- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi blackpearl92
-
Haksızlık yaptığımı söyledi. abisine de bizde zaten boşanacaz gibisinden konuştu
Üstüne birde abisi de hakaret etti hiç birşey yazdırmadı ben aramı bozmam dedi okadar
Üşenmedim tüm sayfaları okudum, bazı yorumları abartı bulmakla birlikte, hoş görülesi bir şey değil elbette bu olay.
Çocuk, anne babasının malı değil, onlara verilmiş bir emanet, geleceğin yetişkini ve onun da mahremiyet hakkı var.
Çıplak fotoğrafının iyi niyetle çekilmesini anlarım, iki erkek kardeş arasındaki saçma esprileri de anlarım,
ama bunun sanal ortamda paylaşılmasını ve aynı düşük iqlu esprilerin mokunun çıkarılmasını anlayamam.
O kvnin zaten çıplak fotoğraf istemesi yeterince saçma, ne yapacakmış? Konu sahibesi "Dul kadın" filan demişsiniz kv için ama 9 aylık bir bebek çıplaklığı ile dulluk arasındaki bağlantıyı kuramadım. O bağlantıyı kurabiliyorsanız, burada konu açmak yerine, soluğu savcılıkta almanız gerekirdi zaten.
Amca dersen, kaba ve cahil. Yaptığı esprilerin düzeyine bakacak olursak da, gayet moron.
Öyle kvnin böyle çocukları işte. Tepki göstermekten çekinmeyin, rahatsızlığınızı dile getirin diyecektim ancak tepki göstermiş ve karşılığında hakarete maruz kalmışsınız.
Sizi bilemem, ekonomik şartlarınızı vb. ama şu konumda hiçbir kuvvet, beni o kocam dediğim bozukla aynı yastığa baş koyduramazdı, evden miktirle kovardım "Git abinle ananın koynuna yallah!" diye.
Kusura bakmayın da sizin koca koca değil ki abisi abi, anası ana olsun size...
Şu hale bak. Yazık be.
ben bunu da anlamıyorum ya,
gitsinler kendi vücutları üzerinden yapsınlar pis esprilerini, bir 3. kişi bebek bile olsa bu çirkinliğe malzeme edilmemeli.
Hiç bırakır mıyım canım ya.. bazen eşim sinemaya gidelim derdi.. ee oğluşu napıcaz derdim.. senin anneye bırakırız derdi.. 2 sokak ötemdeki kendi anasına değil de 45 km ötemdeki benim anneme bırakmak isterdi.. sen düşün yani kendi oğlu bile güvenmiyodu da Allahtan o konuda sorun yaşamadık..İğrenç sapık !!!! Oğlunuzu o kadınla yalnız bırakmayın insan torununa kendini elletir mi midesiz ! Öğrenmezse tuhafmış.... Babaanneden mi öğrenecekmiş. O yaşta mı öğrenecek yani
Bi de beni düşün böyle bi şey ne duydum ne gördüm.. kendi ailemle mukayese ettiğimde hele ooofff of iğneli kuyulardaymışım gibi sıkıntılar basıyo.. bi tane akıllı dengeli hareketini görmedim ki.. ilk torunu 8 yaşında şimdi.. hadi anneanne bacak sevelim diyo.. ve bana da yapmak isterdi çocuk kızardım terslerdim benden utanmaya başladı.. bu çocuğun delikanlılığını düşünün şimdi.. ben düşünmek bile istemiyorum..Ne gerek var çıplak fotoğrafa?
Nasil bir saçmalık bu?
Benim kızım 3.5 yaşında daha kimse görmedi çıplak. Neden görsünler ki. Çok seven normal fotoğraf ister,ona bakar. Bunlar resmen abartmışlar. Göndermeyin fotoğraf falan. Eşinizde gönderirse sorun çıkarın. O çocuk büyüyecek birgün ve densiz,dengesiz amcasının ağzında bakla ıslanmayacak"oğlum bak buda senin bebekliģin"diyip şak diye gösterecek belki. Nerede mahremiyet?
Bu nedir yahu?
Varya böyle bir saçmalık hayatımda duymadim. Sonra diyoruz ki bu sapıklar nasıl oluşuyor. Meme vermek,bacak elletmek nedir? Ay sinir oldum sinir sinir. Çok iyi yapmışsınız ama asla kata ve zinhar yanlız bırakmayın çocuğunuzu bu kadinla. Yanında değil soymak,tuvaletini bile yaptırmayın. Dengesiz kadın,sapık sapık hareketler yapıyor.
