinda atip tutmak da sacma. Ama bazilarin sorsan Türkiyede ekonomik kriz yok
her işsizlik listesinde senle ben varız gurur duyuyorum kendimle ben ama sık sık anılıyorum çünküDemek ki burada bir sıkıntı var da kendi gitmiş, onu diyoruz.
Anlamıyor olması gerçekten abes.
Sizi demoralize ederek kamçılama yöntemi uyguluyor olabilir.
Böyle değilse gerçekten komik çünkü.
Sen dolarla mı maaş alıyorsun dolarla işin mi var sana ne oluyoreuro deme fana oluyorumm![]()
Kim kendi bölümüyle alakalı iş yapıyor ki ? Hiç dert etmeyin. Ama üzülerek söylüyorum ki insan kaynaklarında iş bulmak zordur. Kendi alanınızda özelde iş bulmayı deneyin. Şansınız daha yüksek olur.Ben de pdr mezunuyum. Özelde insan kaynaklarında çalışmak istiyorum. Yüksek lisans yapmadan önce iş deneyimim olsun diye sadece işi öğrenme amaçlı birkaç iş yerine gittim gönüllü olarak çalışmak için onu bile kabul etmediler. ( bu arada bölümümle ilişkili olmadığını düşünebilirsiniz ama ben bu alanda çalışmaya karar vereli neredeyse iki sene oluyor ve çokta ilişkisiz değiller. bu alanda okumalar yapıyorum yüksek lisansımı da bu alanda yapmak istiyorum)
Alla alla halbuki pdr cok iyi bolum hemen iş buluyorlar.bizim komsunun kizi vardi bittigi gibi iş buldu.Ben psikolojik danışma ve rehberlik okuduk o da uluslararası ilişkiler. İş bulmasına sevindim bu dönemde çok zor ama ailem onunla karşılaştırıp duruyor
dolarla euro kazananları fena kıskanıyorum bu ara kur yükseldikçe napıyım.allah affetsin beniiSen dolarla mı maaş alıyorsun dolarla işin mi var sana ne oluyor
Kim kendi bölümüyle alakalı iş yapıyor ki ? Hiç dert etmeyin. Ama üzülerek söylüyorum ki insan kaynaklarında iş bulmak zordur. Kendi alanınızda özelde iş bulmayı deneyin. Şansınız daha yüksek olur.
Is bulmak kolay değil ama imkansız da değil. Sınırları zorlamalısın, farkını ortaya koymalısın. Azmin gözlerinden okunmalı, asla pes etmemeli umutsuzluğa düşmemelisin. Sen istersen olur.
Ben türkiye şartlarında iş olanağı en az olan bölümlerden birini okudum. Daha iyi bölümlerde okuyan arkadaşlarım bana acırdı. O kadar emek veriyorsun, şu kadar kitap bitiriyorsun ama atama yok derlerdi. Şu an o arkadaşlarımın hepsi işsiz. Bu biraz şans biraz da çabaya bağlı tabi. Ben mezun olduktan sonra 3 kisilik kadro açıldı sadece. O 3 kişiden biri ben oldum. Çünkü çok istiyordum ve çooook çalıştım. Imkansız diye birşey yok. Kimsenin ne söylediğini umursama. Kendine güven
içim karardıİş bulmak için çok iyi bir marka ve hastane de staj yapmalısın veya arkadaş çevren çok geniş olmalı, bu yüzyıl, ilişki, torpil yüzyılı diploma, not değil, bu kesin
Kesinlikle olacak. Garanti veriyorum. Sadece buna inanın ve pes etmeyin. Bu belki 1 yıl sürer belki 5 yıl. Dilerim ennnn kısa zamanda istediğiniz kosullarda iş bulursunuzSizinle aynı hedefteyim şu an. Başarı ve Şansınızdan bana da gönderin birazatama az . Ama gerçekten aşırı emek verdim.. umarım bana da nasip olur. Çok sevindin adınıza. Tebrik ediyorum.
Kesinlikle olacak. Garanti veriyorum. Sadece buna inanın ve pes etmeyin. Bu belki 1 yıl sürer belki 5 yıl. Dilerim ennnn kısa zamanda istediğiniz kosullarda iş bulursunuz![]()
Arkeoloji. Neden olmasın. Biraz fazla çalışırsanız olur. Kendi işinizi yapmak zorunda da değilsiniz. İlla memur olmak zorunda da degilsiniz. Özel sektörde olup cok daha fazlasını kazananlar ve daha iyi koşullarda çalışanlar da var :)Çoook teşekkür ederimbölümünüz neydi bu arada? Benim biyoloji. 90 alırsam oluyor bu iş.