Arınç: 'Bir kadın olarak sus' demek, Meclis disiplini gereği

Hic bir erkegin, benim yerime konusmasini istemem, benim yerime, düsünmesini istemem, beni korumasinada gerek yok, Kendi kendimi korurum. Erkek nedir Allah askina ?
Resimmi asacagim, alirim matkabi kendim yaparim, arabam zaten var, yani nedir beni erkekden daha Kücük düsürecek sey???
Bu zamanda her meslekde kadinda var erkekde, yani erkeklerle kadinlarin arasindaki fark, bir tek pipi. Eeee buda o kadar büyütülecek seymi yahu ????
Yani bir insanin pipisi var diye pipisi olmayan insana her seyi söyleyebilecek, baski altina alacak, onu yeri geldiginde, dövecek, yeri geldiginde öldürmeyi bile kendisine hak görecek....Vallahi bu gibi erkekleri her gün hasta koltugunda görüyorum, ulannnn bizim gibi cesur bile degiller beee!!! Ne oldu diyorum niye bagirdiniz? ama cok acittiniz diyo, yahu kadinlar dogum yapiyor, simdi sen bu kücük aciyami dayanamadin diyorum, yanimda kücücük oluyorlar !!! Yani deemk istedigim bizim kadar aci cekmeyi bile yapamiyorlar.
Kim bunlar ????
Kim bana sus diyebilir ??? Neye güvenerekten ve neye inanaraktan bunu yapabiliyorlar ???

kişisel değildi elbet..genel kadınlarımızın durumunu söyledim..
Genel olarak yazayım Of'lu, eşim benle Flört ederken çiçek alırdı, eh o zaman genciz, aşığız aman benim bir Hoşuma giderdi, evlendik, Evliliğin 41.ci günü eşim elinde koca bir yuka getirdi ama yuka 41 mavi boncukla süslenmiş, tabii ben yine mest, sonra dedim ki Mune çiçek görünce mest oluyorsun, yahu hayat bu değil.
Özel günlerde hiç beklentim olmaz, sevgililer gününün kapitalizm için uydurulduğunu düşünenlerdenim, 8 Mart'ı kutlamaya içim elvermiyor, Kadın Hakları uygulanmadıktan sonra kendimizi kandırmaca olur zira.
Adam Dediğin eve maydonoz getirebilsin, eşini çocuğunu sevip saysın, insan gibi insan olsun bana yeter.

erkek olmakla adam olmayı karıştırmasın.

çiçek getirmek başka hediye almak başka sevdiğinle bir yerlere gitmek başka . ben bu kelimelerin altındaki mesajları istemiyorum öyle hanımlar tanıyorumki gayet okumuş ayakları üstünde duran söz sahibi ama . bir noktada güdülmeyi sevdiklerini farkediyorum ve erkekler tarafından

vardır öyle tipler. mazoşistlik her cinste olabilir. önemli olan sayılarının az olması

Sevilmek istemek normaldir, bunu erkeklerde ister, evlenirsin eşin biraz ilgisiz bulsa seni tavır yapar değil mi? Sevilmek karşılıklıdır, insan arkadaşı tarafından da sevilmek ister.
Güdülmekten kastın yönlendirilmek mi? Erkeklerde yönlendirilmeyi sever, kadınlarda erkekleri kendi istedikleri gibi yönlendirmeye çalışmıyor mu?
Çalışıyor, kadının istediği kişilerle görüşsün, annesini değil beni dinlesin, benim Yanımda dururken annesine resti çeksin diyen kadında var.

Kadın-Erkek ilişkisi biraz karmaşıktır, kimin kimi yönlendirdiği, kimin daha fazla sevilmek istediği, hepsi birbirine girmiş durumda.

Aynenn .. birbirine girmiş durumda.. ve galibada çözülemicek

Aynenn .. birbirine girmiş durumda.. ve galibada çözülemicek
Asırlarda geçse çözülmez, Kadın-Erkek ilişkileri bir garip çünkü ve her çiftin sorun çözme yöntemi bile farklı.
Aşkı yaşayış, evlilikleri sürdürüş şeklimiz dahi herkese göre değişiyor, kimine göre fedakarlık yapan taraf sensin, kimine göre sabırlı taraf erkek.
Dünya var oldukça kadın erkek yanyana olmak durumunda, her ne kadar zaman zaman Kadına, zaman zaman Erkeğe kızılsa da her iki cinsiyette birbirine ihtiyaç duyuyor.
Çünkü insan duygularla yoğrulmuş.

konu dışı oldu yönetime haber vercem

emine erdoğan'ı kastederek köprünün adını emine koy bizde üstünden geçelim diye bangır bangır pankart açtıklarında hiç kadınları aşağı görüyorlar diyen olmadı. hiç samimi değilsiniz o sebeple.

Az bile söylemiş. Kürekle ağzının üstne vurcan o kadının o zmn susar

arkadaşım amacın ne. bizi samimiyetsizmi göstermek. oda terbiyesiizlik buda
böyle bir pankartı bilmiyordum. yapmışlarsa çok ayıp etrmişler

Bu pankartı bir parti üyesi mi açmış? Ayrıca kim ses çıkarmadı böyle iğrenç bir ithama kimse sessiz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…