• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arayıp yalvarmam mı gerekiyor?

annem mutlaka ver diye tembihledi diye uzuldum veremedigim icin yoksa kadın cok da umrumda degil acıkcası.

evet yarın alır alır almazsa eger yan komsuya verecegim kalanı da arkadasıma verecegim o da tek yasıyor anne asuresi olur ona da :KK51: baska bir sey gelmedi aklıma almazsa almasın. kadın umrumda degil de iste annem istedi vermedim diye huzursuz oldum.
Öğrenciye ver öğrenciye :) Üzme kendini, yemek isteyen alırdı. Aksine istemiyorum demeliydi oyalamak yerine.

Aşureyi ben de severim :) annem de hersene yapar fakat kadın size alınmış siz onlar yesin diye verdik diyorsunuz kalabalıklarmış 5 çocuk 2 de kendileri 7 kişi 10 kase normal zaten verdiğiniz kaseler küçük o yüzden verdiğiniz sayı normal fakat kadın sizden saklama kabı istediği an siz saklama kabında dağıtılmaz demişssiniz şimdi aşure veren birisi banada böyle söylese bende alınırım almayabilirim yemek için değilde benden dağıtmamı istiyor o yüzden veriyor,annemde bazı komşularımıza kase için de değil saklama kabı içinde verir kalabalık ailelere onlar nasıl istiyorsa öyle bölüp yesin diye.
yok yok yemek icin verdigimizi cok belli ettim dedim iste cocuklar sever mi falan konustuk hani ona yapıldıgının farkında ama iste benim de tavrı hosuma gitmedi :( annem ananemlere falan da eskiden saklama kabunda verirdi ama simdi herkese böyle kücük kaselerde veriyor o yuzden kimse icin ekstra dusunmedik. neyse ki verdim bugun benden cıktı oh be :D

kendi saklama kabını getirseymiş ya.. ben annemlerden bir şeyler aşıracağım zaman kabımı, tabağımı hatta abartıp tenceremi yanımda götürürüm :27:

Üffff almazsa almasın yahu! O aşureler kadının yolunu bekleyip bekleyip bozulsa, günahı kime şimdi? Yaptım bir hayır tut bacağından ayır. Bırak almasın Red, başka birilerine ver... Bizim bir aşure verenimiz bile yok, biz ne yapalım :KK61:

Offffff o aşureler bende olsa şimdi hepsini tek başıma yerdim. Sen söylemişsin iki kere kendi uyuzlupu üzerinde bişey kalmaz cnm merak etme afiyetle ye benim yerime de ye hatta kız afiyet bal şeker olsun :kk77:

istemeyen almasın boşverin birer kase biz alalım :))

Aşureyi çok yiyince kafaları mı karışmış boşver almazlarsa kendileri bilir zorla ağızlarına verecek değilsiniz alacak olsa nezaketen alıp evi yakınmış bırakır gideceği yere gider

tencereye koy yarım çay bardağı sıcak su koy biraz ısıt , vermediğin komşun varsa ver yoksa koy sen yee ,

başkasına veririm ben olsam :kahve:

yakın olsak da bana yollasan keşke iş yerinde hepsini afiyetle yerdim canım çekti

çalışıyorsan al aşureleri işe götür arkadaşlarınla yiyin yazık bozulmasınlar kıyamam aşurelere

Verirsen sevap ama vermezsen günah değil. Aşureyi vermemenin günahı yok.

Öğrenciye ver öğrenciye :) Üzme kendini, yemek isteyen alırdı. Aksine istemiyorum demeliydi oyalamak yerine.

verdim bugun cok sevindim rahatladım oh :D eve geldigi zaman dedim ben saat onikide evden cıkacagım esin gelsin alsın ya sen ver dolapta duruyor ya ben sana vereyim simdi sen ona götur. o da ay ben unuttum bozulmadan götureyım dedi. tepside verdim kapları yine. ama bu sefer ustu acıktı kapların strecfilmi cıkarmıstım kac gundur dolapta diye, kapatayım ben bunları dedim, o da yok dur ben hallederim dedi kapları birbirine yapıstırdı bes tane oldu. ben ilk kapattıgı zaman eyvah döküldü diye bir hiiii sesi cıkardım bir sey olmaz ben bunu tencereye koyar karıstırırım simdi tekrar dedi. peki dedim afiyet olsun o zaman siz bilirsiniz :D

otur kendin ye be güzelim elinde kaşık çocuğun arkasından koşan ana moduna girecek gibisin :D

Sanırım sızın yemeklerın lezzetını sevmıyor

Kadin da deli falan mi acaba? Almayacaksa ne lafi dolandiriyor? Hayir tesekkurler sevmem desin almasin bari de siz de almayacaginj bilin yani. Baskasina verin veya oturup yiyin hastaymissiniz da belki sifa olur ;)

Kadin da deli falan mi acaba? Almayacaksa ne lafi dolandiriyor? Hayir tesekkurler sevmem desin almasin bari de siz de almayacaginj bilin yani. Baskasina verin veya oturup yiyin hastaymissiniz da belki sifa olur :KK66:

başkalarına dağıtın bence

hallettik kızlar tesekkur ederim :) verdim dun aldı. kocası da götürmüstür aksam herhalde. ben de kalanlarını yiyyorum :) valla iyilestim de gunde 2 kase asure zıpkın gibi yaptı beni

hallettik kızlar tesekkur ederim :) verdim dun aldı. kocası da götürmüstür aksam herhalde. ben de kalanlarını yiyyorum :) valla iyilestim de gunde 2 kase asure zıpkın gibi yaptı beni
canım istedi redvelvet
ben aşure yapmayı bilmiyorum
yapanım da yok
çok da severim
keşke komşum olsan :)

canım istedi redvelvet
ben aşure yapmayı bilmiyorum
yapanım da yok
çok da severim
keşke komşum olsan :)
yaa :( keske böyle gün gibi bir sey yapsak da ben de asure getirirdim :) hem portakal kabugu da dogradım icine. cok isterdim vermek o kadar yazdım ki burada herkesin canı istedi benim yuzumden :(

yaa :KK43: keske böyle gün gibi bir sey yapsak da ben de asure getirirdim :) hem portakal kabugu da dogradım icine. cok isterdim vermek o kadar yazdım ki burada herkesin canı istedi benim yuzumden :KK43:

Evet hepimizin canı dünden beri aşure çekiyor, suçlusunuz :) Oturup koca kazanda tüm kk'ya aşure yapmanız lazım artık :)

Ya evet benim de canım aşure çekti. Keşke yapan olsa da yesek..
Bu arada evinizde çalışan abla da ayıp etmiş. Almak istemiyorsa, ben almayayım bizimkiler sevmiyor diyecek.. Neden oyalıyor ki.. Sizde kolu komşuya dağıtın. Olmadı siiz kendiniz yiyin..

Evet hepimizin canı dünden beri aşure çekiyor, suçlusunuz :) Oturup koca kazanda tüm kk'ya aşure yapmanız lazım artık :)

Ya evet benim de canım aşure çekti. Keşke yapan olsa da yesek..
Bu arada evinizde çalışan abla da ayıp etmiş. Almak istemiyorsa, ben almayayım bizimkiler sevmiyor diyecek.. Neden oyalıyor ki.. Sizde kolu komşuya dağıtın. Olmadı siiz kendiniz yiyin..

ay valla uzuldum simdi :( seneye söz bir kazanda yapıp butun uyelere dagıtacagım ama söyleyeyim almak istemeyen bastan söylesin sonra bdv asureyle doluyor :D

Back
X