işte onu bende merak ettim. buraya yazanlara bu suçlama. ama ben her konuyu takip etmiyorum. gördüğüme yazıyorumBu pankartı bir parti üyesi mi açmış? Ayrıca kim ses çıkarmadı böyle iğrenç bir ithama kimse sessiz kalmadı.
İlla parti üyesininmi söylemiş olması lazım eleştirmek için? zamanında onu eleştirdiyseniz şimdi bunu eleştiriyosanız samimisinizdir zaten.Bu pankartı bir parti üyesi mi açmış? Ayrıca kim ses çıkarmadı böyle iğrenç bir ithama kimse sessiz kalmadı.
işte onu bende merak ettim. buraya yazanlara bu suçlama. ama ben her konuyu takip etmiyorum. gördüğüme yazıyorum
İlla parti üyesininmi söylemiş olması lazım eleştirmek için? zamanında onu eleştirdiyseniz şimdi bunu eleştiriyosanız samimisinizdir zaten.
konumu açıldı bunla alakalı. iyide her konuya yorum yazmakmı gerekiyor.İlla parti üyesininmi söylemiş olması lazım eleştirmek için? zamanında onu eleştirdiyseniz şimdi bunu eleştiriyosanız samimisinizdir zaten.
yok partili değildi ama açıldı o pankkart sonra ne oldu bilmiyorum yo ben eminim bilseydin tepkini onada verirdin.. okyişte onu bende merak ettim. buraya yazanlara bu suçlama. ama ben her konuyu takip etmiyorum. gördüğüme yazıyorum
verirdim ya. çok ayıp. siyasete çok girmiyorum. genelde bdvdeyim. şu an bakkiim dedim. bu konuyu gördüm. yoksa bir kadın olarak başka bir kadına yapılan terbiyesizliğe 2 çift lafım benimde olurdu. bel aşağı lafları ve belden aşağı hakaretleri zaten hiç sevmem. nefret ederim. bir kadına bu şekilde hakaret etmek acizliktir zatenyok partili değildi ama açıldı o pankkart sonra ne oldu bilmiyorum yo ben eminim bilseydin tepkini onada verirdin.. oky
Iste bunuda dogru bulmuyorum inan Mune. Yani herkes herkese saygi duyacak. Belki bu cümleyi 1000 kere her degisik konuda yazmisimdir. Benim favori cümlemdir hep. Herkes herkese saygi duyacak diye.annesini değil beni dinlesin
Lütfen gerilim olmasın.
Zaten bir sürü acı yaşıyorken ülkece, birde birbirimize girip itham etmenin anlamı yok.
Sen gezi zamani sanirim buraya uye değildin. Burada herkes tepki göstermiştiemine erdoğan'ı kastederek köprünün adını emine koy bizde üstünden geçelim diye bangır bangır pankart açtıklarında hiç kadınları aşağı görüyorlar diyen olmadı. hiç samimi değilsiniz o sebeple.
iki gerizekalının bir sosyal medya palatformunda böyle iğrenç bir söz yazmasıyla bir parti temsilcisinin ki kendisi partinin sözcüsü (ya da eski sözcüsü), kadına yönelik ayrımcı söylemi bir değildir.İlla parti üyesininmi söylemiş olması lazım eleştirmek için? zamanında onu eleştirdiyseniz şimdi bunu eleştiriyosanız samimisinizdir zaten.
Tartışalım tabiki ama iş o parti bu parti seviyesinde ve kırıcı olmamalı bence.Çünkü şu aşamada o parti bu partinin bir önemi yok.Mune zaten diğer konumda polemikten kapandı, kadınlar forumda kadınlar olarak kadınlara yönelik sözlü şiddetide tartışamayacaksak neyi tartışcaz ki
Ama biz burda bir erkegin bir kadina hakaretinden konusuyoruz sevgili Elif, hangi parti fark etmez ! Analiz ediyoruz, niye böyle bir cümle kullanilir diye ? neden hala 2015`de bir yabanci erkek bir kadina sen susss diyebiliyor ?Tartışalım tabiki ama iş o parti bu parti seviyesinde ve kırıcı olmamalı bence.Çünkü şu aşamada o parti bu partinin bir önemi yok
Tartışalım tabiki ama iş o parti bu parti seviyesinde ve kırıcı olmamalı bence.Çünkü şu aşamada o parti bu partinin bir önemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?