Ardı arkası kesilmeyen esprilere tepkiniz ne olurdu?

Benimde en sinir olduğum nokta buydu zaten

Allahtan seninki bide sana karşı çıkmamış bide eşinde onları savunsaydı benmki gibi
Aynen onu diyorum ya.. o zaman hiç çekilmezdi.. gerçi bizimkiler hepten sapıtık bana karşı çıkıcak bi durumu zaten yok eşimin.. sende restini çek..bu yüzden de boşancam diyosa bırak kıçına baka baka gitsin

O konuda hemfikiriz.
Ben senden daha çok sinirlendim.
Ama ben genel anlamda sordum fotoğraf olayını.

Ailece oturup cinsel hayatlarını mı konuşuyorlar kızları da mı anlatıyor çok tuhaflar ya. Ensestlik mi var acaba onlarda

Ailece oturup cinsel hayatlarını mı konuşuyorlar kızları da mı anlatıyor çok tuhaflar ya. Ensestlik mi var acaba onlarda
Yok öyle bi şey değil.. mesela bi muhabbet oluyo hiç alakasız kp sizin eviniz yok mu kalkın gidin ananızla işimiz var bizim güreşcez diyo.. ya da görümce adamın yüzümü gördüğü mü var hasret kaldı diyo.. sonra dönüyo öyle değil mi aşkım en son ne zaman yaptık diyo enişte de he o ne ki adını bile unuttum diyo.. göya şakalaşıyolar.. yaw böyle şaka mı olur.. her şeyi belaltına vuruyolar.. özellikle görümcemin hiç utanması yok.. neyse detayını anlatmayım burda roman olur o cinsten.. ben zaten yanlarından kalkıyorum hemen oyun oynama bahanesiyle başka odaya geçiyorum.. ya da kalkıcak durumda değilsem eşim hadi aşkım hadi bunlar yine şaşırdı bizi de bozmadan gidelim diyo şaka yollu.. tabiki de kalkmıyoruz.. ailece cıvıtmalarını izliyoruz.. mümkün mü kocamın o totosunu ordan kaldırması?

OHANNESSS!!!! ŞOKA GİRDİM.
ALLAHIM AKLIMA MUKAYET OL!

Ayy nasıl muhabbet bu böyle :) bizim bi tanıdıklar da çocuklarına diyomuş dışarı gönderiyolarmıs işimiz var diye duyunca şok olmuştum

Ayy nasıl muhabbet bu böyle :) bizim bi tanıdıklar da çocuklarına diyomuş dışarı gönderiyolarmıs işimiz var diye duyunca şok olmuştum
Iyyy tiksinç ya.. benim durumum biraz farklı olsaydı yani düzgün bi işim veya oğluma bakıcak biri boşanırdım çoktan.. ama babaannesi dediğim taraf böyle yaparken çocuğuma ele nasıl güvenirim.. nasıl bırakırım.. mümkün değil.. bi de aile dışında büyük bi sorunumuz kalmadı şükür.. bi şekilde huzuru sağlıyoruz diye sabretmeye çalışıyorum.. ne zormuş evlilik.. hele bizim gibi kendini yetiştirememiş çocuk terbiye etmeyi bilmemiş ve çocuklarının evliliğine saygı duymayan ailelerle mecbur muhattap olarak sürdürülen evlilikler...
Nasip bakalım hayat ne getircek belli olmaz

oğlunuzun neden çıplak resmını cektınız kı ben bunu anlamadım benımde oglumun banyo resımlerı falan var ama hıc belden altını cekmedım ayaklarının altına kadar resımlerı var bende ama asla bel altını cekmedım.cocuklarımıza ogretmemız gereken haya diye bırsey var dıkkatlı olalım.denız kenarında bıle asla acıkta şortunu degıstırmedım degılkı resmını cekmek...

Ayy çok şükür kızlar bana normal olduğumu hissettirdiniz.. ben iyi sabrediyomuşum onu anladım.. şu an düşünüyorum da boşanmak için ne çok sebebim varmış benim... Allah yardımcım olsun
Valla boşan dememiz doğru olmaz belki ama eşinle konuş ben böyle muhabbetlerden hoşlanmıyorum de bir daha da görüşme. Çocuğunu da gönderme onun da ahlakını bozarlar. Sapıklık öğrensin diyomuş kadın baksana. Afedersin ama Allah korusun ilerde taciz falan eder birini üzülürsün. En iyisi görüşmemek.

Çok konuştum canım da hep kavgayla bitti.. kafayı yemişsin sen ablamla annemle diyo kalkıp 2 tane çakasım geliyo ağzının üstüne.. bikaç defa yolmuşluğum da var bu yüzden.. sanki durduk yerde taktım kafama.. sanki mecburum görüşmeye ama anlamak istemiyo.. en sonunda babamların yanında ailesinin yaptığı rezillikleri anlattım kıpkırmızı oldu.. babam da cahil bunlar terbiyesiz muhattap olma dedi eşimin yüzüne karşı.. böyle şaka mı olur sen bu kızın kocası değil misin nasıl ailesiniz siz dedi.. eşim bunun üstüne gidip ablasına eşim bu tarz şakalardan hoşlanmıyo yapmayın bidaha demiş.. bi ara düzelir gibi oldu şimdi ara ara yine sapıtıyolar.. eşim de susma rahatsız olduğunu söyle diye hep benim üstüme atıyo.. zaten burunlarından kıl aldırmayan cinsten hepsi.. bi şey dediğimde bi sürü tatsızlık çıkarıyolar görüşmeme gibi durum zaten söz konusu bile değil eşim asla kabul etmiyo.. bensiz hiçbi yere adım atmıyo..
Oğlumu yalnız bırakmıyorum hiç bi şekilde ve o tarz hareketlerde bulunmalarına izin vermiyorum.. bi şekilde ayarlıyorum yani ve bi taraftan oğluma sürekli neyin ne olduğunu doğruyu yanlışı anlatmaya çalışıyorum.. yıpratıcı ama biliyorum ki Rabbim yardım ediyo bana

Allah yardımcın olsun. Asıl onlar kafayı yemiş biyerleriyle. Normal insanı bile çıldırtırlar bunlar kendi anornalliklerinin farkında değil.

iyi demişsin, oh

kesinlikle katılıyorum.

#cocugunuteshiretme

kendi kararini veremeyen cocugun ciplak resmini cekmek cok sacma cok yazik.

Ya boyle olaylar beni cok sinirlendiriyo. Cocugun kiz olunca bunu yaparlar miydi? Hayir. Ama bu erkek, pipisini gosterebilir zihniyeti yuzunden erkekler suan bu kadar hoyrat. Bir kiz nasil yetistirilmeliyse erkek de ayni mahremiyetle yetistirilmelidir. Boyle is mi olur? Benim esimin de bi kiz yegeni var. 3 yaslarinda karnini acmisti bi defa. Kizdilar falan acilmaz ayip diye. Erkek yegenlerin her yeri meydanda. Boyle sacmalik mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…