Ardı arkası kesilmeyen esprilere tepkiniz ne olurdu?

Cidden bazı erkekler erkek çocukta kafayı yiyor. Geçen sene bir tatil beldesinde sağım solum bebek pipisiydi. Adam altı yaşında çocuğu çıplak denize sokuyor yanında diğer çocuğu var iki yaşında kızın bikinisinin üstünü giydirmiş. Teşhircilik resmen. Kızının altını bırak üstüne bile saçma sapan bikini giydiriyorsun da altı yaşında çocuk neden açıkta geziyor. Bu sapıklıktık teşhirciliktik ve çocuk istismarıdır. Çocuğun rızası dışında orasını burasını fotoğraflamak millete göstermek sapıklıktır net.
Anlamıyorum ya.

canım baksana elti kayın üzerine yürümüşler kızın resmen.
koca da öyle bakınmış.
bu erkeklerin topuna kibrit suyu ya...

Ya insanlar şunu anlamıyorlar işte. Çocuğun ileride utanabileceği bir şeyi yapıyorsan, millete özelini gösteriyorsan bu çocuk istismarıdır benim gözümde. Ben şimdi ananemde babaannemde çıplak fotolarım olsun istemem mesela. Bu da en doğal hakkım yani. Çocuğun hakkını gasp ediyorlar ya.
Edepsizlik denir buna.

benim eşimin sünnet fotosu var, adam 30 yaşında aldı yırttı onu, sinir olarak hem de.

ki dalga geçme yok bir şey yok, sadece doğal olarak o fotoyu paylaşmak istemiyor kimse ile.

burada bir de üzerine çirkin çirkin laflar.
bunlar da küçük çocuklar değil ki, baba amca babanne yani.

haysiyetsizler.

Ya çocuk anlamaz diyorlar ama alakası yok.
Benim kuzenimin kızı vardı üç dört yaşında iz çıkmasın diye bikini üstsüz gezdirirdi. Çocuk dört yaşında başladı ağlamaya herkes bakıyor anne ben erkek değilim ki diye. Ve zorla kendine mayo aldırdı. Çocuklarda hassaslar ve özel bölgelerini biliyorlar. Etkileniyorlar yani. Bunu önemsememek cidden haysiyetsizlik ya

Neden bilmiyorum ama bugün gördüğüm bi haber geldi aklıma. Baba çocuğunun eline silah verip gurur duyuyordu, adamlıktan bahsediyordu. Bu tür canlıların adamlık anlayışı ile amcanızın mizah anlayışı aynı cehaletin ürünü

Espriyi, sakayi anlarim da, kucucuk bebegin uzerinden belalti espriler yapmaya çalışması nedir? Hos bebegin degil kimsenin uzerinden hos degil.. Esin ne dusunuyor acaba bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…