Arınç: 'Bir kadın olarak sus' demek, Meclis disiplini gereği

HER PARTİDEN ABSÜRT KONUŞANLAR ÇIKIYOR saçmalayanlar çıkıyor. her partiden

bunlar üstüne çokkk konuşulacak şeyler varda olmuyor oky böyle klavyeden olmuyor..

Nedense hep bir bahane bulunur bir yanlisi örtmek icin :
Özgecan öldü, mini etek giymistir ondan oldu dediler.
Baska kadinlar öldü illaki bir sucu vardir dediler
Meclisde kadin milletvekiline hakaret ediliyor ama o hdp`li hak ediyor dediler........ Yahu ucunda kadin var, neden hep kadinlar birseyleri hak ediyor ?????
Bunlari erkekler yapmaya kalkisinca nasil bravo, iyi yapti, hatta az yapti, kürekle agzina vururdum ben diyor bir kadin hemcinsi.
Bilmiyorki birgün, ucu onada dokunacak. Bastan dur demeyi bilmeliyiz. Yoksa sonu götü olur bu gidisatin..

Sonrada kadinlar Türkiye`de calismak istemiyor cünkü her yerde tacize ugruyorlar, cünkü hep susmuslar. kendilerini degerli görmemisler. Her yerde sadece seks objesi, baska birsey yok. Beyin meyin kalmamis...kadinlari resmen aptallastirmak ve sustrumak istiyorlar !
Ben Atatürk kadiniyim, bana hic bir erkek bagiramaz, sus diyemez !!! Böylede gururlu bir Atatürk kadiniyim iste !!!

kimse beni susturamaz olivya adamın aklını alırım bu kadar çalışma hayatım var ve ben gümrükçüyüm buı şu demek erkeklerin arasındayım dedğim gibi alırım adamın aklını herkes kendinden sorumludur güçlü olsun kadınlar 20 sinde 18 zinde evlenmeye kalkmasınlar akıllı olsunlar birazz neden ben tacize uğramıyorum uğradıklarımın akibetide bellidir .. sen dişini göstermessen ......... bellerlerr.

kadına şiddet, cinayet son yıllarda her yıl artarak çoğalıyor, bence bunda bu söylemlerin etkisi büyük, kadın itina ile itibarsızlaştırıldı yavaş yavaş, edep, haya, din, terbiye, hanımlık, karılık, annelik kavramları kullanılarak.... kadınların kendi gözünde bile....
insan beni şuan milyonlar dinliyor, bana hayran olan binlerce insan var diye düşünüp öyle konuşur...
ya da belki tam da bunun bilincinde olarak böyle konuştu, kim bilir...

Bence oda az , kürekle agzina vurmakda az,, direk öldürseydi, o zaman kesin cikki cikmazdi. Yani kesin susardi o zaman kadin !
ha evet, ben zaten cahil yobazın tekiyim. kocam beni 3 öğün dövüyor ben ses etmiyorum, ekonomik özgürlüğümde yok. kocam ne verirse onla geçiniyorum. şu ön yargılarınızı bi yıkarmısınız size zahmet?
sanki kadınlar dövülmeyi, 2. plana atılmayı hakediyor, afferin o adamlara kadın şiddetleri daha da artsın dedik. bunlara çanak tuttuk. beni gerçekte tanısanız şu söylediklerizni bi kaç kez süzgeçten geçirir öyle söylerdiniz.
diyorumki sadece bu konuyla ilgili, adam orda pkk pişkin pişkin polisi askeri öldürmeye kılıf bulmuş, cezasını verdik misilleme yaptık diyor, bununla ilgili yazı yayınlamış bu zaten çok sinir bozucu, kadın ordan çıkmış hala bik bik konuşuyo, çünkü zoruna gidiyor eleştirilmek, bunu arınç değil sarı çizmeli mehmet ağada söylese tepkim aynı olur. burda çok güzel hedef şaşırtılıyor.

kadının en önemli görevi annelik dendi annelik yüceltilip kutsallaştırılarak, bunu duyan kadınlar gururlandı, göğüsleri kabardı... bu lafların altına yatanları kaçı hissetti acaba
bu tarz laflar duydugumda, aynen bende senin kapildigin hisse kapiliyorum, ama ote yandan baska seyler de farkediyorum.
kadin isci calistiranlara tesvikler var, kadinlarin dogum izinleri uzatildi, yari zamanli calisarak tam maas alma gibi duzenlemeler, dogumlarda devlet yardimi, kres acma zorunulugu, vs vs, arastirmak lazim. ben de bilmiyorum bir cogunu.
hem kadinlari calisma hayatindan uzaklastirmak isteyip, hem tesvik ve yardim duzenlemeleri neden yapiyorlar?
Boyle dusunmemi saglamak icin mi

Yuh ya Hdp'li olunca kadın hakları olmuyor demek ki. Öyle yorumlar yapılmış ve bunları kadınlar yapmış. Arkadaşım o cümlenin kadının Hdp'li olmasıyla alakalı değil. O cümle şu anlama gelir :

'Sen sus kadınsın, burada zaten işin yok. Sen ne anlarsın.' Bir kadın olarak bunu kabul edenler yarın yaşadıkları problemlerde konuşmasınlar, hakları yok.

Ben kadınım. Senden de daha iyi anlarım. Kadın halimle konuşuyorum, konuşacağım da. Bu ülkede kimse kadınları susturamaz. Öyle bir beklentileri var ama daha çok beklerler.

kadın evinin hanımıdır, kraliçesidir, beyinin güldür, koca hanımından memnunsa cennete gider, yuvayı dişi kuş yapar, kadınlar çiçektir... valla daha bu örnekleri ve beyin yıkamayı yazsam 1000 sayfa yazmam gerekir,
bazı kadınlar uyur, bunlarla yetineyim mutlu olayım, evimin kraliçesiyim ben der, övünür, bazı kadınlar çiçek babandır der, özet bu

aaayyyyyy bunu cok sevdim ama, Chess ,
ne güzel bir cümle su an cicekler kelebekler ucusuyor kafamin etrafinda....
Iste beyinin gülüdür diyip sonrada öldürme hakkinida kendinde buluyorlar ama...

canım bunlarında o kadar şartı şurtu varmış ki, kaç kişi faydalanıyor şüpheliyim,

ama benim kast ettiğim bu değildi

bi takım değerler kullanılarak kadınlara rol biçiliyor, o rolleri oynamaya mahkum oluyor, oynamaktan mutlu memnun oluyor, kadının en önemli görevi neden annelik olsun, kadın erkek diye bişey yok, insanın öncekli görevi kendisi olabilmesi bence, en basitinden bdv de okudğumuz konuların çoğunun bile temelinde bu var, biçilen rolleri oynamaya zorlanmak

Yahu cokda romantikler ama yaniiii, simdi dogruya dogru konusmak lazim.
Ben hep evimin gülü, beyimin bülbülü, bahcemin sümbülü olmak istemisimdir....

evet güzel hedef şaşırtılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…