- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
- Konu Sahibi blackpearl92
-
Yorumları okumadım ama çocuğun çıplak bedeninin teşhir edilmesi suç arkadaşım!
Babasına da böylece söyleyin, kimse de yok efenim o daha masum melek siz neyin kafasını yaşıyorsunuz pis bağnazlar sapıklar edebiyatı yapmasın!
Bu konuda çok hassasım, henüz kendi kararlarını veremeyen bir masumun çıplak bedeni üzerinden güya espri yapanlar da benim gözümde en ağır sapıklardandır!
Gerekirse şikayet edin, çok istiyorlarsa açsınlar da kendi belden altılarıyla dalga geçsinler!
#cocugunuteshiretme
Aynen onu diyorum ya.. o zaman hiç çekilmezdi.. gerçi bizimkiler hepten sapıtık bana karşı çıkıcak bi durumu zaten yok eşimin.. sende restini çek..bu yüzden de boşancam diyosa bırak kıçına baka baka gitsinAllahtan seninki bide sana karşı çıkmamış bide eşinde onları savunsaydı benmki gibi
Kendi oğlununkini çerçeveletip duvara mı astı acaba. Çok seviyesiz şakaları. Eşinin hatası göndermemesi gerekirdi. Çocuğun ağzı insana neyi hatırlatabilirki anlamadım ne var bunda gülecek.Var kendininde oğlu var
İnan bilemiyorum ama kalıyomuş. İlk duyduğumda nası ya falan dedim ama silinmiyormuş. Özellikle internet ortamı çok tehlikeli telefonların kendisini bilemem ama.
Mesela benim kapattığım hesabımın fotoları google görsellerde çıkıyo. Düşün hesabımı sildirdim instagramdan. Hala duruyo. Hem de mesela atıyorum işte instafavori nokta com gibisinden farklı sitelerce kopyalanmış. Görsellerde çıkıyo fotolarım. Hesap komple silindiğinde bile bi yerlerden kopyalanmış şekilde çıkıyosa sadece foto silmekle de kurtulamayız bence. O yüzden çok dikkat etmek lazım:/
Hiç yayılmasa bile düşünsenw arkadaşım, ağzı dili konuşmayan bi çocukcağızı reklam etmişler hem de babası yüzünden. Ne acı. Çok gıcık oldum akşam akşam.
Ailece oturup cinsel hayatlarını mı konuşuyorlar kızları da mı anlatıyor çok tuhaflar ya. Ensestlik mi var acaba onlardaSaolun kızlar.. valla adını siz koyun.. bi de ben içlerindeyim ya kızıyolar bana yadırgıyorum diye normal olan onlarmış gibi.. ne zaman yatıp kalktıkları meydanda olan aileden de başka bi şey beklenmez.. maşallah kızı o biçim hiç utanmıyo babasından bile.. gerçi anası babası da aynı.. eşim de onlar konuşuyo diye sakın sende anlatma diyo.. dedim kafayı mı yedin böyle bi şey anlatılır mı ben onlardan tiksiniyorum zaten senin söylediğine bak.. yine anası babası bitanesi.. 5 yaşında çocuk gibi eşim annesine karşı.. pehhh.. benim 3.5 yaşındaki oğlum yapmıyo vallahi o hareketleri..
Yok öyle bi şey değil.. mesela bi muhabbet oluyo hiç alakasız kp sizin eviniz yok mu kalkın gidin ananızla işimiz var bizim güreşcez diyo.. ya da görümce adamın yüzümü gördüğü mü var hasret kaldı diyo.. sonra dönüyo öyle değil mi aşkım en son ne zaman yaptık diyo enişte de he o ne ki adını bile unuttum diyo.. göya şakalaşıyolar.. yaw böyle şaka mı olur.. her şeyi belaltına vuruyolar.. özellikle görümcemin hiç utanması yok.. neyse detayını anlatmayım burda roman olur o cinsten.. ben zaten yanlarından kalkıyorum hemen oyun oynama bahanesiyle başka odaya geçiyorum.. ya da kalkıcak durumda değilsem eşim hadi aşkım hadi bunlar yine şaşırdı bizi de bozmadan gidelim diyo şaka yollu.. tabiki de kalkmıyoruz.. ailece cıvıtmalarını izliyoruz.. mümkün mü kocamın o totosunu ordan kaldırması?Ailece oturup cinsel hayatlarını mı konuşuyorlar kızları da mı anlatıyor çok tuhaflar ya. Ensestlik mi var acaba onlarda
Yok öyle bi şey değil.. mesela bi muhabbet oluyo hiç alakasız kp sizin eviniz yok mu kalkın gidin ananızla işimiz var bizim güreşcez diyo.. ya da görümce adamın yüzümü gördüğü mü var hasret kaldı diyo.. sonra dönüyo öyle değil mi aşkım en son ne zaman yaptık diyo enişte de he o ne ki adını bile unuttum diyo.. göya şakalaşıyolar.. yaw böyle şaka mı olur.. her şeyi belaltına vuruyolar.. özellikle görümcemin hiç utanması yok.. neyse detayını anlatmayım burda roman olur o cinsten.. ben zaten yanlarından kalkıyorum hemen oyun oynama bahanesiyle başka odaya geçiyorum.. ya da kalkıcak durumda değilsem eşim hadi aşkım hadi bunlar yine şaşırdı bizi de bozmadan gidelim diyo şaka yollu.. tabiki de kalkmıyoruz.. ailece cıvıtmalarını izliyoruz.. mümkün mü kocamın o totosunu ordan kaldırması?
