- 13 Haziran 2023
- 1.396
- 1.283
- Konu Sahibi MMorsalkimm
'
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, ben de bu konudaki fikirleri merak etmiştim zaten.Bu kadar emek verildikten sonra en doğrusu neyse onu yapmak gerekir tabii ki.Beta hcg değeriniz 12.gün pozitif çıktığında kese görmek için gün veriyolar tabi siz dilerseniz başka doktor ile de sürecinize devam edebilirsiniz o andan sonra. Benim şahsi fikrim düşük riski ortadan kalkana kadar min 3 aylık hamileliği doldurana kadar Aret hoca ile ilerlemek. Transfer olduğunuz gün evinize gidebilirsiniz seyahat sakıncanız yok o gün.
Ben sadece transfer sonrasındaki süreç için görüş almak istedim.Randevu saatinde olmak zorunda olduğum yerde bulunabilmek için 3 aydır burdayım zaten.Maalesef benim yolum sizden çok daha uzun.Şehir içi şehir dışı fark etmiyor rendavu saatinde orda olmak zorundasın. Bizde şehir dışından geliyoruz yarın sabah 6 da yola cikicaz 8.30 ki rendavu için.
Yarın 17:30’da randevum var geçen hafta çarşamba gittiğimizde keseler çok minikti şimdi yarın büyüme durumuna bakılacak, kalp atışı da duyacağımızı ümit ediyoruz yarın 5 hafta 6 gün dolmuş olacak. Yorgunluk, uyku hali çok olmaya başladı. Ağzım kuruyor sürekli bu nedenle bol su içiyorum. Düz yolda yürürken her zaman yürüdüğüm mesafenin 3te 1ni yürüyünce yoruluyorum, kokulara karşı aşırı duyarlı oldum. Sabahları biraz mide bulantısı oluyor. Biraz iştahsızlaştım transfer sonrası ilk 12 gün çok somon yedim şimdi tiksiniyorum gibi. İnşallah sizin sürecinizde su gibi geçer pozitif sonuç alırsınızTeşekkür ederim, ben de bu konudaki fikirleri merak etmiştim zaten.Bu kadar emek verildikten sonra en doğrusu neyse onu yapmak gerekir tabii ki.
Sizin nasıl geçiyor süreciniz keseleri görümüştünüz, kalp atışı için ne zaman gidiliyor
Yaptım canım pozitif çıktı çok şükür 30 çıktı değerim biraz düşük diye kafama takıldı ama hemşire rakamı önemli değil, artışı önemli dedi, ctesi tekrar vereceğim. İnşallah artar dualarınızı bekliyorum.
Yaaa çok sevindimmm hiçç moral bozmak yok göbüşünü sev rahat ol her şey cok güzel olacak dualarım seninleYaptım canım pozitif çıktı çok şükür 30 çıktı değerim biraz düşük diye kafama takıldı ama hemşire rakamı önemli değil, artışı önemli dedi, ctesi tekrar vereceğim. İnşallah artar dualarınızı bekliyorum.
Kızlar aklıma bir şey takıldı.
Bu sabah önce devlet hastanesine gidip test verdim yarın çıkar dedikleri için ardından 1 saat içinde gidip özelde de kan verdim. Akşam üzeri devlet hastanesindeki sonucum da çıkmış 34. Ama şimdi aklıma şu takıldı düşüyor mu acaba değer? Önce devleti yaptırmıştım 34, 1 saat sonra verdiğim 30. Acaba laboratuvar farklılığından mı aklıma takıldı :/
İnşallahhhhh canım benim bekliyorum dualarını. Sen nasılsın?Yaaa çok sevindimmm hiçç moral bozmak yok göbüşünü sev rahat ol her şey cok güzel olacak dualarım seninle
Çok mutlu oldum gözün aydınYaptım canım pozitif çıktı çok şükür 30 çıktı değerim biraz düşük diye kafama takıldı ama hemşire rakamı önemli değil, artışı önemli dedi, ctesi tekrar vereceğim. İnşallah artar dualarınızı bekliyorum.
Yorgunum valla işten geldim yemek yedim iğne yaptırdım yatıyorum resmen nakavt oldum iş yeri tüm enerjimi emiyorİnşallahhhhh canım benim bekliyorum dualarını. Sen nasılsın?
