- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi blackpearl92
-
Eşiniz birşey demiyor mu bu duruma?Yaaa kardeş ne mallar sapıklar var.. ve ben bunlarla uğraşıyorum.. kp de keza başka bi versiyon ağzı acayip bozuk.. oğlumdan için oohhh aç bacakları oğlum t.. lar havalansın.. neresi osurdu oğlum yok bilmem ne ahhh neler neler.. ya ben dikkatini dağıtıyorum siz özellikle yapıyosunuz sanki... böyle şeyleri vurgulayarak yapmayın konuşmayın demekten yıldım yemin ederim.. artık ortamda bile yere yatıyorum eşek oluyorum.. koşuyoruz zıplıyoruz.. trencilik devecilik falan oynuyoruz oğlumla.. benden sıkılıp da onların yanına gitmesin oynamak için diye.. çünkü hemen bi edepsizlik buluyolar
Yazık vallahi yazık. Nasıl bir zihniyettir bu aklım hayalim almıyor. İstismar bile denebilir adına rezillik.
Saolun kızlar.. valla adını siz koyun.. bi de ben içlerindeyim ya kızıyolar bana yadırgıyorum diye normal olan onlarmış gibi.. ne zaman yatıp kalktıkları meydanda olan aileden de başka bi şey beklenmez.. maşallah kızı o biçim hiç utanmıyo babasından bile.. gerçi anası babası da aynı.. eşim de onlar konuşuyo diye sakın sende anlatma diyo.. dedim kafayı mı yedin böyle bi şey anlatılır mı ben onlardan tiksiniyorum zaten senin söylediğine bak.. yine anası babası bitanesi.. 5 yaşında çocuk gibi eşim annesine karşı.. pehhh.. benim 3.5 yaşındaki oğlum yapmıyo vallahi o hareketleri..Ohaaa!!!
Ne denir böylesine..
Ayy Allah sabır versin size.
Böyle kayınvalide böyle aile düşmanıma vermesin.
Bin kere sabır versin.
Ağzına diline sağlık zaten.
Resmen tacizci babaanne..
Iyy torununu aseksüel bile yapar böylesi sapıklar.
Yalnız bırakmamakta haklısın.
bazı şeyleri yanlış okuyorum şu zevzek kelimesini resmen p.z.venk olarak okudum bir anda gözlerim fal taşı gibi açıldı sonra güldüm kendi kendimekıskanıyordur belki. ya da zevzektir. ben de bazı şakalarını anlayamadım bile.
Saolun kızlar.. valla adını siz koyun.. bi de ben içlerindeyim ya kızıyolar bana yadırgıyorum diye normal olan onlarmış gibi.. ne zaman yatıp kalktıkları meydanda olan aileden de başka bi şey beklenmez.. maşallah kızı o biçim hiç utanmıyo babasından bile.. gerçi anası babası da aynı.. eşim de onlar konuşuyo diye sakın sende anlatma diyo.. dedim kafayı mı yedin böyle bi şey anlatılır mı ben onlardan tiksiniyorum zaten senin söylediğine bak.. yine anası babası bitanesi.. 5 yaşında çocuk gibi eşim annesine karşı.. pehhh.. benim 3.5 yaşındaki oğlum yapmıyo vallahi o hareketleri..
Ne diycek ben paylıyorum diye seslenmiyo.. ve bana izin verme öyle bi şeye diyo sadece.. o ailesine ses çıkarmaz aman beni dışlamasınlar küsmesinler diye... bu yıllardır hep böyle mal gibi susar.. aman annesi babası kırılmasın hakları var ya.. ama karısı nolursa olsun karısının hiçbi hakkı geçmiyo çünkü üstünde.. ona da ayrı bi sinir oluyorum zaten.. eğer adam gibi kırmadan çizgiyi o çekse benim sinirlerim harap olmaz kimsenin de canı sıkılmaz da anlayan beri gelsinEşiniz birşey demiyor mu bu duruma?
