Kendisi cok iyi biliyor babam ögrendiği zaman geri dönüşü olmaz istesede bir daha bir araya gelemeyiz ciddiyetimi görsün istiyorum cünkü bıktım bu durumdan karsısına alıp konusmuyor hep ben bekliyorum keyfiniO zaman O uyanığa istediğini vermeyeceksin.
Bak ilişkiler konusunda uzman değilim.
Ama bu çakal nişanlın ya boşver O açıklasın aileye böylelikle benlik bişey olmaz hesabı yapıyor.
1.ihtimal ayrılmak istiyor lakin cesaret edemiyor Arayıp sorma, ama ailene de bişey söyleme (kendince aileye açıklayan kişi günah keçisi olacak) yani belli ki ailesine kendisi söyleyemiyor.
2.ihtimal paşam postunu pahalı satıyor, hiç oralı olma bırak kendini yesin dursun ne ara ne de sor.
Yok olur mu öyle şey, aileni niye oyalamış olasın. Bu çok yanlış bir düşünce. Aksine daha net birşey yokken söylemen çok yanlış olur.Bilmiyorum arayıp sormadıgı için ayrılıgı kesin gözüyle bakıyorm ben mesaj atıp sormak istemiyorm uzaklaşan soguk davranan oydu gelip söylese tamam diyip yoluma bakıcam. Onu tanıyosam uzun zaman arayıp sormaz belkide hiç dönmeyecek bir daha ben ailemi oyaladıgımla kalıcam
Kızlar herkese merhaba hayırlı günler diliyorum öncelikle.
Uzun bir ilişkinin ardından nişanlandık. İkimizde inatçı oldugumuz için cok sık tartışma yaşarız. Birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum yakın zamana kadar. Hep bi küs bi barışık yürüttük ilişkimizi şimdi diceksiniz o ilişkiden hayır gelmez filan diye ama lise yıllarında başlayan ve okul sebebiyle uzamak zorunda kalan bir ilişkiydi.
Konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Bu Hafta sonu üniversitede sebebiyle okudugumuz sehirlere gidicez ikimizde. Aramız cok iyi değil kabul ediyorum ama gecen hafta bi sebep yokken soguk davranmaya başadı. Ne oldu neyin var diyorum seninle ilgili değil bunaldım ileriyi geleceği düşünmekten dedi. Yani işin ucu aslında bana dokunuyor.
Ben 5-6 gün sesimi cıkarmadım görüşelim diye darlamadım. Ben seslenmedikce adamdan ses yok. Aradım ne olacak böyle dedim. Bilmiyorum kendimi iyi hissedince bulusuruz dedi. Sonucta gidicez ikimizde uzun süre birbirimizi göremicez. Adam hala umursamazca konusmaya devam ediyor. Kavga ettik aglayarak kapattım telefonu bu olay gecen hafta cumartesi gercekleşti
O günden sonra mesaj atıp aramadım. Ertesi gün aksam mesaj atmıs kardeşim gezelim diyor gelir misin diye. Bende gelemem işlerim var dedim. Gercekten de işlerim vardı. O da tamam demiş. Baska konusmadık o günden sonra.
Bugün whatsapp'tan yanlışlıkla aradım ah elim kırılsaydıhemen iptal etmeme ragmen görmüş. Mesaj attı beni aradın diye. Bende yanlışlıkla oldu kusura bakma iyi günler dedim. O da önemli değil iyi günler dedi. Ve cumartesi gidiyorum kızlar fikir verin bana ne yapmalıyım böyle sessizce susup ayrılıgı kabullenmeli miyim. Ne yapıcagımı bilmiyorum cok üzülüyorum
Kendisi cok iyi biliyor babam ögrendiği zaman geri dönüşü olmaz istesede bir daha bir araya gelemeyiz ciddiyetimi görsün istiyorum cünkü bıktım bu durumdan karsısına alıp konusmuyor hep ben bekliyorum keyfini
Önce nişanı attım, bitti diye mesaj atın ve asla bu kararınızdan geri dönmeyin. Ailenize de gitmeden söyleyin nişanı attığınızı.Kendisi cok iyi biliyor babam ögrendiği zaman geri dönüşü olmaz istesede bir daha bir araya gelemeyiz ciddiyetimi görsün istiyorum cünkü bıktım bu durumdan karsısına alıp konusmuyor hep ben bekliyorum keyfini
Size içime doğanı söyleyeyim ama alınmayın lütfen.Kızlar herkese merhaba hayırlı günler diliyorum öncelikle.
Uzun bir ilişkinin ardından nişanlandık. İkimizde inatçı oldugumuz için cok sık tartışma yaşarız. Birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum yakın zamana kadar. Hep bi küs bi barışık yürüttük ilişkimizi şimdi diceksiniz o ilişkiden hayır gelmez filan diye ama lise yıllarında başlayan ve okul sebebiyle uzamak zorunda kalan bir ilişkiydi.
Konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Bu Hafta sonu üniversitede sebebiyle okudugumuz sehirlere gidicez ikimizde. Aramız cok iyi değil kabul ediyorum ama gecen hafta bi sebep yokken soguk davranmaya başadı. Ne oldu neyin var diyorum seninle ilgili değil bunaldım ileriyi geleceği düşünmekten dedi. Yani işin ucu aslında bana dokunuyor.
Ben 5-6 gün sesimi cıkarmadım görüşelim diye darlamadım. Ben seslenmedikce adamdan ses yok. Aradım ne olacak böyle dedim. Bilmiyorum kendimi iyi hissedince bulusuruz dedi. Sonucta gidicez ikimizde uzun süre birbirimizi göremicez. Adam hala umursamazca konusmaya devam ediyor. Kavga ettik aglayarak kapattım telefonu bu olay gecen hafta cumartesi gercekleşti
O günden sonra mesaj atıp aramadım Bende gelemem işlerim var dedim. Gercekten de işlerim vardı. O da tamam demiş. Baska konusmadık o günden sonra.
Bugün whatsapp'tan yanlışlıkla aradım ah elim kırılsaydıhemen iptal etmeme ragmen görmüş. Mesaj attı beni aradın diye. Bende yanlışlıkla oldu kusura bakma iyi günler dedim. O da önemli değil iyi günler dedi. Ve cumartesi gidiyorum kızlar fikir verin bana ne yapmalıyım böyle sessizce susup ayrılıgı kabullenmeli miyim. Ne yapıcagımı bilmiyorum cok üzülüyorum
Kardeşi böyle tekliflerde bulunur bnden küçük görümcem hadi x ablayada söyle gezelim demiştir o da gelip bana söyledi. Burdaki çogu kişi haklı sizde haklısınız ilişkimin geleceği malesef yokYılların heba oluşunuza üzülüyorsunuz da evlendiğinizde ömrünüzün sonuna kadar canınız heba olacak haberiniz yok. Böyle çocuk gibi istikrarsız adamlar hiç çekilmez hiç. Ne evlilik geçer ne ömür geçer.
Ayrıca neden kardeşi çıkacak diye çağırıyor anlamadım? İnsan hiç tek başına vakit geçirmek istemez mi? Sizi sevdiğini pek sanmıyorum. Yani belki size dair sevgisi can çekişiyor olabilir. Kaygılar ileriye yönelik gelecek umutları hepsi yalan. O zaman neyine güvendin de nişanlandın diye sorarlar adama. İsteyen ve seven adam imkansızlıkların içinde bile imkan yaratabilir yeter ki istesin.
Ailenizle güzelce konuşun. Ne kendisine mesaj atın ne arayıp sorun. Sizi hiç hiç aramıyorsa artık sizde onu aramayın.
Evet haklısınz beni cagıran kardesi oldugu için mesaj attı. Burada bir kişi daha hayatında baskası oldugunu söyledi ama eminim suanda baskası olmadıgına onun tek derdi ilişkiden bıktı yaklaşan düğün masrafları iş stresiyle ugrasmak istemiyorSize içime doğanı söyleyeyim ama alınmayın lütfen.
Şu cümle var ya bence kilit nokta;
"Ertesi gün aksam mesaj atmıs kardeşim gezelim diyor gelir misin diye."
Sizi çağıran nişanlınız değil kardeşi. Kardeş istedi diye arandınız.
Ve bence onun hayatında biri var. Nişanı atsa bahane bulamayacak, size havale etmiş ayrılma işini.
Ayrıldıktan kısa süre sonra başkasıyla çıkarsa şaşırmayın.
Evlenip coluk cocuga karistiktan sonra her problemde böyle yapacaktir. Can vikar huy cikmaz. Iliskini bi gozdeen gecir yada yol yakinken don derimKızlar herkese merhaba hayırlı günler diliyorum öncelikle.
O günden sonra mesaj atıp aramadım. Ertesi gün aksam mesaj atmıs kardeşim gezelim diyor gelir misin diye. Bende gelemem işlerim var dedim. Gercekten de işlerim vardı. O da tamam demiş. Baska konusmadık o günden sonra.
İşte o belki gelir döner umudu var ya onunla yasamak istemiyorum bu beni bitirir. Kndi kafamda bittiğine inanmam için aileme söylemek en dogrusuYa ailene söyleyip kestirip atarsın. Bu kaçak Nişanlına iyilik yaparsın.
Ya da beklersin gelir arkadaş bişey olmamışçasına,
Sende hayırdır dersin kafamı dinledim geldim dediğin de ben de bitti bu iş hadi ailelere söyleyelim dersin.
Sence hangisini yapmak keyifli olur ?
Üniversiteye yeni başlamıyor ki son senesi zaten yılladır tek başına yasadı oralardaşimdi başka şehirlerde üniversite okuyacaksınız ya adam yolunu yapıyor
sizden ayrılacakki orada rahat rahat takılacak
daha 24 yaşındasınız ve önünüzde sizi bekleyen bir öğrenim hayatı var
ne nişanı ne evliliği boşverin bunları..
Kardeşi gezelim demiş, gelir misin mi? Şaka falan mı bu? İş ciddiye binince bir soğuma bir ürperti gelmiş, belli.Kızlar herkese merhaba hayırlı günler diliyorum öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?