Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

bak gordunmu sen diyordun cizelgedeki rakami goreyim ama cizelgenin altina biledusmusun tebrikler canim

saol canım evet azda olsa vermısım sevındırıcı demek dıkkat edınce olcak bı de crs aksamı o kadar yemeseydım daha cok gıtcekmıs ya neyse

bu arada kahvaltımı yazayım
2 dilim lıght ekmek
2 tane üçgen peynir
2 kokteyl domates
1 biber
6 zeytın(3 yesıl-3 sıyah)

ama doymadım ben yaa su an acayıp bı aclık hıssedıyom bı yesılcay yapım bari:26:

merhaba kavaltına baktım bu üçgen peynir dediğin krem şeklinde olanmı yuvarlak bi kutu içinde 6-8 tane oluyor ondanmı acaba?ben onlar yağlı diye yemekten kaçınıyorum da
yanlışmı biliyorum acaba ..

merhaba kavaltına baktım bu üçgen peynir dediğin krem şeklinde olanmı yuvarlak bi kutu içinde 6-8 tane oluyor ondanmı acaba?ben onlar yağlı diye yemekten kaçınıyorum da
yanlışmı biliyorum acaba ..

evet canım onlardan ama buyuk olanlar deıl 20 grlık dıyet olanlarıda var ama benımkı normaldı cok ıncelmıyorum o kadar canım yaa arada denk gelrıse oyle alıyorum sureklı yedıgım bsıey deıl cunku hem sabah cok etkılemez dıye düşünüyorum tabı kendım boyel yapıyorum herkeısn vücudu farklı

arzuu bana ceza ver kahvaltıda çok yedim ya

dün iftarı yazim önce

1kase çorba,fırında karnıbahar,yoğurt,1dl ekmek

1saat sonra da 4dilim kek zencefilli,zerdeçallı,1/2çay b. yağ koydum,yarı yarıya tam buğd unlu ,hafif bi kekti ama sonuçta kek işte

ve ayva yedim geç saatte de 3dilim kdar.

sabaha gelelim

1yağsız gözleme,emirin yemediği omlet,emirin sürüp attığı tahin-pekmezli ekmekler,ball cevizzz ,emirin parçaladığı kekk,oğlan bişe yemedikçe yiyen bennn
çok yedim çook

telafi etmeliym..:18:

seni de tebrik ediyyorum canım

kilo bildirimiiii

60 kiloyum.1kilo gitmiş görünüyo geçen haftaya göre.10gün fln önce 61dim ama.cumadan cumaya not alcam artık.

çizelge güzel olur nasıl yapılıyo bakmak lazım topiclere:44:

kilo bildirimiiii

60 kiloyum.1kilo gitmiş görünüyo geçen haftaya göre.10gün fln önce 61dim ama.cumadan cumaya not alcam artık.

tebrik ediyorum seni boyunu bilmiyorum ama 60 çok iyi bir kilo bence..

saol canım azcık verdık ıste gerı almazsak
bak sen su emıreanneye sabotaj yapmıs bız beraber pek kahvaltı yapamıyoz bı haftasonu onda da yemıyo bızımkı
ceza verım dıycem ama kılo vermısın ıste orucla dengelıyosun bence kahvaltıdan zıyade ben keke takıldım bıda yemee yada gec saatte yeme dıyım haftaya en az 500 gr verelım bende hafatsonu napcam bılmıyorum pazar aksamda mısafırlıge gıtcez yemeğe pasta borek olmayınca belkı sorun olmaz ama benım haftasonları duzensız oluyo yaa:18:
kilo bildirimiiii

tebrıkler canım
ben denıyım kendım bakalım becerebılcem mı:44:

Son düzenleme:

arzucum kavaltin cok guzel ama aciktirmis seni umarim oglen fazla yuklenmeden atlatirssin

arzucum kavaltin cok guzel ama aciktirmis seni umarim oglen fazla yuklenmeden atlatirssin

cok yüklenmedim canım gercı pılav yedım ama azdı

once ara öğün yazayım
2 gün kurusu
10 badem

öğlen
mercımek corba
az döner(pek begenmedım)
2 kasık pılav
salata

aksam annemlere gdııce zkuru fasulye pılav varmıspılav yemem artık yanına corba yaparım dedı corba ıcerım öğlen ne güzel fındıklı keşkül vardı içim gitti ama almadım dedım haftasonu zaten bı yerlerde kopacam barı bugun kopmayım

canim menun super bence ayrica pilav niye yemeyesinki yiyecegiz ama az ve oglen olmasi sartiyla gerci ben bazen dayanamiyorum aksamlarida yiyorum

ara öğün biraz fazla ve karısık oldu sanırm ne bulrusam attım agzıma
2 yulaflı bisküvi
2 gün kurusu
1 orta galeta
kavrulmamıs fındık
bunalrın hepsını aynı anda yemedım tabı sıkıldıkca attım agzıma ıs cok yogundu sınırden oldu

haftayada yogun olcam 2 kısının işini yapcam dıger sekreter ızne ayrıldıgı ıcınbırde toplantı hazırlıycam of of allah yardımcım olsun
haftasonuda pek yazamam heralde zaten duzensız olur menuelrım pzt fırsat buldukca devam yazmaya

selaamm..

hafta sonu gelen giden oldu,çok karışık beslendimm...inş sende durumlar iyidirr arzuuu

selaamm..

hafta sonu gelen giden oldu,çok karışık beslendimm...inş sende durumlar iyidirr arzuuu

canm cok abartmadım ama benım de haliyle düzensizdi dün aksam misafirlikteydik yemekte ama dedıgım gıbı cok abartmadım bı fazladan tatlı yedım cok guzeldı bugun de tartılmadım bakalım dıkkat edıyorum ara öğün de yapamdım yogundum

niyetliyim bende canım sahurda 2 hurma,yarım muz yedim.

akşama da yemek hazır değil başım çatlıyooo.

sende yoğunsun,kolay gelsin canımm..

niyetliyim bende canım sahurda 2 hurma,yarım muz yedim.

akşama da yemek hazır değil başım çatlıyooo.

sende yoğunsun,kolay gelsin canımm..

saol canım allah kabul etsın bende bu hafta işte yogunum dıye tutmayı goze alamadım haftayada hasta olcam kalcak benım oruclar sanırım neyse hayrılısı olsun

sabah2 dılım patateslı börek cok buyuk deıldı 2 yulaflı bisküvi

ara yapamadım ama yemege cıkmadna onec 5 badem yedım

öğlen
corba
etlı bı yemek 6-7 parca kusbası et yedım yanı altında yogurt vardı
salata
elma tatlısı azcık kaymaklı cok tatlıydı hepsını yıyemedım

bu hafat pek havamda deılım ama elımden gelenı yapcam bakalım

kaymaklı tatlı dışında güzel menü

ben iftrda

2kş pilav,3kş taze fasulye,1kase çorba,2dlm de ev yapımı pizza yedimmm...1brdk da ayran

sonra elmalı tart yedim çayla 2 dilim.

yatmadan önce de mandalina ve azcık narr...

daha ne olsun,şükür Allah a:)

25tane var benimde oruç arzu,bitcek gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…