Tam olarak da söylediğin gibi ne yazık ki.. bu ailede kural sınır hiçbi şey yok ve tahammül etmek gerçekten zor.. bigün bi programda denk gelmiştim adamın kızı boşanmış.. kaynanası yüzünden dedi adam.. sapkın bi ailelerdi ana oğul dudaktan öpüşüyolardı ben gördüğümde inanamamıştım.. kızım da dayanamadı daha fazla demişti adam.. benim koca ne dese beğenirsin.. ne var ki bunda çok tuhaf bi şey sanki dedi.. çüşşş dedim.. evet görmedim öyle bi şeylerini ama adama çok normal geldiğini öğrendim..Hayır çocukluktan beri bu sapıklıkların içinde normal gelmesi ondan. Annesi torununa yaptıklarını oğluna hayda hayda yapmıştır. Normal gelmesi ondandır. Allahtan oğlunun senin gibi annesi var da koruyabiliyor o sapıklardan.
Beni annem ergenlikten sonra hiç bebek gibi sevmemiştir. Genel anlamda mesafeli sevmişizdir birbirimizi. Benim kayınvalide de oğlunu bir ay görmedikten sonra bebek gibi şaplak falan atıp seviyor, inanılmaz sinir oluyorum ve kaç kere eşimi uyardım biraz kendine çeki düzen verir gibi oldu. Seni düşünemiyorum bile insan katlanamaz. Çoğu erkek annesinde var bu gözlemlediğime göre, oğluyla saçma sapan bir aşk yaşıyorlar bazıları abartıp sapkınlığa döküyor.
Bir değil iki değil üç oldu eşim e ne desem sen haksızsın diyor ben artık onu kendi haline bıraktımCins cins insan var ya.Hayır yani bebek üzerinden espri yapıcaksın da komik olucaksın..???.Çapsız bu insanlar ya.Kayınvalidenizle konuşun bu esprileri iletin bu kadar saçmalanmaz deyin amcayala da kesin iletişimi.Herkes haddini bilsin bu nedir ya.Eşinizle de doğru düzgün konuşun bu bir kavga meselesi değil bu çocuğunuzla ilgili bir mesele.O da başka yerinden anlamasın olayı.Saçma sapan insanlar sinirim zıpladı sabah sabah.
Çekip birde ne kadar karşı geldiysem göndermiş dinlemeyip hemen tabi seviyesizce espriler ardı arkadı kesilmedi devam etti ne yani küçücük çocuğu sözde çok seviyorlar mış hatta benden bile çok olabilirmiş eltimin dediğine göre. Eşimde bunların üstüne biz zaten boşanıcaz aldırış etmeyin yazmış cevap. İnsanın eşi bile arkasında olmayınca üstüne daha hakaret ettiler çocuğumu savundum diye eşim tek kelime yazdırmadıEşiniz oğlunuzun ciplak fotoğrafini mi çekti????
Aile boyu sikinti var bence
Çoktan göndermiş zaten iki aylıkken. Üstüne 5-6 aylıkken yine ağzını uzatmış diye espri yapıyor üstüne 9 aylıkken hayvan benzetmesi yapıyor gübresi var diye . Ben dolup taşıncada üst üste gelince de istenmeyen insan ben oldum nasıl kocasını belirterek ' gübre hayvanda olur , oğlumu hayvan yerine koyan bokunu yesin ' durumumu paylaşmıştım . Elti de sen benim kocamı ağzına alacak insan değilsin diye ahlakımı karakterimi insanlığımı kadınlığıma hakaret etti kendileri oğluma ağzına almaya hakları varmış gibi . eşimin dediği ise .. Senin hatanın üstüne hata yaptı diye aklamaya çalışıyorlar kadını ailece. Düşmanı dışarıda aramaya gerek kalmadı dibimdeymiş üzücü .Ne gerek var çıplak fotoğrafa?
Nasil bir saçmalık bu?
Benim kızım 3.5 yaşında daha kimse görmedi çıplak. Neden görsünler ki. Çok seven normal fotoğraf ister,ona bakar. Bunlar resmen abartmışlar. Göndermeyin fotoğraf falan. Eşinizde gönderirse sorun çıkarın. O çocuk büyüyecek birgün ve densiz,dengesiz amcasının ağzında bakla ıslanmayacak"oğlum bak buda senin bebekliģin"diyip şak diye gösterecek belki. Nerede mahremiyet?
