Cognitive hocam yine soylemlere baktim en hakli sizsiniz.Haklı bence Bülent Arınç.
doğruya doğru konuşmak lazım, öldürülen polisler için misilleme yapıldı diye pkknın açıklamalarını okurken, aynı taraftan kadınların bik biklenmelerine laf söyledi. doğruda söyledi. ben olsam ağızlarına kürekle vururdum o sadece sus demiş.
disiplini sağlamak için söylemiş hııım tamam o zaman, tabii kadınları terbiye etmek lazım!
arınçın orada bulunmasının sebebi, disiplin sağlamak mıydı acaba?
Cognitive hocam yine soylemlere baktim en hakli sizsiniz.
bence söylem ve zemin haksız, takdir haklıSöylemleri sağlam zemine oturtmak önemli, bunu yapmaya çalışıyorum. Takdiriniz için teşekkür ederim.
ha evet, ben zaten cahil yobazın tekiyim. kocam beni 3 öğün dövüyor ben ses etmiyorum, ekonomik özgürlüğümde yok. kocam ne verirse onla geçiniyorum. şu ön yargılarınızı bi yıkarmısınız size zahmet?
sanki kadınlar dövülmeyi, 2. plana atılmayı hakediyor, afferin o adamlara kadın şiddetleri daha da artsın dedik. bunlara çanak tuttuk. beni gerçekte tanısanız şu söylediklerizni bi kaç kez süzgeçten geçirir öyle söylerdiniz.
diyorumki sadece bu konuyla ilgili, adam orda pkk pişkin pişkin polisi askeri öldürmeye kılıf bulmuş, cezasını verdik misilleme yaptık diyor, bununla ilgili yazı yayınlamış bu zaten çok sinir bozucu, kadın ordan çıkmış hala bik bik konuşuyo, çünkü zoruna gidiyor eleştirilmek, bunu arınç değil sarı çizmeli mehmet ağada söylese tepkim aynı olur. burda çok güzel hedef şaşırtılıyor.
şu kelimeleri söyleyen bir erkek 8 martı çıkaran erkek kadınlar değerlidir çiçek tir böcektir diyen erkek o insan ben insann.. net neden erkeklerden beklenir her adım evlilik teklifi gibi,, hani eşit insandıkk ..
Bir kadin olarak susun artik!
Size kim konusma hakki verdi yav? Saci uzun akli kisalar sizi.. Elinizin hamuru ile erkek isine karismayin. Sizin basinizda erkek yok mu? Gonderin o gelsin..
Valla bilmem.. Belki de bu yuzden hep kisa sacli gezerdim cocukken..Ben o deyimi hiç bir zaman çözemedim. Eskiden babaannem (birat patavatsizdir kendisi) hep derdi, saçi uzun akli kisa diye benim için. O zaman bile, çoçuktum anlayamazdim. Saç ile akil'in baglantisi ne diye
Valla bilmem.. Belki de bu yuzden hep kisa sacli gezerdim cocukken..Hic olmazsa goruntuyu kurtaralim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?