Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
bende 2010 kasım annesiyim.
hamileyken 11kilo aldım doğumdan sonra 6 kilom gitmişdi
beni gören herkes çok şaşırıyordu çünkü bir haftada geri kalan kilolarımda gitmişdi
amaaaaaaaa annem ve kayınvalidem başladılar
sen emziriyorsun onu ye bunu ye diye sürekli bişeyler getirip ağzıma tıkıştırıyorlardı
58kiloyken birde baktım 2 ay sonra 71 kiloyum
emzirdiğim için diyette yapamadım
tabi bunda büyüyen miğdemin ve her seferinde boğazına yenik düşen benim payımda daha fazla
ama geçen ay itibariyle kilo vermeye karar verdim
1buçuk ayda 6 kilo verdim
bol bol sıcak su ve yeşil çay içiyorum
akşam 8den sonra bişey yememeye özen gösteriyorum
3 gündürlü mekik çekmeyede başladım yaza kadar en az 58 kilo olmak istiyorum

hosgeldın canım ben su an hamıleyım ama gene dıkkat etmeye devam edıyorum sen gıbı 11 kg alsam süper olur

sende azımlısın masallah guzel kılo vermıssın ne yapman gerektıgını bılıyorsun zatem fazla bı kgda kalmamıs anladıgım kadarıyla bu sekılde devam et yazmak ıstersen burdayız tabı spor yapıyor musun

canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
şuanda yaptığım tek spor oğlumla oynamak
onunla hoplamak zıplamak
birde günde 30 tane kadar mekik çekiyorum
yeni başladığım için fazla çekemiyorum ama zamanla artırcam mekik sayımıda

cok saol canım amın
dedıgın gıb ıspora vaktımız pek olmuyor bende calısıyorum evde de ıste benımde bı yaramazım var boyun kac ıstersen bı cızelge yap canım

cok saol canım amın
dedıgın gıb ıspora vaktımız pek olmuyor bende calısıyorum evde de ıste benımde bı yaramazım var boyun kac ıstersen bı cızelge yap canım

boyum 1.67cm
1haftadırlı tartılmıyorum hiç
sabısızlıkla p.tesi gününü bekliyorum tartılmak için
bakalım 65den düşüş varmı
senin bebiş kaç haftalık canım
anladığım kadarıyla 1 tane daha bebişin var
hem onunla ilgilen hem çalış hemde hamileik zor olsa gerek

hoşgeldinn

güzel kilo vermişsin büşra,daha da verirsin böyle gidersen inş

ben yine haftasonu yedim durdum 60ı gördüm off

off off hemde nasıl zor yaramı destın valla6 haftalık oldu basıma ıs aldım bılıyom ama esım cok ıstedı benım zoruma gdııyor ama hamıellık bıle nası gözümde buyuyor ve bulantılarım var yedıgım seyelrın tadı kactı kusma yok ama yemeklerden ıgrenıyorum resmen bıde oglum var 22 aylık ıste ona uzuluyorum sefıl olcak dıyeıns su zaman hayırlısıyla cabucak gecer
hoşgeldinn

aferın bende haftasonu 67 dım ne yedıgımı ne yemedıgımı bılmıyom yanı az mı cok mu dıye ıcımın bulantısı gecsın dıye meyve yıyom en cok bıde oeynrı zeytın ıyı gelıyo bakalım

oyy kıyamam ya başladımı bulantılar,Allah kolaylık versin tatlım zor bi süreç,ama seneler sonra iyiki yapmışın dicen inş:)

alpi niye sefil olsun ayol 2 yaşına geldi emdiği kadar da emdi maşallah,yaza bezden de kurtulur rahatlıyosun ondan yana,abi olacak paşamız

ben niyetliyim bugün,sahurda yapamadım eşşşoooooolu elli kere uyandı feci uykum vaaaaaaaaar

allah kabul etsın canım sefıl olcak dedıgım eskısı gıbı ılgılenemıyom cocukla sersem gıbıyım yemek pişirmekten iğreniyom cocuk ac kalcak dıye korkuyom ıste haksızlık mı yaptım dıye tam duzenımız oturmustu ondan yanı ama ıdare etcez bı sekılde yenı duzenede alıscaz mecburen ılk zmaanlar zor olcak ama ıns ılerde rahata erıcem bende onun hayalıyle yasıyorum

canim öncelikle Allah anali babali büyütsün ben 2 oglan annesi olarakdan biraz bilgi vereyim sana tabi herkes bir olmaz ama olsun :)