Bu nedir yahu?
Varya böyle bir saçmalık hayatımda duymadim. Sonra diyoruz ki bu sapıklar nasıl oluşuyor. Meme vermek,bacak elletmek nedir? Ay sinir oldum sinir sinir. Çok iyi yapmışsınız ama asla kata ve zinhar yanlız bırakmayın çocuğunuzu bu kadinla. Yanında değil soymak,tuvaletini bile yaptırmayın. Dengesiz kadın,sapık sapık hareketler yapıyor.
Benim dediğimde oydu . Ben sana abinle konuşma demiyorum ama kendini savunamayan çocuğu alet etmek nedir birbirinize istediğiniz espriyi yapın ama ben alay edin espri yapıp eğlencr malzemesi olsun diye doğurmadım bu çocuğu küçük diye kimsenin hakkı yok bunları yapmaya o da birey dedim ama ne fayda bir kere hatalı olduğuma inandırmış abiciği ve yengeciğiben bunu da anlamıyorum ya,
gitsinler kendi vücutları üzerinden yapsınlar pis esprilerini, bir 3. kişi bebek bile olsa bu çirkinliğe malzeme edilmemeli.
Zaten onlar sevse ne sevmese ne sadece babasının izin vermesi sinirimi bozuyor o senin oğlun sen nasıl amcası bile olsa konuşturursun! Seviyesiz esprilerine kendi oğlunu dahil etmiyor onun da var 2.5 3 yaşında oğlu.Kıskançlık mümkündür yada sevmiyordur herkes farklı ifade ediyor işte... Bence takma evladının anne ve baba sevgisine ihtiyacı var başkaları sevmese de olur
bazı şeyleri yanlış okuyorum şu zevzek kelimesini resmen p.z.venk olarak okudum bir anda gözlerim fal taşı gibi açıldı sonra güldüm kendi kendime
aslında zevzek yerıne benım anladığım kelime de olurmuş buraya
ne o ikide bir çocuğun belden aşağı fotolarına bakmak tövbe tövbe ya
Allahtan seninki bide sana karşı çıkmamış bide eşinde onları savunsaydı benmki gibiNe diycek ben paylıyorum diye seslenmiyo.. ve bana izin verme öyle bi şeye diyo sadece.. o ailesine ses çıkarmaz aman beni dışlamasınlar küsmesinler diye... bu yıllardır hep böyle mal gibi susar.. aman annesi babası kırılmasın hakları var ya.. ama karısı nolursa olsun karısının hiçbi hakkı geçmiyo çünkü üstünde.. ona da ayrı bi sinir oluyorum zaten.. eğer adam gibi kırmadan çizgiyi o çekse benim sinirlerim harap olmaz kimsenin de canı sıkılmaz da anlayan beri gelsin
Aynen öyle siz değer verin ki herkes değer versin.Babası olarak müsade etmesi bence de hiç hoş değil insan evladının üstüne toz kondurmaz...Zaten onlar sevse ne sevmese ne sadece babasının izin vermesi sinirimi bozuyor o senin oğlun sen nasıl amcası bile olsa konuşturursun! Seviyesiz esprilerine kendi oğlunu dahil etmiyor onun da var 2.5 3 yaşında oğlu.
Bu yaşadıklarımı allah da onlardan çıkartsın ne diyim sözden laftan anlamazlar masumiyet numarasına yatıyorlar . Allah bunlar yüzünden çektiğimi onlara yaşatmadan almasın canlarını nasıl oluyormuş o seviye görsünler umarım
Onları demekki bizden çok seviyor başka bir neden bulamıyorum insanın evladı dünyaya bedel olması gerekirken onun için başkaları daha vazgeçilmez demekki . Hayır yani destek olmuyorsn bari karşımda durma bide onları daha da kışkırtmaAynen öyle siz değer verin ki herkes değer versin.Babası olarak müsade etmesi bence de hiç hoş değil insan evladının üstüne toz kondurmaz...
Allah sabır versin size çekilecek gibi değil..Eşiniz birşey demiyor mu bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?