- 12 Ekim 2024
- 57
- 35
- 8
- 33
- Konu Sahibi Armeskarci
-
Merhaba cnm hayırlsı olsun ben qret beye gitmiyorum ama bende düşünüyorum gitmeyi araştırma aşamasındayım şişli memorial ile arasında kaldım. Aret beyin tüp bebek ücreti ne kadar acaba size fiyat verdiler miArkadaşlar herkese merhaba .
33 yaşındaydım bir tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı.
Şimdi aret kamar a gidiyorum . İnşallah tez zamanda başlayacağız.
Merak ettiğim şey başka tedavi olan var mı bilgi aktarımı yapabileceğimiz?
Bu arada AMH testim 1.02 rezervim düşük . Eşimde morfoloji bozukluğu ve hız sorunu var .
Şimdiden teşekkürler dünyamızda çiçekler açsın kızlar
140 bin civarıydı sanırımMerhaba cnm hayırlsı olsun ben qret beye gitmiyorum ama bende düşünüyorum gitmeyi araştırma aşamasındayım şişli memorial ile arasında kaldım. Aret beyin tüp bebek ücreti ne kadar acaba size fiyat verdiler mi
Ypk cnm benim 4. Denemem olacak hep sil baştan oldu benim. 5. Ye gerek kalmadan olsun diye dua ediyorum ama nasip işte140 bin civarıydı sanırımsizin ilk denemenizmiydi
Taze transfer mi acabaBen transfer olacağım aret beyde
İnşallah Allah nasip etsin yasınız ve Amh kaç sizinYpk cnm benim 4. Denemem olacak hep sil baştan oldu benim. 5. Ye gerek kalmadan olsun diye dua ediyorum ama nasip işte
Amh iyi 2.18 ama yaş 41 cnm kalitesiz embriyo oluyor 5. Güne gitmiyor eşimde de morfoloji sorunu varİnşallah Allah nasip etsin yasınız ve Amh kaç sizin
Merhaba süreciniz hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallahArkadaşlar herkese merhaba .
33 yaşındaydım bir tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı.
Şimdi aret kamar a gidiyorum . İnşallah tez zamanda başlayacağız.
Merak ettiğim şey başka tedavi olan var mı bilgi aktarımı yapabileceğimiz?
Bu arada AMH testim 1.02 rezervim düşük . Eşimde morfoloji bozukluğu ve hız sorunu var .
Şimdiden teşekkürler dünyamızda çiçekler açsın kızlar
34 yaşındayım, amhım 0.33tü 1 sene once. 1-2 yumurtam çıkıyor sadece. Eşimde bir sorun yok ama. Sizin kaç folikul görünüyordu tedavi süresinceMerhaba güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimsizin yaşınız ve Amh kaç acaba
Bende 33 yaşındayım. 5 ay önce opu olduğumda 9 yumurtam çıkmıştı ama suan o kadar çıkmayacak sanirim34 yaşındayım, amhım 0.33tü 1 sene once. 1-2 yumurtam çıkıyor sadece. Eşimde bir sorun yok ama. Sizin kaç folikul görünüyordu tedavi süresince
Masallah ne guzel ,beslenmeyle kaliteyi de iyilestirince olur insallahBende 33 yaşındayım. 5 ay önce opu olduğumda 9 yumurtam çıkmıştı ama suan o kadar çıkmayacak sanirimbelki 5 tane 5-6 tane yumurta çıktığında doktor bir daha toplamak isterse ona ne zaman karar veriyolar acaba
Ve birde suan kaç embriyonuz biriktiBana göre en sağlıklısı hangisiyse o olsun tabi ama gönül de hemen olsun istiyorsizin daha önce negatif sonuçlananlar aret hoca damiydi yine
Evet surec cok heyecanlı haklısınızBana göre en sağlıklısı hangisiyse o olsun tabi ama gönül de hemen olsun istiyorsizin daha önce negatif sonuçlananlar aret hoca damiydi yine
3 toplama yapıldı 4 tane embriyom var şuanda. Biri 4 günlük diğer 3 miniş 3 günlükVe birde suan kaç embriyonuz birikti
Bide suana kadar toplam 4 yumurta mı toplandı yoksa hani atıyorum 10 tane toplanıp elene elene 4 embriyonuz mu kaldıEvet surec cok heyecanlı haklısınızbenim ilk tedavim farklı bir tüp bebek merkezinde oldu ,ordan memnun kalmadım, cok ilac verildi vucudum cok yoruldu ,sonra 2 kez de devlette denedim ,orda da şansım yaver gitmedi ,prosedürlerini de beğenmedim zaten. 4.denememe Aret hocada basladim şuan icin çok memnunum. Sizin ilki neden olmadi bir sey dediler mi ?
3 toplama yapıldı 4 tane embriyom var şuanda. Biri 4 günlük diğer 3 miniş 3 günlük
Amin sagolun inşallah isteyen herkese sağlıkla nasip olsunMasallah Rabbim sizi kavuştursun bir an önce ve tutunsunlar bırakmasınlarçift embriyomu koyulacak kaç hücreli oldukları hakkında bilginiz var mı? İlk tedavimde çift embriyo koyuldu 3.gun embriyosu ama olmadı net olarak sebebi söylenmedi açıkçası . Banada çok iğne verildi ve yumurtalar kalitesiz olustugunu düşünüyorum aret hoca da o şekilde söyledi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?