Bu tür kopmalar zaten bir kaç kez oldu. Bu yüzden aileme söylemek istiyorum çünkü ben söylemezsem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bu da aileme haksızlık olurBirbirinizin üzerine bu kadar gitmeyin. Zamana oluruna bırak canım. Ne üzülüp kırılıp ağla ne de kafana tak. Trip olaylarına da girme. Bazen uzun süren ilişkilerde; bu tür kopmalar soğukluklar kaygılar olabiliyor. Zaten bitirmek istiyorsa; bir şekilde biter. Geçiçi bir durum da olabilir. Kendine gelince bir adım atar zaten.
1 hafta sonra görüşmemiz mümkün değil o da ben de baska sehir de olacagız. Böyle kafa karısıklarında onu cok bekledim günlerce canı istedğinde benden uzaklaşıp canı istediğinde yanıma gelmesine daha ne kadar izin verebilirim ki ? Ben aileme birşey söylemeden gidicem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bizim ayrıldıgımzdan haberi olmadanBu ilişki olmaz da, sen de biraz olgunlaşmalisin gibi... Hemen koştur koştur aileme soylemeliyim falan. Bir hafta sonra adam arasa kafam karışıktı görüşelim dese barışacak gibisin(ha sonrasında yine de hayır gelmez bence ),ailene söyleme çaban niye?
1 hafta sonra görüşmemiz mümkün değil o da ben de baska sehir de olacagız. Böyle kafa karısıklarında onu cok bekledim günlerce canı istedğinde benden uzaklaşıp canı istediğinde yanıma gelmesine daha ne kadar izin verebilirim ki ? Ben aileme birşey söylemeden gidicem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bizim ayrıldıgımzdan haberi olmadan
Sizli bizli değil kavga ettik ayrıldık. Bu yüzden yanlıslıkla aradıgımda kusura bakma iyi günler diyip kestirp attım. Bunu mu kasdediyorsunuz ?
Haklısınız evet uzatmaları oynuyoruz.Bana bitmiş bir şeyin uzatmalarını oynuyormuşsunuz gibi geldi ama belki de dönemlik bir bunalıma girmiştir nişanlınız.
O kadar süre görüşme, sonra da kardeşiyle birlikte dışarı çıkmayı teklif et... Bu kısım biraz düşündürücü. Sizinle baş başa, özel bir zaman geçirmeye ihtiyaç duymuyor sanki.
Biraz daha zaman verip, gözlemleyin, böyle devam ederse, hep siz çabalayacak değilsiniz, yol verin gitsin.
Evet bütün yükü benim üzerime atıp işin içinden cıkmaya calışıyorNişanlının istediği ve cesaret edemediği de bu gibi geldi
Ailene aranızda ki ayrılık kesinleştikten kafanızda takıntı kalmadıktan sonra söyle canım. Çünkü hala bir geçiş aşamasındasınız. Ortada bir ayrılık göremedim ben henüz..Bu tür kopmalar zaten bir kaç kez oldu. Bu yüzden aileme söylemek istiyorum çünkü ben söylemezsem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bu da aileme haksızlık olur
Ben elbette gelecek kaygısı yasamasını anlıyorm benimde kaygılarım var. Yaptıgı sey cocukluk. Babam zaten soruyor 1 haftadır iyi diyip geçiştiriyorum. Gitmeden bulusup gezersiniz filan diyor benim içim içimi yiyor yalan söylediğim için bugunde görüşmediğim için anlayacak muhtemelen bu kadar sık görüşmediğimiz asla olmadı. Ee adamın umrunda değil ne yapabilirm ki başka aileme yalan söylemek istemiyorum daha fazlaGeleceğini garantilemeden niye nişanlanıyorsunuz derler adama o zaman.
Sizde de hata. Adam da haklı, gelecek kaygısı işine girmiş olan da bile var daha siz ünideyken nişanlanmışsınız.