Ayy çok şükür kızlar bana normal olduğumu hissettirdiniz.. ben iyi sabrediyomuşum onu anladım.. şu an düşünüyorum da boşanmak için ne çok sebebim varmış benim... Allah yardımcım olsunOHANNESSS!!!!ŞOKA GİRDİM.
ALLAHIM AKLIMA MUKAYET OL!
Ayy nasıl muhabbet bu böyle :) bizim bi tanıdıklar da çocuklarına diyomuş dışarı gönderiyolarmıs işimiz var diye duyunca şok olmuştumYok öyle bi şey değil.. mesela bi muhabbet oluyo hiç alakasız kp sizin eviniz yok mu kalkın gidin ananızla işimiz var bizim güreşcez diyo.. ya da görümce adamın yüzümü gördüğü mü var hasret kaldı diyo.. sonra dönüyo öyle değil mi aşkım en son ne zaman yaptık diyo enişte de he o ne ki adını bile unuttum diyo.. göya şakalaşıyolar.. yaw böyle şaka mı olur.. her şeyi belaltına vuruyolar.. özellikle görümcemin hiç utanması yok.. neyse detayını anlatmayım burda roman olur o cinsten.. ben zaten yanlarından kalkıyorum hemen oyun oynama bahanesiyle başka odaya geçiyorum.. ya da kalkıcak durumda değilsem eşim hadi aşkım hadi bunlar yine şaşırdı bizi de bozmadan gidelim diyo şaka yollu.. tabiki de kalkmıyoruz.. ailece cıvıtmalarını izliyoruz.. mümkün mü kocamın o totosunu ordan kaldırması?
Iyyy tiksinç ya.. benim durumum biraz farklı olsaydı yani düzgün bi işim veya oğluma bakıcak biri boşanırdım çoktan.. ama babaannesi dediğim taraf böyle yaparken çocuğuma ele nasıl güvenirim.. nasıl bırakırım.. mümkün değil.. bi de aile dışında büyük bi sorunumuz kalmadı şükür.. bi şekilde huzuru sağlıyoruz diye sabretmeye çalışıyorum.. ne zormuş evlilik.. hele bizim gibi kendini yetiştirememiş çocuk terbiye etmeyi bilmemiş ve çocuklarının evliliğine saygı duymayan ailelerle mecbur muhattap olarak sürdürülen evlilikler...Ayy nasıl muhabbet bu böyle :) bizim bi tanıdıklar da çocuklarına diyomuş dışarı gönderiyolarmıs işimiz var diye duyunca şok olmuştum
Valla boşan dememiz doğru olmaz belki ama eşinle konuş ben böyle muhabbetlerden hoşlanmıyorum de bir daha da görüşme. Çocuğunu da gönderme onun da ahlakını bozarlar. Sapıklık öğrensin diyomuş kadın baksana. Afedersin ama Allah korusun ilerde taciz falan eder birini üzülürsün. En iyisi görüşmemek.Ayy çok şükür kızlar bana normal olduğumu hissettirdiniz.. ben iyi sabrediyomuşum onu anladım.. şu an düşünüyorum da boşanmak için ne çok sebebim varmış benim... Allah yardımcım olsun
Çok konuştum canım da hep kavgayla bitti.. kafayı yemişsin sen ablamla annemle diyo kalkıp 2 tane çakasım geliyo ağzının üstüne.. bikaç defa yolmuşluğum da var bu yüzden.. sanki durduk yerde taktım kafama.. sanki mecburum görüşmeye ama anlamak istemiyo.. en sonunda babamların yanında ailesinin yaptığı rezillikleri anlattım kıpkırmızı oldu.. babam da cahil bunlar terbiyesiz muhattap olma dedi eşimin yüzüne karşı.. böyle şaka mı olur sen bu kızın kocası değil misin nasıl ailesiniz siz dedi.. eşim bunun üstüne gidip ablasına eşim bu tarz şakalardan hoşlanmıyo yapmayın bidaha demiş.. bi ara düzelir gibi oldu şimdi ara ara yine sapıtıyolar.. eşim de susma rahatsız olduğunu söyle diye hep benim üstüme atıyo.. zaten burunlarından kıl aldırmayan cinsten hepsi.. bi şey dediğimde bi sürü tatsızlık çıkarıyolar görüşmeme gibi durum zaten söz konusu bile değil eşim asla kabul etmiyo.. bensiz hiçbi yere adım atmıyo..Valla boşan dememiz doğru olmaz belki ama eşinle konuş ben böyle muhabbetlerden hoşlanmıyorum de bir daha da görüşme. Çocuğunu da gönderme onun da ahlakını bozarlar. Sapıklık öğrensin diyomuş kadın baksana. Afedersin ama Allah korusun ilerde taciz falan eder birini üzülürsün. En iyisi görüşmemek.
