- Konu Sahibi musmutlukiz
-
Arı sütü saf halde çok çabuk bozulan bir madde. Kesinlikle soğuk, güneş görmeyecek, hatta dondurularak saklanması gerekiyor. O yüzden balla karışımı daha güvenli. Bal parmak bence iyi bir marka. Balları çok güzel oluyor. Ben ALC nin pal-polen-arı sütü karışımını kullanmıştım. Yetişkinler için 240 gr'lık karışımda 40 gr arı sütü bulunuyor. Üzerinde organik olmadığı belirtilmiş.
Merhaba canım. Ben bize yakın bir aktardan almıştım. Bir de Alc nin firma mağazası var yine bize yakın, ordan. Zeytinburnu'nda oturuyoruz.Merhaba Sumeyyecim ALC dediğin markada 3 lü karışım olarak bulunuyo demek, nerden almıştın sen canım bunu?
Merhaba Sumeyyecim ALC dediğin markada 3 lü karışım olarak bulunuyo demek, nerden almıştın sen canım bunu?
Kızlar ben tedavimden önce arı sütü ve polen kullandım. İkisini ayrı ayrı yerel üreticiden almıştım. Arı sütü sabah akşam tahta kaşıkla tükettim. Poleni de yoğurda karıştırdım. 13 embiryom döllendi. 13'ü de 5. güne geldi. 11 tanesi çok iyi dediler. 5. gün transfer yapıldı. Pazar test günüm.
Ben faydalı olduğuna inanıyorum. Kaliteyi arttırıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canim cok sagol verdigin bilgiler icin. Bende kullaniyorum insallah bende de ise yarar. Sonucun insallah pozitiftir, yaz mutlaka sonucunu
İnşallah canım. Sana da şifa olsun. Sonucumu yazarım tabii ki
Ben daha bir şeye başladım sayılmaz. Hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor. Evde bir karışım var, ancak, ona bile başlamadım.
Akasyam sen ne kadar süre kullandın? Bir de nerden aldın ve fiyatı hakkında bilgi vere bilirmisin? Aklımda bulunsun diye.
Güzel haberlerini bekliyorum.
ben kullandım ilk denemede hamile kaldım. 39 yaşında 9 yumurtam oldu. 5 i a kalite 5. güne gitti. o yüzden herkese tavsiye ediyorum sürekli. yumurta kalitesi için birebir.
mrb sen hangi arı sütü markasını kullandın arkadasım .bende tüp bebek yaptırcam hemen cevap atabilirm,isinBen sabahları 1 tatlı kaşığı aç karnına içiyordum. Ancak sabah aç karnına ve akşam yemeğinden bir az evvel de içilmesi tafsiyye olunuyor.
mrb sen hangi arı sütü markasını kullandın arkadasım .bende tüp bebek yaptırcam hemen cevap atabilirm,isinben kullandım ilk denemede hamile kaldım. 39 yaşında 9 yumurtam oldu. 5 i a kalite 5. güne gitti. o yüzden herkese tavsiye ediyorum sürekli. yumurta kalitesi için birebir.
mrb sen hangi arı sütü markasını kullandın arkadasım .bende tüp bebek yaptırcam hemen cevap atabilirm,isin
ben balparmağınkini kullandım, eczanelerde bulabilrsinmrb sen hangi arı sütü markasını kullandın arkadasım .bende tüp bebek yaptırcam hemen cevap atabilirm,isin
ben balparmağınkini kullandım, eczanelerde bulabilrsin
Merhaba. Ben aktardan ALC'nin arı sütü,bal,polen karışımını kullandım (yetişkinler için olanını, 280gr karışımda 40 gr arı sütü bulunuyor).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?