- 14 Eylül 2014
- 21.142
- 101.731
- 798
- Konu Sahibi blackpearl92
-
canım baksana elti kayın üzerine yürümüşler kızın resmen.
koca da öyle bakınmış.
bu erkeklerin topuna kibrit suyu ya...
Ya insanlar şunu anlamıyorlar işte. Çocuğun ileride utanabileceği bir şeyi yapıyorsan, millete özelini gösteriyorsan bu çocuk istismarıdır benim gözümde. Ben şimdi ananemde babaannemde çıplak fotolarım olsun istemem mesela. Bu da en doğal hakkım yani. Çocuğun hakkını gasp ediyorlar ya.
Edepsizlik denir buna.
benim eşimin sünnet fotosu var, adam 30 yaşında aldı yırttı onu, sinir olarak hem de.
ki dalga geçme yok bir şey yok, sadece doğal olarak o fotoyu paylaşmak istemiyor kimse ile.
burada bir de üzerine çirkin çirkin laflar.
bunlar da küçük çocuklar değil ki, baba amca babanne yani.
haysiyetsizler.
Ben daha sert uyardım umarım bir daha espri konusu olmaz. Espriyi bırak oğlumun adının baş harfini ağzına alamaz. Babası da biraz olsun kendine gelir inşallah tek umudumBende birdahakine gıdıklada güleyim deyin bidaha yapmaz
Siz halletmişsiniz o Zaman güzelBen daha sert uyardım umarım bir daha espri konusu olmaz. Espriyi bırak oğlumun adının baş harfini ağzına alamaz. Babası da biraz olsun kendine gelir inşallah tek umudum
Espriyi, sakayi anlarim da, kucucuk bebegin uzerinden belalti espriler yapmaya çalışması nedir? Hos bebegin degil kimsenin uzerinden hos degil.. Esin ne dusunuyor acaba bu konuda?Merhaba kk ailesi ,
9 aylık bir oğlum var amcası sürekli oğlumu katarak espiri yapıyor. İlk doğduğunda kayınvalidem oğlumun çıplak fotoğrafını istedi eşimden ne kadar tepki göstersem de eşim yollamış. Kayınvalidem de fotoğrafı gören eşimin abisi hemen kendine yollamış ve fotoğrafın belden aşağısını keserek eşime bunu tanıdınmı diyerek fotoğrafla birlikte bu yazıyı yollamış. Ardından bir kaç ay sonra tekrar eşim ailesiyle fotoğraf paylaşıyor bu sefer oğlum hafif dudaklarını uzatmış diye aynı kişi eşime oğlumun fotoğrafı üstünden bu sana neyi hatırlattın diyerek espri yapıyor. Ve en son geçenlerde eşim yine kardeşleriyle mesajlaşmasında biber vs ektiğini belirterek yetiştirdikleri güvercinlerden gübre istiyor yine abisi gübreye ne gerek var oğlunun gübresi var ya diyor. Ardı arkasını nasıl kesersiniz daha çocuk 9 aylık birkere gelip görmemiş amcası sürekli oğlum üstünden espri yapıyor hoşuma gitmiyor.
Siz olsanız bu duruma nasıl tepki verirdiniz ? Her türlü yorum için teşekkür ederim.
Ne dedin ki?Ben daha sert uyardım umarım bir daha espri konusu olmaz. Espriyi bırak oğlumun adının baş harfini ağzına alamaz. Babası da biraz olsun kendine gelir inşallah tek umudum
gübre hayvanda olur oğlumun adını ağzına alan bokunu yesin yazdım bir değil iki değil üç oldu vs
Ailesi espri yapıyormuş ..Esin ne diyor?
Yok sen çıkışınca ne dedi?Ailesi espri yapıyormuş ..
Haksızlık yaptığımı söyledi. abisine de bizde zaten boşanacaz gibisinden konuştuYok sen çıkışınca ne dedi?
Haksızlık yaptığımı söyledi. abisine de bizde zaten boşanacaz gibisinden konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?