- 17 Haziran 2021
- 224
- 141
- 53
- Konu Sahibi MMorsalkimm
- #781
Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
![]()





Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
![]()
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerinle de burada şenlenirizHayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindimsağlıkla sıhhatli dogsunlar inşallah
![]()
İnşallah canımmmÇok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerinle de burada şenleniriz![]()
Evet, o da ayrı bi sınav.Keşke anlamasam ama maalesef çok iyi anlıyorum siziİnşallahevet haklısınız, gerginlik oluşturdu üzerimde biraz. Bir yandan da sigara içmemek geriyor tabi.
Yaa çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla ikisini birden kucağına almayı nasip etsin inşallah2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
![]()
Yupppiiiiiii çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
![]()
Amin çok teşekkür ederim dilerim sizde en kısa zamanda bu tarifsiz güzel duyguyu yaşarsınızYaa çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla ikisini birden kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoruz şimdiYupppiiiiiii çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
İnşallah inşallahAmin canım benim çok teşekkür ederim. Sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoruz şimdi![]()
Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu canımArkadaşlarım benim de sorularım var transferleriniz 3. Gün embriyosu mu oldu? Dondurulmuş muydu taze miydi?
Naber canım, tekrar kan verdin? Belki ikiz olurBenim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu canım
Bugün 3 de tekrar vereceğim kan ama değerler normal yükseliyor biri tutundu sanırım canım keşke süpriz olsa amaNaber canım, tekrar kan verdin? Belki ikiz olur![]()
her an her şey olabilirBugün 3 de tekrar vereceğim kan ama değerler normal yükseliyor biri tutundu sanırım canım keşke süpriz olsa ama![]()
İnşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur canım. Bir tane de olsa anneliği tatmak paha biçilemezBugün 3 de tekrar vereceğim kan ama değerler normal yükseliyor biri tutundu sanırım canım keşke süpriz olsa ama![]()
Yaaa umut oldun banaBenim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu canım
Aynen öyle sağ salim kucağımıza alalım inşallah canım, kan sonucumu bekliyorumİnşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur canım. Bir tane de olsa anneliği tatmak paha biçilemez![]()
Hiç merak etme 3. Gün 5. Gün farketmiyor benimde bütün embriyolarım 3. GündüYaaa umut oldun bana1 veya 2 farketmez rabbim bu duyguyu sana tattırdı çok şükür
darısı başımıza inşallah
![]()