Ah çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız su gibi geçer diyeYarın 17:30’da randevum var geçen hafta çarşamba gittiğimizde keseler çok minikti şimdi yarın büyüme durumuna bakılacak, kalp atışı da duyacağımızı ümit ediyoruz yarın 5 hafta 6 gün dolmuş olacak. Yorgunluk, uyku hali çok olmaya başladı. Ağzım kuruyor sürekli bu nedenle bol su içiyorum. Düz yolda yürürken her zaman yürüdüğüm mesafenin 3te 1ni yürüyünce yoruluyorum, kokulara karşı aşırı duyarlı oldum. Sabahları biraz mide bulantısı oluyor. Biraz iştahsızlaştım transfer sonrası ilk 12 gün çok somon yedim şimdi tiksiniyorum gibi. İnşallah sizin sürecinizde su gibi geçer pozitif sonuç alırsınız
Kesinlikle katılıyorum, farklı labaratuvarlarda o kadar kısa zaman aralıklarında o kadar küçük bir fark olması çok normaldir.Hiç kuruntu yapma canım labaratuar farklılığından farklı değerler görüyorsun cumartesi gene yaptırdığın yerde yaptır değeri onla kıyasla
Yaa çok teşekkür ederimm haklısınız gerçekten odak noktası o oluyor ister istemez yapabilir misiniz bilmiyorum ama tavsiyem ilk 4-5 gün çok belirti derdine düşmeyin mümkün olduğunca rahat bırakın kendinizi. Başkalarının zamanında bahsettiği (ben dahil :)) yaşadıkları ile kendi yaşayacaklarınızı kıyas yapmayın çünkü her bünye çok farklı ben mesela ilk zamanlar şeye çok takılmıstım bir çok kişi bende lekelenme oldu, göğüs uclarımda hassasiyet oluştu acıyor vs yazdı bende bunların hiç biri olmadı hala da yok :)) en güzeli evrene pozitif enerji göndermek sonra zaten öyle bi an geliyo ki bu zamana kadar hayatınızın en güzel en anlamlı haberini alıyosunuz ve hayatınız değişmeye başlıyor odak noktası hayalleriniz olsunAh çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız su gibi geçer diye
Valla o kadar odaklanıyoruz ki pozitifi görmeye sanki sonrası yok gibi.Ama sonra da bambaşka bir süreç başlıyor tabi.İnşallah yaşadığınız en büyük zorluklar bunlar olarak kalır misler gibi bir hamilelik geçirirsiniz.Ve tabi inşallah yarın kalp atışlarını duyarsınız
Çok teşekkür ederim inşallah devam eder artış darısı başınızaÇok mutlu oldum gözün aydın
Tamam canım aret hocanın orda yaptırdımHiç kuruntu yapma canım labaratuar farklılığından farklı değerler görüyorsun cumartesi gene yaptırdığın yerde yaptır değeri onla kıyasla
Ben teşekkür ederim bu güzel tavsiyeler içinYaa çok teşekkür ederimm haklısınız gerçekten odak noktası o oluyor ister istemez yapabilir misiniz bilmiyorum ama tavsiyem ilk 4-5 gün çok belirti derdine düşmeyin mümkün olduğunca rahat bırakın kendinizi. Başkalarının zamanında bahsettiği (ben dahil :)) yaşadıkları ile kendi yaşayacaklarınızı kıyas yapmayın çünkü her bünye çok farklı ben mesela ilk zamanlar şeye çok takılmıstım bir çok kişi bende lekelenme oldu, göğüs uclarımda hassasiyet oluştu acıyor vs yazdı bende bunların hiç biri olmadı hala da yok :)) en güzeli evrene pozitif enerji göndermek sonra zaten öyle bi an geliyo ki bu zamana kadar hayatınızın en güzel en anlamlı haberini alıyosunuz ve hayatınız değişmeye başlıyor odak noktası hayalleriniz olsun
Ayy canım ne güzel haber ben senin tek embriyo diye biraz korkuyordum, sana söylemedim tabii hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallahYaptım canım pozitif çıktı çok şükür 30 çıktı değerim biraz düşük diye kafama takıldı ama hemşire rakamı önemli değil, artışı önemli dedi, ctesi tekrar vereceğim. İnşallah artar dualarınızı bekliyorum.
Amin canım çok teşekkür ederim darısı başına.Ayy canım ne güzel haber ben senin tek embriyo diye biraz korkuyordum, sana söylemedim tabii hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah