Arayıp sormayan nişanlım..

Kendisi cok iyi biliyor babam ögrendiği zaman geri dönüşü olmaz istesede bir daha bir araya gelemeyiz ciddiyetimi görsün istiyorum cünkü bıktım bu durumdan karsısına alıp konusmuyor hep ben bekliyorum keyfini

Yok olur mu öyle şey, aileni niye oyalamış olasın. Bu çok yanlış bir düşünce. Aksine daha net birşey yokken söylemen çok yanlış olur.

Sen bekle canım.. Eğer bir ayrılık varsa bile bırak bu onun ağzından çıksın. Yakında kokusu çıkar zaten sen hiç merak etme. Ama yok bekleyemem diyorsan; bunun gururu tribi vs olmaz. Sonuçta hala seviyorsun. Hemen yabancılaştırma. Sakince arayıp; ne olacağız biz şimdi ben çok kafaya taktım bir görüşelim ya da şimdi konuşalım vs de. Direkt ayrıldık mı diye sorman da yanlış olur.
Maalesef erkekler böyle sorumsuz işte.

Yılların heba oluşunuza üzülüyorsunuz da evlendiğinizde ömrünüzün sonuna kadar canınız heba olacak haberiniz yok. Böyle çocuk gibi istikrarsız adamlar hiç çekilmez hiç. Ne evlilik geçer ne ömür geçer.
Ayrıca neden kardeşi çıkacak diye çağırıyor anlamadım? İnsan hiç tek başına vakit geçirmek istemez mi? Sizi sevdiğini pek sanmıyorum. Yani belki size dair sevgisi can çekişiyor olabilir. Kaygılar ileriye yönelik gelecek umutları hepsi yalan. O zaman neyine güvendin de nişanlandın diye sorarlar adama. İsteyen ve seven adam imkansızlıkların içinde bile imkan yaratabilir yeter ki istesin.

Ailenizle güzelce konuşun. Ne kendisine mesaj atın ne arayıp sorun. Sizi hiç hiç aramıyorsa artık sizde onu aramayın.

Bu kişiyle nişanlı olduğunuza emin misiniz ya o ne öyle nazlanmalar aramamalar falan. Hiiç uğraşma kendi bilir de kapıya koy

boşver gitsin

Ya ailene söyleyip kestirip atarsın. Bu kaçak Nişanlına iyilik yaparsın.
Ya da beklersin gelir arkadaş bişey olmamışçasına,
Sende hayırdır dersin kafamı dinledim geldim dediğin de ben de bitti bu iş hadi ailelere söyleyelim dersin.
Sence hangisini yapmak keyifli olur ?

Bu şey değil mi ya, çakma ıssız adam. Bayılıyorum bu modele. Hep gelecekle ilgili kaygıları var, hep sizinle ilgili olmayan sorunları var. Ne yapacak gelecekte, dünyaya faydalı bir buluş için adım atmasına engel mi oluyormuş evlilik? Su ile çalışan araba mı üretecekmiş? Anlatsın hele neymiş kaygısı.

Bu tipler uyuşuk, mıymıntı sorumluluktan kaçan tiplerdir. Bir adet garanti ilişki dursun kenarda ama ben kılımı kıpırdatmayayım, post ergen hezeyanlarım son bulunca döner evlenirim kafasında muhtemelen.

Ayrıl anacım. İleride evlenecek isen, aklı başında olgun bir insanı seç mümkünse.

Önce nişanı attım, bitti diye mesaj atın ve asla bu kararınızdan geri dönmeyin. Ailenize de gitmeden söyleyin nişanı attığınızı.
Böyle küsen adamlar, kadının ömrünü yiyor.
İlla ilk aşkıyla evlenmiyor kimse.
Belki daha iyi, halden anlayan, sıkıntısını küsmek yerine konuşarak ifade eden biri girecek hayatınıza.

Dünyada tek erkek o değil ya.

Ayriligi kafasina koymussa siz sessizde olsaniz, konussaniz da o iliski bitecektir zaten, degilse doner gelir ama ben bu kadar uzaklasilmis ve devamli küsüp barisilan bir iliskinin cok saglikli devam edecegini dusunmuyorumm.

Size içime doğanı söyleyeyim ama alınmayın lütfen.

Şu cümle var ya bence kilit nokta;
"Ertesi gün aksam mesaj atmıs kardeşim gezelim diyor gelir misin diye."
Sizi çağıran nişanlınız değil kardeşi. Kardeş istedi diye arandınız.

Ve bence onun hayatında biri var. Nişanı atsa bahane bulamayacak, size havale etmiş ayrılma işini.

Ayrıldıktan kısa süre sonra başkasıyla çıkarsa şaşırmayın.

Kardeşi böyle tekliflerde bulunur bnden küçük görümcem hadi x ablayada söyle gezelim demiştir o da gelip bana söyledi. Burdaki çogu kişi haklı sizde haklısınız ilişkimin geleceği malesef yok

Evet haklısınz beni cagıran kardesi oldugu için mesaj attı. Burada bir kişi daha hayatında baskası oldugunu söyledi ama eminim suanda baskası olmadıgına onun tek derdi ilişkiden bıktı yaklaşan düğün masrafları iş stresiyle ugrasmak istemiyor

Evlenip coluk cocuga karistiktan sonra her problemde böyle yapacaktir. Can vikar huy cikmaz. Iliskini bi gozdeen gecir yada yol yakinken don derim

İlişki bitmiş. Küçük yaşta başlayan ilişkiler % 98 biter.

şimdi başka şehirlerde üniversite okuyacaksınız ya adam yolunu yapıyor
sizden ayrılacakki orada rahat rahat takılacak
daha 24 yaşındasınız ve önünüzde sizi bekleyen bir öğrenim hayatı var
ne nişanı ne evliliği boşverin bunları..

İşte o belki gelir döner umudu var ya onunla yasamak istemiyorum bu beni bitirir. Kndi kafamda bittiğine inanmam için aileme söylemek en dogrusu

Üniversiteye yeni başlamıyor ki son senesi zaten yılladır tek başına yasadı oralarda

Kardeşi gezelim demiş, gelir misin mi? Şaka falan mı bu? İş ciddiye binince bir soğuma bir ürperti gelmiş, belli.

Burdaki her yorumu tek tek okudum. Herkes bana bir akıl verdi. Hepinize teşekkür ederim. Onca yorumun tek ortak noktası onun umrunda değilim. Ne ayrılmak için kılını kıpırdatır nede barışmak için. Ve ben kesinlikle konusmak için mesaj atmak istemiyorum çünkü yaptıgı muameleyi haketmedim. Aileme söylemekde ısrarcıyım bu kacıncı küs barış mevzuları. Ona atacagım tek mesaj aileme söylediğimi bildirmek için olur. Kndimi kadın olarak ancak bu kadar değersiz hissedebilirdim. Evet kimse ilk aşkıyla evlenmek zorunda değil ama 9 sene benim gençliğimin yarısı onun umrunda değil belki ama benim umrumda kendime yazık ettim onu bekleyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…