Aret kamar da tedavi gören var mı?

Normalmis ya buna ragmen bizim buralarda yaptiran arkadaslarim 5 bin Euro civari ödediler hayirlisi olsun canini sıkma kan pıhtılaşması olan arkadaşım vardı 4. Hamilelik geçirdi

Canım Almanya da mutlaka yapmışlardır ama aklıma gelmiyor. Ben de bir belge yoktu ondan doktor istedi. Doktor sanırım tedavide birşeyi atlamamak için tedbirli davranıyor.
İşi şansa bırakmaması harika gerçekten canım . Ben 2024 nisan / mart ayı çekilmiştim istanbulda merak ettim acaba tekrar tekrar mı yaptırıyor diye ama iyiki bukadar ilgileniyor çok güzel yumurta toplama günü belli mi ay walla sanki ben yaptırıyorum şuan senin içn okadar heycanlıyım ki

Canım Perşembe kontrole gidecegim. Sanırım bir 10 günlük süreç olur. Korkum tekrar yumurta döllenmedi denmesi.

Canım Perşembe kontrole gidecegim. Sanırım bir 10 günlük süreç olur. Korkum tekrar yumurta döllenmedi denmesi.
Ben çok ferah hissediyorum senin için herşey güzel ilerleyecek korkma illa ki büyücek o yumurta işte okadar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…