YuhhhEvet ya babaannedeki fantaziye gel hele.. napıcakmış çıplak fotoyu baaakkk oğlum oğlan doğurttu diye ispatlı belgeli foto mu göstercekmiş.. bi benzerini ben yaşamıştım canım.. kv kızının oğluna bacaklarını açar elletirdi memesini ağzına sokardı ellettirirdi bi de çocuğun pipisini tutardı nolmuş bu böyle lenn diye bi de kah kah gülerdi gerizekalı embesil.. bikaç defa benim oğluma da yapmaya çalıştı.. bi şekilde öyle böyle kapattım konuyu baktım ki anlamıyo bigün yine yanımızda üstünü drğiştiriyo çıkarıverdi altını odada eşimle kayınpeder de vardı.. eşim arkasını döndü hemen.. sonra oğlumu tuttu gel elle oğlum bak bacak şap şap vur hadi diyo.. oğluma sakın ha dedim.. kv deye de sevmiyorum böyle şeyi basmadı mı o kafan bırak çocuğumu sapıklık öğretme dedim.. öğrenmezse tuhaf dedi.. ben de 60 yaşında buruşuk kadından mı öğrencekmiş babaannesin sen oyun diye sapıklık yapıyosun.. inadıma yaparsan sana kızarım oğlumu da alır giderim istiyosan yap hadi buyur dedim.. çok bozuldu eşiyle oğlu ondan yana olmadılar sessiz kaldılar diye ve bidaha da yapmadı.. bu yüzden oğlumu hiç bırakmadım ona.. açıkça söylemeden bi sonuca varamazsın
Yaaa kardeş ne mallar sapıklar var.. ve ben bunlarla uğraşıyorum.. kp de keza başka bi versiyon ağzı acayip bozuk.. oğlumdan için oohhh aç bacakları oğlum t.. lar havalansın.. neresi osurdu oğlum yok bilmem ne ahhh neler neler.. ya ben dikkatini dağıtıyorum siz özellikle yapıyosunuz sanki... böyle şeyleri vurgulayarak yapmayın konuşmayın demekten yıldım yemin ederim.. artık ortamda bile yere yatıyorum eşek oluyorum.. koşuyoruz zıplıyoruz.. trencilik devecilik falan oynuyoruz oğlumla.. benden sıkılıp da onların yanına gitmesin oynamak için diye.. çünkü hemen bi edepsizlik buluyolar
Valla Allah sana sabır onlara edep versin. Özellikle kayınvalidene diyecek laf bulamıyorum.Yaaa kardeş ne mallar sapıklar var.. ve ben bunlarla uğraşıyorum.. kp de keza başka bi versiyon ağzı acayip bozuk.. oğlumdan için oohhh aç bacakları oğlum t.. lar havalansın.. neresi osurdu oğlum yok bilmem ne ahhh neler neler.. ya ben dikkatini dağıtıyorum siz özellikle yapıyosunuz sanki... böyle şeyleri vurgulayarak yapmayın konuşmayın demekten yıldım yemin ederim.. artık ortamda bile yere yatıyorum eşek oluyorum.. koşuyoruz zıplıyoruz.. trencilik devecilik falan oynuyoruz oğlumla.. benden sıkılıp da onların yanına gitmesin oynamak için diye.. çünkü hemen bi edepsizlik buluyolar
Ona dencek laf çok da neyse.. bazen yüzüne anlamsızca bakıp sadece öl demek istiyorum.. ki ben asla kin tutmayan çabuk affeden bi insanımdır nefret duygusu nedir bilmezdim.. hepsini öğrettiler tattırdılarValla Allah sana sabır onlara edep versin. Özellikle kayınvalidene diyecek laf bulamıyorum.
Yazık vallahi yazık. Nasıl bir zihniyettir bu aklım hayalim almıyor. İstismar bile denebilir adına rezillik.Bi de beni düşün böyle bi şey ne duydum ne gördüm.. kendi ailemle mukayese ettiğimde hele ooofff of iğneli kuyulardaymışım gibi sıkıntılar basıyo.. bi tane akıllı dengeli hareketini görmedim ki.. ilk torunu 8 yaşında şimdi.. hadi anneanne bacak sevelim diyo.. ve bana da yapmak isterdi çocuk kızardım terslerdim benden utanmaya başladı.. bu çocuğun delikanlılığını düşünün şimdi.. ben düşünmek bile istemiyorum..
Evet ya babaannedeki fantaziye gel hele.. napıcakmış çıplak fotoyu baaakkk oğlum oğlan doğurttu diye ispatlı belgeli foto mu göstercekmiş.. bi benzerini ben yaşamıştım canım.. kv kızının oğluna bacaklarını açar elletirdi memesini ağzına sokardı ellettirirdi bi de çocuğun pipisini tutardı nolmuş bu böyle lenn diye bi de kah kah gülerdi gerizekalı embesil.. bikaç defa benim oğluma da yapmaya çalıştı.. bi şekilde öyle böyle kapattım konuyu baktım ki anlamıyo bigün yine yanımızda üstünü drğiştiriyo çıkarıverdi altını odada eşimle kayınpeder de vardı.. eşim arkasını döndü hemen.. sonra oğlumu tuttu gel elle oğlum bak bacak şap şap vur hadi diyo.. oğluma sakın ha dedim.. kv deye de sevmiyorum böyle şeyi basmadı mı o kafan bırak çocuğumu sapıklık öğretme dedim.. öğrenmezse tuhaf dedi.. ben de 60 yaşında buruşuk kadından mı öğrencekmiş babaannesin sen oyun diye sapıklık yapıyosun.. inadıma yaparsan sana kızarım oğlumu da alır giderim istiyosan yap hadi buyur dedim.. çok bozuldu eşiyle oğlu ondan yana olmadılar sessiz kaldılar diye ve bidaha da yapmadı.. bu yüzden oğlumu hiç bırakmadım ona.. açıkça söylemeden bi sonuca varamazsın
İki tane oğul var hiç kimse çıplak resimlerini istemedi. Eşim altları açık evde bile gezmelerini istemezdi. Ki bazı kişiler nedense pipi görmeye çok meraklı oluyor+1
Torunun çıplak resmini istemek ne kafa?
Amca ayrıca gerzek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?