- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
politikada net çizgiler yoktur körü körüne ben bu partiyi tutuyorum ölene kadarda bunu savunayım yoktur .. en azından bana göre öyleee. hiç başına gelmiyormu senin tartıştığın bir arkadaşına susmayan bir arkadaşına yüzüne ve yahut arkasından geri zekalı demedinmi.. kafası basmıyor demedinmi monroee.. kii bu örnek en basit bir örnekyani?
"ağzına vursaydı" dedikten sonra terbiyesizlik yaptı demen beni ikna mı etmeli?
ağzına mı vurmalıydı, terbiyesizlik mi yaptı? hangisi kakao.
bir kere de ama demeden bir şeye yanlış deyin diyorum.
terör evet bir sorundur ama birebir kendisiyle aynı konumda olan bir kadına "sus" demek de bir problemdir.
ilki kadar önemli değil evet, ortada can meselesi yok.
ama bu ülkede kadınların sinek gibi öldürülmesinin sebebi bizzat bu bakış açısıdır.
lütfen amalarla, aslında böylelerle açıklamaya çalışmayın diyoruz.
çalıştığınızda çelişiyorsunuz çünkü, bizzat senin verdiğin örnek bunu gösteriyor.
Kızkardeşler A.Ş olarak basın açıklaması bekliyoruzBence Bülent Arınç haklı.
Kızkardeşler A.Ş olarak basın açıklaması bekliyoruz
Denilmez !!!bir arkadaşına susmayan bir arkadaşına yüzüne ve yahut arkasından geri zekalı demedinmi.. kafası basmıyor demedinmi monroee.. kii bu örnek en basit bir örnek
nereye varmaya çalışıyoruz?politikada net çizgiler yoktur körü körüne ben bu partiyi tutuyorum ölene kadarda bunu savunayım yoktur .. en azından bana göre öyleee. hiç başına gelmiyormu senin tartıştığın bir arkadaşına susmayan bir arkadaşına yüzüne ve yahut arkasından geri zekalı demedinmi.. kafası basmıyor demedinmi monroee.. kii bu örnek en basit bir örnek
yok o kadarını anladım zaten :) senden sebep sonuç ilişkisi bekliyoruzHaklı bence Bülent Arınç.
yok o kadarını anladım zaten :) senden sebep sonuç ilişkisi bekliyoruz
Düşünmedim. Ama yine de haklı[/QUOTE
hahahhaahaha bravo canim benim, ne düsüneceeeennn, Arinc senin icin düsünür
Olivim özledim ben de seni canım arkadaşım.Tesekkürler Meg, seni gözlerim ariyordu dogrusu ama yogunsundur diye gecirdim icimden.
Iste ne yazikki herkes biz kadinlar gibi algilamiyor, onlarin kadinlik gururunu zedelemiyor bu olay.
şu yaptığınız gerçekten ayıp, tamam sizin düşüncenizdir, en nihayetinde bize saygı duymak düşer, Arınç'ı haksız bulmak zorunda değilsiniz, söyleminde bir uygunsuzluk görmek zorunda değilsiniz.Abartlck brsey yok knuyla alakali bi hber grdum paylastim !!!!!
şu yaptığınız gerçekten ayıp, tamam sizin düşüncenizdir, en nihayetinde bize saygı duymak düşer, Arınç'ı haksız bulmak zorunda değilsiniz, söyleminde bir uygunsuzluk görmek zorunda değilsiniz.
ama bütün bunları yaparken, zekamıza hakaret etmeden yapın bari, o haberi hangi amaçla paylaştığınız bu kadar ortadayken "ne var bunda canım, abartıyorsunuz" demeyin.
dün doğmadık, parmağımızı emmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?