bende 2.ye hamile kaldigimda oglum 2 yasina girmek üzereydim okudugum kitaplardan yola cikarak kardesler arasi en güzel yasin 3 yas oldugu icin Allahin izniyle isteyerek hamile kaldim birazda ilk goluma güvenerek cünkü ne hamileliginde ne bebeklignde hic bir sorun yasamamsitim ama gel gelelim 2.hamileligim öyle olmadi ilk aylar bulantiliydi ki bu dönemdede oglumun 2 yas sendromu baslamisti inatmi inat herseye aglayan miz miz bisey olmustu bulantilar hormon degisikligi yalnizlik derken sinir küpüne döndüm bu dönemde malesef ki ogluma cok haksizlik ettim cocuk nerdeyse bütün gün tv basinda kaliyordu kafami kaldiramiyodum cünkü kaldirsamda 5 karis surat hic biseye tahammül edemiyodum neyse hamiellik öyle böyle gecti sonra ufaklik dogdu ilk aylar iyiydi oglum kiskanmadi fazla ufaklik uyurken onunla ilgileniyodum filan tabi bu bölye gitmedi oglum kardesi 4 aylikken krese basladi 6 aylik oluncada tepesinden inmedi sürekli cocugun üstüne cikiyodu :) ne zamanki ufaklik biraz büyüdü onun oyunlarina katilmaya basladi bizde rahat ettik simdi ufaklik 3 büyük 5.5 yasinda zaman geliyor cok güzel 2 arkadas gibi oynuyolar zamang eliyo toomm ve jerry oluyolar ki bu zaman daha fazla oluyo :) Allah izn verirse carsamba günü ufkalikda büyügün kresine basliyo suan hersey yolunda rahatim yerinde cok sükür ne uyku problemimiz var ne baska bisey ( tuvalet egitimi haric ) mesela hafta sonlari onlar erken kalkiyolar biz kalkana kadar ki bugenelde 1 2 saat sonra oluyor odalarinda oynuyolar,ufaklik abisi olmadan bisey yemez mutfakdan bisey istedigi zaman illaki abisi icnde alir ,abimiz bu konuda biraz gamsiz ama olsun :) oda simdiden kresede kardesine dikkat edecegini söylüyor ,sözün kisasi cok zorlandim cok bunaldim cok agladim ama bugün diyorumki Allahima binlerce sükürler olsunki cok dogru bir karar vermisim ..bunlari niye anlattim,eger olurda sende ayni seyleri yasarsan sabirli ol benim yaptigim hatalari yapma ,hala durup düsündügümde vicdanim sizlar eger yaninda birileri varsa yardim al,yalniz basina cok zor olur,benim kimsem yoktu malesef Allah yar ve yardimci olsun ins..

hoşgeldinn

benimde bugün tartı günümdü
ama sonuç hüsran 1gram bile vermemişim
ama nasıl olur yahuu bu hafta çok az yedim
hem eşim ve kardeşim kısacası beni gören herkes 1 haftada nekadar zayıfladın sen öyle dediler
bende nasıl havaya girdim
tartıda kesin 2kilo eksin çıkarım dedim
2gram bile eksilmemişim hatta 400gramda almışım
çok moralim bozuldu

canım ama çocukalrın arasında yaş farkının az olması çok güzel bişey
hem ikinci çocuk için çok ara vermekde iyi değil bence
çünkü çocuk büyeyecek tam rahatlığa alışacaksın ve bebiş gelip yine rahatını ve düzenini alt üst edecek
en iyisi seninki bence inşallah hamileliğin çok rahat geçer canım

ne güzel şimdi rahatsın yasemincim,çektiğin sıkıntıların ecrini görürsün artık inş:)

mekik çekiyosun ya ondandır belki kas ypmışsındır canım.tartıya aldanma bak millet zayıflamışsın diyomuş ne güzel bi duygu demi

arzu nerelerdesinnnnnn

ben bugün dışardaydım kahvaltıda menemen ve yarım tost yedim.ay bide 2-3 çatal künefe

kız arzu canın çekiyomu tatlıyla aran yoktu ama belli olmaz bu işler çekerse söle yazmiim ayrıntıyı.

yok kız cekerse bulur yerım yeterkı bulunacak bısey olsun künefe deılde menemen ve tost olabılır ohhafıyet olsun canım
bende doktora gıttım aslında dıs ıcındı ama karar degıstırdım kucuk bı devlet hast kadın doguma gıttım kan verıryım fıland ıye 5 tüp kan verdım bıde ıdrar doktor keseyı goremedeı ama hem erken hemde bu aletler eskı gelısmemıs dedı baska ultrason ıcın randevu verdı o da ta 12 sıne bende zaten ayın 14 unde kendı doktorumda randevum var o yuzdne ona gıtmıycem sadece tahlıllerı götürürüm ıste boyel dıs ıcın ılk 3 ay gıtme dedı o kaldı bırde ıs yerınde durumlar karısık o yuzden hop oturup hop kalkıyom dua et hayırlısı olsun hakkımda yaa:18:

saol canım ıns ama ben sanırım hemen alsıtım zaten o rahatlıga oglumun bana pek bı yükü kalmadı uykuları duzene gırdıbı tuvalet egıtımı var ıste sımdı tekrar duzen degsıcek ılk zamanlarda gece sık sık kalkmak bıle gözümde büyüyor göğüslerim gen eyara olcak acı cekcem dıyorum of allahım yardım etsın ıns oglumda cok yara almaz bu durumdan :26:

