Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

bende yemekten sonra sapıttım bissürü kurabiye ve fıstık yedim

pooff

elmalı kurabiye yaptım paso yedim
regl olayıı manyak tatlı yiyorum yine:2:
verdiğimi alıcam şu 2günde yaaaa

elmalı kurabiye yaptım paso yedim
regl olayıı manyak tatlı yiyorum yine:2:
verdiğimi alıcam şu 2günde yaaaa

bende yedım elmalı kurabıuye kendım yapmadım komsu getırdı
bu sabah
1 simit
pınar beyazla yedım yanında sekersız cay

güzelmiş menülerin canım.
pazar günü yürüyüş yaptım bende bay hava güzeldi.
bugünde kontrole gittik hastaneye,emir toparladı çok şükür.
dışardaydık hep.

çook yorgunummm

iyigeceler canım..

cok sevındım emırın ıyılesmesıne bızımkı de hala kulaklarını kasıyo yaa:26:

bende 8 de yattım valla bı uyku yorgunluk halı sorma

canım burayı bırakmayalım bana destek ol fazla kılo almak ıstemıyorum sonradan da zor olmasın vermesı hem

tamam canımm benim de işime geliyo kendimi kontrol ediyom vesilenle:)

kaçla hamile kalmıştın sen alpide

tamam canımm benim de işime geliyo kendimi kontrol ediyom vesilenle:)

kaçla hamile kalmıştın sen alpide

70 le canım 84-85 le de bıtmıstı ama ıste son zamanlarım zordu yanı topalladım baya işte

bu sabah tartıldım 67.4 üm gene

gunaydın canım
dün aksam yemegım yoktu bıraz corba sadece onuda alpıye yedıreyım dedım yemedı ben yedım
bıde kıyma vardı onu kavurdup yumurta kırdım bırazda ondan yedım

sonra mandalına yedım 1 tane

sabah
tost yaptım cayla onu yedım

afiyet olsun canımm..

kahvaltı klasik benim yumurta,pey-zeytn,bal-ceviz:)

ekmek yapayım diye hamur yoğurmuştum kabarmamış,bi acayip olmuştu bende az önce yağda hamur kızarttım ,iyi halt ettim bi güzelde yedim

akşama çorba-salata geçiştirmeyi planlıyorum inşşşşş...

bende cok severım afıyet olsun ama aksamı hafıf gecır tabı
bızım de ısyerınde mantı cıktı yedım bendesalata ve corbayla saat 3 bucuktada bı hazır kek yedım kahveyle aksam bend ehafıf gecırmem lazım evde corba ve tavuk var bı salata yaparım olmazsa

afiyet olsun mantı kaçmaz yaa ımmm

işyerinizin yemekleri de güzelmiş kıı vala dikkatimden kAçmıyo

bende çorba salata birazda dolma yedim.

uykulu haller başladımı arzu erkenden yatasın gelir şimci

tünaydınnnnnnnnnnnnnn

hamiş hatun nasılsınnn:)

bugün evlilik yıldönümümüz arzuu 4seneyi devirdik pasta yapıyom kocişe ,yemessem olmaz şimdi

yarın tartıda görcem günümü galba:18:

evet canım ısyerınde cesıt cok allahtan bırnı yemesen dıgerını yersın mutlaka
aksamda hafıf gecırdım dun salata yaptım bıraz tavuk ve az corba yedım ıste

uykulu haller baslamaz mı canım daha ogrenmeden vardı alpıde olmamıstı ama bunda zor duruyorum bıe lapı bıkac gundur zor uyuyor dun 45 dk ugrastım valla kalbıme sancı grııd sinirden sonra hemen yatıcaktım dırendım yemek yoktu karnabar yapıp oyle yattım aksamda onu yıcem ıste

sabah gene sımıt ve peynır yedım cayla öğlen türlü var corba salata belkı yogurtta yerım bakalım

afiyet olsun canımmm güzelmiş ye ye yoğurdu bol ye:)

alperen sallanarakmı uyuyodu kendimi uyuyodu? uykusu mu gelmemşti acep, 45 dk uğraşmak zor grçkten tükeniyo insan.

ertesi günün yemeğini yapıyon akşamdn dimi,Allah kolaylı versin canım,neyse şunun şurasında 9 ay sonra izne çıkıyosun rahatlarsın biraz mı acabaaa

valla dedıgın gıbı bana rahat yok gıbı sankı

ya hep aynı saatlerde uyutuyorum esnıyodu aslında ama dun babası geceden cıktıgı ıcın erken uyutmus dayanamaıs kendı deuyumak ııcn ama oncekı gunde aynıydı aslında ayagımda sallıyodum süt verıp bıkac hafatdır sutten sonra sallatmıyodu done done uyuyodu sonra yerıne koyuyodum ama 2-3 gundur her yolu denedım yatagıma götürüdm yanında yattım don don uyuyamadı ayagımda salladım yok kendı halıne bıraktım yok en son gene ayakta uyudu valla bende oh rahatlıycam en azından dıyodum ama bas adonuyoz sankı:18:zaten dogdugundan berı hep zor uyuan bı cocuk oldu oyle veya boyle

Son düzenleme:
selaam hayırlı cumalar arcuzum.

59.8 olmuşum yaa dikkat etmeyince hoop geliyo kilocuklar.hayatım boyunca dikkat edicem galba

sen tartıldınnmı,nasıl gidiyoo

selaam hayırlı cumalar arcuzum.

59.8 olmuşum yaa dikkat etmeyince hoop geliyo kilocuklar.hayatım boyunca dikkat edicem galba

sen tartıldınnmı,nasıl gidiyoo

hayırlı cumalar canım
tartıldım gene aynıyım 67.4
malesef bend eömür boyu dıkkat edecek gruba giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…