Yorumları okumadım ama çocuğun çıplak bedeninin teşhir edilmesi suç arkadaşım!
Babasına da böylece söyleyin, kimse de yok efenim o daha masum melek siz neyin kafasını yaşıyorsunuz pis bağnazlar sapıklar edebiyatı yapmasın!
Bu konuda çok hassasım, henüz kendi kararlarını veremeyen bir masumun çıplak bedeni üzerinden güya espri yapanlar da benim gözümde en ağır sapıklardandır!
Gerekirse şikayet edin, çok istiyorlarsa açsınlar da kendi belden altılarıyla dalga geçsinler!
#cocugunuteshiretme
Allah yardımcın olsun. Asıl onlar kafayı yemiş biyerleriyle. Normal insanı bile çıldırtırlar bunlar kendi anornalliklerinin farkında değil.Çok konuştum canım da hep kavgayla bitti.. kafayı yemişsin sen ablamla annemle diyo kalkıp 2 tane çakasım geliyo ağzının üstüne.. bikaç defa yolmuşluğum da var bu yüzden.. sanki durduk yerde taktım kafama.. sanki mecburum görüşmeye ama anlamak istemiyo.. en sonunda babamların yanında ailesinin yaptığı rezillikleri anlattım kıpkırmızı oldu.. babam da cahil bunlar terbiyesiz muhattap olma dedi eşimin yüzüne karşı.. böyle şaka mı olur sen bu kızın kocası değil misin nasıl ailesiniz siz dedi.. eşim bunun üstüne gidip ablasına eşim bu tarz şakalardan hoşlanmıyo yapmayın bidaha demiş.. bi ara düzelir gibi oldu şimdi ara ara yine sapıtıyolar.. eşim de susma rahatsız olduğunu söyle diye hep benim üstüme atıyo.. zaten burunlarından kıl aldırmayan cinsten hepsi.. bi şey dediğimde bi sürü tatsızlık çıkarıyolar görüşmeme gibi durum zaten söz konusu bile değil eşim asla kabul etmiyo.. bensiz hiçbi yere adım atmıyo..
Oğlumu yalnız bırakmıyorum hiç bi şekilde ve o tarz hareketlerde bulunmalarına izin vermiyorum.. bi şekilde ayarlıyorum yani ve bi taraftan oğluma sürekli neyin ne olduğunu doğruyu yanlışı anlatmaya çalışıyorum.. yıpratıcı ama biliyorum ki Rabbim yardım ediyo bana
Çoktan göndermiş zaten iki aylıkken. Üstüne 5-6 aylıkken yine ağzını uzatmış diye espri yapıyor üstüne 9 aylıkken hayvan benzetmesi yapıyor gübresi var diye . Ben dolup taşıncada üst üste gelince de istenmeyen insan ben oldum nasıl kocasını belirterek ' gübre hayvanda olur , oğlumu hayvan yerine koyan bokunu yesin ' durumumu paylaşmıştım . Elti de sen benim kocamı ağzına alacak insan değilsin diye ahlakımı karakterimi insanlığımı kadınlığıma hakaret etti kendileri oğluma ağzına almaya hakları varmış gibi . eşimin dediği ise .. Senin hatanın üstüne hata yaptı diye aklamaya çalışıyorlar kadını ailece. Düşmanı dışarıda aramaya gerek kalmadı dibimdeymiş üzücü .
kesinlikle katılıyorum.Yorumları okumadım ama çocuğun çıplak bedeninin teşhir edilmesi suç arkadaşım!
#cocugunuteshiretme
Iyi de senin sorunun kaynindan once esinle..Üstüne birde abisi de hakaret etti hiç birşey yazdırmadı ben aramı bozmam dedi okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?