Arayıp soranım yok

Çalışmaya başladıgında yeterınce arkadasın olucak. Tabı onlarda çok gereklı insanlarmı bılemezsın. Çok ıyı karar ver. Herkes çıkar pesınde. Bırıyle konuşcam dertleş cem dıye yanlıs bır sey yapma. İnan bana herkes şu anda kıxıda erkegıde çıkar pesınde

Ben Sakaryadayım, peki siz hangi şehirde siniz
aynen bende senin durumundayim. Benim de 2 arkadaşım çeşitli bahanelerle küstüler. Telefonumu acmiyorlar. Ayni senin durumundayım. Beraber kahve içip sohbet edebileceğim arkadaşım olsa ne güzel olur diyorum. Eğer sen de istersen arkadaşlık yaparim sana

Biz de arkadaşların aramalarına yetişemiyoruz , biri açıyor telefonu bir kapıyor Canım bu devirde arkadaşlık da kalmadi heralde yada bende senin gibi bulamadim

Bilemiyorum arkasından konuşmak istemem ama bende iyi kötü hep yanında olduğum bir arkadaşımdı bazı görüşlerini onaylamasamda saygı duyuyordum ama o duymuyormuş. Üzüldüm yinede bu sevebten bitmesine

Teşekkür ederim mimarlar odas fikri güzeldi.Dil kursuna falan çok önceden gitmiştim. Atanmak için de çalışacağım ama arkadaşlık farklı bir konu
Sosyal sorumluluk projesi gibi şeylere git ne bileyim mesela çocuklara yardımcı olan dernekler var eğitim gönüllüleri gibi.
oralarda hem bir faydan olur hem de sen sosyalleşirsin

Sizin profilinize girip mesaj atılmıyor yalnız

Aşağı yukarı benzer durumdayız ama ben yalnızlıkla barıştım düğünüme kınama nişanıma kimse gelmez diyordum ama sonra dedim ki tören yapmam olur biter… Farklı şehirde olsak bile seve seve arkadaşlık ederim sizinle…

Ben bu arkadaş işlerinin de gönül işleri gibi kader, kısmet olduğunu düşünüyorum açıkçasi.nasıl bazı kişilerin sevgiliden yana şansları tutmuyorsa, arkadaştan yana şansı tutmayan insanlar da var.şöyle mi yapsanız böyle mi yapsanız desek, bakıyorsun en kalitesiz, en asosyal, en iki lafı bir araya getiremeyen, en patavatsız kişiler bile bir gruba dahil olmuş olabiliyor.bizim hastanedeki birimde çok ilginç biri vardı.abuk sabuk konuşurdu, hatta hakarete vakan lafları olurdu.millet yine çağırırdı.bilemiyorum yani.pek sizin elinizde olduğunu düşünmüyorum.insanlar genel olarak bu tarz şeylere kapalı bence.eskiden ben de takıyordum ama şimdi saldım gitsin.tavsiyeyi diğer atkadaşlar verir zaten, ben düşüncemi yazdım.

46 yaşındayım, çevremi o kadar eledim ki üç tane yakın dostum kaldı, biri de çok uzak bir şehirde. Bu devirde çok yakın olacak insanla karşılaşmak çok zor. Sıkı dostluklarda uzun yıllar geçirerek oturuyor. Kitaplar ve kedim bu konuda bana çok destektir, insanlardan fazla bir şey beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…