bak gordunmu sen diyordun cizelgedeki rakami goreyim ama cizelgenin altina biledusmusun tebrikler canim
saol canım evet azda olsa vermısım sevındırıcı demek dıkkat edınce olcak bı de crs aksamı o kadar yemeseydım daha cok gıtcekmıs ya neyse
bu arada kahvaltımı yazayım
2 dilim lıght ekmek
2 tane üçgen peynir
2 kokteyl domates
1 biber
6 zeytın(3 yesıl-3 sıyah)
ama doymadım ben yaa su an acayıp bı aclık hıssedıyom bı yesılcay yapım bari:26:
merhaba kavaltına baktım bu üçgen peynir dediğin krem şeklinde olanmı yuvarlak bi kutu içinde 6-8 tane oluyor ondanmı acaba?ben onlar yağlı diye yemekten kaçınıyorum da
yanlışmı biliyorum acaba ..
kilo bildirimiiii
60 kiloyum.1kilo gitmiş görünüyo geçen haftaya göre.10gün fln önce 61dim ama.cumadan cumaya not alcam artık.
çizelge güzel olur nasıl yapılıyo bakmak lazım topiclere:44:
tşk.ler boyum 1.64 ,doğumdan sonra göbek kaldı baya ama pofftebrik ediyorum seni boyunu bilmiyorum ama 60 çok iyi bir kilo bence..
saol canım azcık verdık ıste gerı almazsakarzuu bana ceza ver kahvaltıda çok yedim ya
dün iftarı yazim önce
1kase çorba,fırında karnıbahar,yoğurt,1dl ekmek
1saat sonra da 4dilim kekzencefilli,zerdeçallı,1/2çay b. yağ koydum,yarı yarıya tam buğd unlu ,hafif bi kekti ama sonuçta kek işte
ve ayva yedim geç saatte de 3dilim kdar.
sabaha gelelim
1yağsız gözleme,emirin yemediği omlet,emirin sürüp attığı tahin-pekmezli ekmekler,ball cevizzz ,emirin parçaladığı kekk,oğlan bişe yemedikçe yiyen bennn
çok yedim çook
telafi etmeliym..:18:
seni de tebrik ediyyorum canım
tebrıkler canımkilo bildirimiiii
60 kiloyum.1kilo gitmiş görünüyo geçen haftaya göre.10gün fln önce 61dim ama.cumadan cumaya not alcam artık.
çizelge güzel olur nasıl yapılıyo bakmak lazım topiclere:44:
saol canım evet azda olsa vermısım sevındırıcı demek dıkkat edınce olcak bı de crs aksamı o kadar yemeseydım daha cok gıtcekmıs ya neyse
bu arada kahvaltımı yazayım
2 dilim lıght ekmek
2 tane üçgen peynir
2 kokteyl domates
1 biber
6 zeytın(3 yesıl-3 sıyah)
ama doymadım ben yaa su an acayıp bı aclık hıssedıyom bı yesılcay yapım bari:26:
arzucum kavaltin cok guzel ama aciktirmis seni umarim oglen fazla yuklenmeden atlatirssin
cok yüklenmedim canım gercı pılav yedım ama azdı
once ara öğün yazayım
2 gün kurusu
10 badem
öğlen
mercımek corba
az döner(pek begenmedım)
2 kasık pılav
salata
aksam annemlere gdııce zkuru fasulye pılav varmıspılav yemem artık yanına corba yaparım dedı corba ıcerım öğlen ne güzel fındıklı keşkül vardı içim gitti ama almadım dedım haftasonu zaten bı yerlerde kopacam barı bugun kopmayım
canim menun super bence ayrica pilav niye yemeyesinki yiyecegiz ama az ve oglen olmasi sartiyla gerci ben bazen dayanamiyorum aksamlarida yiyorum
selaamm..
hafta sonu gelen giden oldu,çok karışık beslendimm...inş sende durumlar iyidirr arzuuu
canm cok abartmadım ama benım de haliyle düzensizdi dün aksam misafirlikteydik yemekte ama dedıgım gıbı cok abartmadım bı fazladan tatlı yedım cok guzeldıbugun de tartılmadım bakalım dıkkat edıyorum ara öğün de yapamdım yogundum
niyetliyim bende canım sahurda 2 hurma,yarım muz yedim.
akşama da yemek hazır değil başım çatlıyooo.
sende yoğunsun,kolay gelsin canımm..
hayırlı olsun kızlar günlüğünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?