Nişan demek araya aile girmesi,her şeyin ciddiye binmesi demek.
Baban sana sorsa nişanlın nasıl diye kem küm etmek var şimdi.
Üzerine düşmeyin diyeceğim ama o bile zor nişanlı olmak bu sonuçta, nasıl üzerine düşmeyeceksin ki?
Ama şimdi sabredin biraz daha,kafasına koyduysa bitirmeyi, her şekilde bitirir.
He eğer geçici bi dönemse ki olabilir insanlık hali orda özlediğini hisseder elbette arar sorar.
Bekleyin.
Görüşmezseniz de gitmeden dünya yıkılmaz korkmayın,sadece görüşmemiz olursunuz.
Şimdi kendi hayatınıza eğitiminize bakın derim ben.
Resmi olarak nişan yapıldı aileler akrabalar herkes biliyor
Evet bütün yükü benim üzerime atıp işin içinden cıkmaya calışıyor
ailene yalan söyleme zatenBen elbette gelecek kaygısı yasamasını anlıyorm benimde kaygılarım var. Yaptıgı sey cocukluk. Babam zaten soruyor 1 haftadır iyi diyip geçiştiriyorum. Gitmeden bulusup gezersiniz filan diyor benim içim içimi yiyor yalan söylediğim için bugunde görüşmediğim için anlayacak muhtemelen bu kadar sık görüşmediğimiz asla olmadı. Ee adamın umrunda değil ne yapabilirm ki başka aileme yalan söylemek istemiyorum daha fazla
Bence ailene şu an için birşey söyleme. Sonra sizin aranız düzelse bile onların aklından çıkmaz. Ve o şahısı da arama sorma. Muhtemelen kafa karışıklığı yaşıyor. Belki de aklında başka biri bile olabilir. Bir hafta sonra da hala aramıyorsa o zaman ailene olmuyor dersin. Umarım düzelir birseylerBen elbette gelecek kaygısı yasamasını anlıyorm benimde kaygılarım var. Yaptıgı sey cocukluk. Babam zaten soruyor 1 haftadır iyi diyip geçiştiriyorum. Gitmeden bulusup gezersiniz filan diyor benim içim içimi yiyor yalan söylediğim için bugunde görüşmediğim için anlayacak muhtemelen bu kadar sık görüşmediğimiz asla olmadı. Ee adamın umrunda değil ne yapabilirm ki başka aileme yalan söylemek istemiyorum daha fazla
Bilmiyorum arayıp sormadıgı için ayrılıgı kesin gözüyle bakıyorm ben mesaj atıp sormak istemiyorm uzaklaşan soguk davranan oydu gelip söylese tamam diyip yoluma bakıcam. Onu tanıyosam uzun zaman arayıp sormaz belkide hiç dönmeyecek bir daha ben ailemi oyaladıgımla kalıcamAilene aranızda ki ayrılık kesinleştikten kafanızda takıntı kalmadıktan sonra söyle canım. Çünkü hala bir geçiş aşamasındasınız. Ortada bir ayrılık göremedim ben henüz..
Öyle telefondan nişan atılmaz ki..
Bu dönemde ailelere söylemek; yarar yerine zarar getirir. Nişanlın ailesine söylemiş olsa; çoktan bir haber gelirdi zaten.
Sakince bekle biraz.. Zamana bırak..
Ben elbette gelecek kaygısı yasamasını anlıyorm benimde kaygılarım var. Yaptıgı sey cocukluk. Babam zaten soruyor 1 haftadır iyi diyip geçiştiriyorum. Gitmeden bulusup gezersiniz filan diyor benim içim içimi yiyor yalan söylediğim için bugunde görüşmediğim için anlayacak muhtemelen bu kadar sık görüşmediğimiz asla olmadı. Ee adamın umrunda değil ne yapabilirm ki başka aileme yalan söylemek istemiyorum daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?