ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

Cnm ari sutunu gunde ne kadar kullandin?? Az once agricayir net sayfasina baktim 40gr ari sutu 120 tl yaziyo.. ne kadar sre gidiyo 40 gr cnm??

Kizlar ben arisutunun ampulunu kullaniyorum. Zaten kendi sitesinde de satisi var. cok rahat kullanimi, sbh ac karnina su veya meyve suyuyla karistirp iciyorum

Kizlar ben arisutunun ampulunu kullaniyorum. Zaten kendi sitesinde de satisi var. cok rahat kullanimi, sbh ac karnina su veya meyve suyuyla karistirp iciyorum

bende ona yarın sabah başlıyorum canım inşallah hepimiz bu tarzda ürünlerin faydasını göreceğiz tüp öncesi ön hazırlık olarak..
senin amh kaç cnm bilgin varmı..

Kizlar bu ari sutunun ampulunu gordum alisveris merkezinin bio reyonunda alsam tek basina fayda edermi? birde tup bebek tedavisi sirasinda yumurta gelistirici ignelere (puregon) basladigimda icsem bu ari sutu ampulunu bir zarari olurmu?fazla yumurta olusmasi yada farkli olumsuz etkileri?? tedavi sirasinda kullanan varmi???

Faydasini gördun mu cnm?? 1kutu ampul kac gun gidiyo cnm? Ben balparmak ari sutu bal polen kullaniyorum ama ari sutu miktari cok az faydasi var mi bilmem.

Faydasini gördun mu cnm?? 1kutu ampul kac gun gidiyo cnm? Ben balparmak ari sutu bal polen kullaniyorum ama ari sutu miktari cok az faydasi var mi bilmem.

Tedaviye baslamadik canim henuz, ama yumurtalarina cok iyi gelen insanlari okudum. 1 kutuda 20 tane var, adetin 2. Gununden itibaren her sabah iciyorum. Yani her ay 1 kutu bitiriyorum

Kizlar herkese merhaba, ben bu ay tup bebek tedavisine basladim. Bu benim ikinci denemem olacak. Ilk denememde yumurtalarim cok kalitesizdi transfer yapilmadi. 3 ay arisutu kullandim ve bu tedavide 5 blastokist elde ettik :) tabiki doktor da cok onemli tedavi surecinde ama biz de bence dogal yontemleri denemeliyiz. Kisacasi ben ari sutunu kesinlikle kullanmalisiniz diyorum. Yumurtama cook coook iyi geldi. Allah yardimcimiz olsun

ari sutunu tedavi suresince igneleri vururkende kullandinmi canim?birde sadece ari sutumu kullandin?yoksa
bal ve polen de karistirdinmi?

Canim adet olunca basladim yumurta toplama gunune kadar her gun sabah ac karnina1 tane ictim. Sadece ari sutu kullandim canim. Internetten Egricayirdan aldim

canim anladigim kadariyla sen ampul kullqndin hap gibi yani..ben.yurtdisindayim burda digerini bulamadim ama ondan vardi..alsam fayda edermi diyordum bende..ama sanirim bu tedavim icin gecti cunku yakinda yumurta toplama olacak...
peki bu ari sutunu ignelerle ayni anda kullanmak ohss yada yumurtalarin erken catlamasi gibi sorunlara yol acabilirmi acaba bir bilgin varmi??

Ben ampul kullandim. Yok canim duymadim daha once. Yumurta gelismeye baslayinca kullanmak gerek toplama gunu cok fayda edermi bilmiyorum yani..

Ben ampul kullandim. Yok canim duymadim daha once. Yumurta gelismeye baslayinca kullanmak gerek toplama gunu cok fayda edermi bilmiyorum yani..

yok canim toplama gunu kullanmak cok mantiksiz olur zaten :) daha bir hafta var ama artik geciktim bastan kullanmaliydim..neyse insallah gerek kalmaz ama kalirsa birdahaki tedavime kullanirim bende..Allah razi olsun sendende canim ..senin transfer oldumu sonucu ne zaman alacaksin?

Benim bugun oldu transferim. Insallah 5 temmuzda alicaz sonucu. Aslinda daha 1 hafta varmis kullansan belki az da olsa fayda eder, kullan bence

belki çok saçma bir soru olucak ama bu tüpleri nasıl kullanıyorsunuz
çok pahallıymış acaba normal alıp yesek fayda göstermez mi

belki çok saçma bir soru olucak ama bu tüpleri nasıl kullanıyorsunuz
çok pahallıymış acaba normal alıp yesek fayda göstermez mi

bende aktardan küçücük bir şişede aldım içinde en fazla 20 gr vardır 60 Tlydi.eğer gerçek doğal arı sütü ise bu tüptekiler daha mantıklı.

bende aktardan küçücük bir şişede aldım içinde en fazla 20 gr vardır 60 Tlydi.eğer gerçek doğal arı sütü ise bu tüptekiler daha mantıklı.

egricayirla konustum cnm tup bebek tedavisi gorenlere Ari sutu ampulu oneriyoruz dediler..
ben ampulunden aldim ama yanina birde saf karisimsiz olandan aldim minicik bi kavanoz geldi oda cok etkiliymis biri bittimi oburune gecerim.. ampulun kullanimi daha rahat..

güvenilir kişiler mi bunlar dolandırılmayalım sonra internette satılanlara güvenemiyorum hasta falan olmayalım ensucum😊

Benim bugun oldu transferim. Insallah 5 temmuzda alicaz sonucu. Aslinda daha 1 hafta varmis kullansan belki az da olsa fayda eder, kullan bence

yarin kontrolum var bakalim doktor.ne diyecek ona gore alirim belki canim..2-3 gun sonra opu derse fayda etmez zaten...cok sagol..

güvenilir kişiler mi bunlar dolandırılmayalım sonra internette satılanlara güvenemiyorum hasta falan olmayalım ensucum😊

bana birini kendi elemanları kapıya getirdiler kapıda satış elemanlarına ödedim..
diğerindede kargoya verdiler ürünün bedelini kapıda Aras kargoya ödedim.. kargo parasıda almadılar.
önden para vermedim cnm o yüzden içim rahattı.
açıkcası hangisi iyi hangisi kötü tam olarak bilmiyorum ama bir kaç arkadaş orayı tavsiye etti bende biraz internette araştırdım okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…