- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
HER PARTİDEN ABSÜRT KONUŞANLAR ÇIKIYOR saçmalayanlar çıkıyor. her partidencok talihsiz bir cumle. Tabi talihsiz derken, genelde boyle cumleler kurarlar zaten. Sasirmadim.
Acaba diyorum bilerek mi yapiyorlar, ataerkil duzenden beslenmek icin ?
ama su sorunlu il baskanlarinin aciklamalarini partililere yuklemeyin allah askina, partinin genel gorusu cok matah oldugundan degil de, "kiz okuyunca erkekler evlenecek kiz bulamiyor" gibi avam cumlelerin genel partililerin gorusuyle ortustugu de yok yani..
bunlar üstüne çokkk konuşulacak şeyler varda olmuyor oky böyle klavyeden olmuyor..Mehmet Şimşek (Maliye Bakanı):
”Kadınlar iş aradığı için işsizlik yüksek.”
Ayhan Sefer Üstün (İnsan Hakları Komisyonu Başkanı – AKP Milletvekili):
”Tecavüzcü, kürtaj yaptıran tecavüz kurbanından daha masumdur.”
Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan):şu an cumhurbaşkanı
”Bir tane ‘kız’ mıdır, ‘kadın’ mıdır bilmem…”
Veysel Eroğlu (Orman ve Su İşleri Bakanı):
”Evdeki işler yetmiyor mu?” (Kendisinden iş isteyen bir kadına.)
4. Recep Akdağ (Sağlık Bakanı):
”Tecavüze uğrayan doğursun, ‘gerekirse’ devlet bakar.”
5. Melih Gökçek (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı):
”Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün? Anası ölsün.”
bunlar yeteri kadar partili sayılır mı..
yani bu kafaları değiştirmek lazım. bizi bir birey olarak görmelerini sağlamak.bunlar üstüne çokkk konuşulacak şeyler varda olmuyor oky böyle klavyeden olmuyor..
ama hiçbir partiden bu kadar kadına düşman görüşler çıkmıyor nedense.HER PARTİDEN ABSÜRT KONUŞANLAR ÇIKIYOR saçmalayanlar çıkıyor. her partiden
kimse beni susturamaz olivya adamın aklını alırım bu kadar çalışma hayatım var ve ben gümrükçüyüm buı şu demek erkeklerin arasındayım dedğim gibi alırım adamın aklını herkes kendinden sorumludur güçlü olsun kadınlar 20 sinde 18 zinde evlenmeye kalkmasınlar akıllı olsunlar birazz neden ben tacize uğramıyorum uğradıklarımın akibetide bellidir .. sen dişini göstermessen ......... bellerlerr.Sonrada kadinlar Türkiye`de calismak istemiyor cünkü her yerde tacize ugruyorlar, cünkü hep susmuslar. kendilerini degerli görmemisler. Her yerde sadece seks objesi, baska birsey yok. Beyin meyin kalmamis...kadinlari resmen aptallastirmak ve sustrumak istiyorlar !
Ben Atatürk kadiniyim, bana hic bir erkek bagiramaz, sus diyemez !!! Böylede gururlu bir Atatürk kadiniyim iste !!!
ha evet, ben zaten cahil yobazın tekiyim. kocam beni 3 öğün dövüyor ben ses etmiyorum, ekonomik özgürlüğümde yok. kocam ne verirse onla geçiniyorum. şu ön yargılarınızı bi yıkarmısınız size zahmet?Bence oda az , kürekle agzina vurmakda az,, direk öldürseydi, o zaman kesin cikki cikmazdi. Yani kesin susardi o zaman kadin !
bu tarz laflar duydugumda, aynen bende senin kapildigin hisse kapiliyorum, ama ote yandan baska seyler de farkediyorum.kadının en önemli görevi annelik dendi annelik yüceltilip kutsallaştırılarak, bunu duyan kadınlar gururlandı, göğüsleri kabardı... bu lafların altına yatanları kaçı hissetti acaba
bu tarz laflar duydugumda, aynen bende senin kapildigin hisse kapiliyorum, ama ote yandan baska seyler de farkediyorum.
kadin isci calistiranlara tesvikler var, kadinlarin dogum izinleri uzatildi, yari zamanli calisarak tam maas alma gibi duzenlemeler, dogumlarda devlet yardimi, kres acma zorunulugu, vs vs, arastirmak lazim. ben de bilmiyorum bir cogunu.
hem kadinlari calisma hayatindan uzaklastirmak isteyip, hem tesvik ve yardim duzenlemeleri neden yapiyorlar?
Boyle dusunmemi saglamak icin mi
ben bir tık daha ileri gidiyorum ve şu kelimeleri bir erkeğin söylemesinide istemiyorumm
evet güzel hedef şaşırtılıyor..ha evet, ben zaten cahil yobazın tekiyim. kocam beni 3 öğün dövüyor ben ses etmiyorum, ekonomik özgürlüğümde yok. kocam ne verirse onla geçiniyorum. şu ön yargılarınızı bi yıkarmısınız size zahmet?
sanki kadınlar dövülmeyi, 2. plana atılmayı hakediyor, afferin o adamlara kadın şiddetleri daha da artsın dedik. bunlara çanak tuttuk. beni gerçekte tanısanız şu söylediklerizni bi kaç kez süzgeçten geçirir öyle söylerdiniz.
diyorumki sadece bu konuyla ilgili, adam orda pkk pişkin pişkin polisi askeri öldürmeye kılıf bulmuş, cezasını verdik misilleme yaptık diyor, bununla ilgili yazı yayınlamış bu zaten çok sinir bozucu, kadın ordan çıkmış hala bik bik konuşuyo, çünkü zoruna gidiyor eleştirilmek, bunu arınç değil sarı çizmeli mehmet ağada söylese tepkim aynı olur. burda çok güzel hedef şaşırtılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?