canım cok saol
ne guzel yazmıssın oncesınde zorlanmıssın ama sımdı rahatsın anladıgım kadarıylatuvalet egıtımı bende bebıs dogan akadar olsun ıstıyoruma ma zo rolacak gıbı:26:
bizimde araları 2.5 ya solacak allahın ıznıyle
bırd ebenım oglum zaten krese gıdıyor ılk donem 1 yıl ucretsız ızın alıcam ılk 2 ayda oglum krese devam edıcek sonra maddı konudan oturu kresten almayı dusunuyorum benımde en aızndan ılk 2 ayım gecmıs olucak ondan sonra da ıkısını bırdedn krese verıcem ıste
dedıgın gıbı oglum ıcın endıselıyım bende cok uzuluyorum ınan dun 7 bucukta yattım ve kafamı kaldıramdım sabaha kadar uyudum ogluma esım baktı ama üzülüyorum nası gecıcek bu zaman boyle dıye tek yardımcım esım aılem burdalar am agelıp gıtme durumları olmuyo yanı sureklı bı destek soz konusu deıl sadece esım ıste o da erkek sonucta bakalım ıns Rabbım kolaylıgı verırı ya dualarınızı beklıyorum

ins canim Allahin ziniyle görmeye basladim bile
canim valla esde olsa yardimci yardimcidir büyük nimet,benim esimde yoktu yanimda vardida yeni ise girmisti üniversite okuyodu yani ben yapayalnizdim ,esin ilgileniyosa hic üzülme sen rahat ve huzurlu olki ogluinada huzur verebilesin yoksa benim gibi gergin olursan istemedigin seyler yapabilrisin..suan rahatim evet hemde cok Rabbime binlerce sükürler olsun cocuklarim büyüdü esim üniversiteyi bitirdi yeni ise girdi Allahima binlerce kez sükürler olsun ne kadarda zamaninda sabredemesemde Allah yinede cektigimin karsiligini verdi ,,benim büyükde tuvalet egitimi cok rahat olmustu 2 yasindan sonra ara ara bezini cikardim baktim yapmiyo ne onu zorladim ne kendimi geri taktim bezini 2.dogdugunda daha oda bezleniyordu sonra bir gün üstünü giydirirken robotlu bi kilodu vardi onu giymek istedi bende onun kücük oldugunu bezle birlikte olmayacagini söyledim oda ozaman cikaririm bende bezi dedi ve cikardi cikaris o cikaris patladi gitti hahahha ama ufaklikla basim belada 3 haftadir cikardik bezi cisini tuvalete yapiyor ama kaaksini yapmiyor altina yapiyor malesef

bend eıste gergınım malesef ama ıns kenıdme engel olmaya calısıcam dedıgın gıbı bıraz psıkolojık aslında ıyı düşürsek ıyı olur ıns bundan sonra kendımı rahat bırakmaya calısıcam esımı de üzüyorum bazen cunku

buyuk oglanın be zmacersaı supermıs ıns bızımde oyle beklemdıgımız anda oluverır
ıns kucukte kısa surede öğrenir canım zor ısler bunlar gercekten benım ablamın oglu epey bı sure bılınclı olarak yapmak ıstemedı yanı kakası gelınce anne bez bagla dıyordu baglayınca gıdıp odasına oyle yapıyodu baska turlu yapmıyodu krese fılan da gıttı orda da sıkıntı oldu yanı

sen baska cocuk dusunuyor musun 2 fınısh mı yoksa yasın kac senı takıp edıyordum aslına gokcenden dolayı tanıyorum hatta sızın topıkten ozenıp bu topıgı actım ne tesaduf kı dıger arkadas gıbı bende actıktan sonra hamıle kaldım

öyle canim hersey beyinde bitiyor bi yerde ins sende rahatca atlatirsin bez olayini ,benim oglum bez bagla dese ben artik onada razi gelicem benimki direk kiloduna yapiyo bende ne yapicam kresde hic bilmiyorum orda bez taksam bu sefer sürec uzuycak ins orda yapmaz altina ,mahcup olsun istemiyorum..

canim baska cocuga suan hazir degilim takdiri ilahi olursada basimin üstünde yeri var ne diyim :) aynen öyle olmus gökcen benden sansli o en azindan 1 2 kilo oynuyo dikat etmedii zaman ben 10 kilo oynadim hahah

olsun canım saglık olsun verırsın gene tekrar bende hedefıme ulsamadan hamıel kaldım ıns dogumdan sonra devam gene dıyete bızım bunye musaıt ömür boyle dıkkat etmekle gececek ıste

oyyyyyyy menemen çekmişş yerim seniii yaz gelsin miss gibi yar yrsin orgnik domateslerlen
işyerinde noluyo canım hamiş olduunu söledinmi=?
5tüp kan niye verdin kıı?

yaseminnnnnnnnnnnnn
10 kilo heee

bebişi kreşe başlatınca iyi bi diyeti hak ettin ozamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…