- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.598
- 478
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Bir üye daha sormuştu cevapladım oradan bakabilirsiniz.Bu tür projelere nasıl ulaşabilirim
26 sizinYaş kaç
En basiti onlar bir derdi olduğunda hani saçma sapan bile olsa seni ararlar saatlerce konuşur içini dökerler Ama senin bir derdin oldu mu bir şey oldu mu arayacak kimseyi bulamazsın açmazlar telefonu dediğiniz gibi. İşte bu da bir çıkartır yani bence hani çıkar deyince illa maddi bir çıkar anlaşılmamalı. Kimisi de sizin etiketinizden, işinizden çevrenizden faydalanmak için yanınızda olur.Malesef ki söyledikleriniz doğru ve çok üzücü
Düzenledim cnm simdi atabilirsin mesaj. bekliyorumSizin profilinize girip mesaj atılmıyor yalnız
Arkadaşlık ve mesleğiniz için size önerdim Mimarlar Odanızı.Siz arkadaşlık başka diyorsunuz.Siz mimar olacaksınız önceliğiniz artık bu saatten sonra mesleğiniz ve meslekdaş çevreniz olmalı .Oradan başlarsanız zaten arkadaşlarınız olacak.Bu ancak böyle olacak.İş veya meslek üzerinden.Bence güzel bir mesleğiniz olacak ve bu saatten sonra kendinizi meslek olarak gelişmeye adayın.Odalarda çok güzel mesleki komiteler var onlara girersiniz.Bu aşamada size en faydalı öneri bu.Sizi mesleki olarak geliştirecek.Teşekkür ederim mimarlar odas fikri güzeldi.Dil kursuna falan çok önceden gitmiştim. Atanmak için de çalışacağım ama arkadaşlık farklı bir kon
Bilmiyorum ki, yöneticiye sorayım. Çok memnun olurum mesaj atarsanızMesaj atılmıyor size
Bende Kırklareli 'deyimBu şehirde tanıdığım toplam 3 kadın var ve 3'ü de bu siteye girecek insanlar değilSelam, tanışalım bence
Ya biz burada arkadaşa arkadaş olalım derken bana bulduk inanamıyorumBende Kırklareli 'deyim
Mesaj ayarlarımı düzelttim. Size mesaj atılmıyor fakat bana mesaj yoluyla ulaşabilirsinizaynen bende senin durumundayim. Benim de 2 arkadaşım çeşitli bahanelerle küstüler. Telefonumu acmiyorlar. Ayni senin durumundayım. Beraber kahve içip sohbet edebileceğim arkadaşım olsa ne güzel olur diyorum. Eğer sen de istersen arkadaşlık yaparim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?