Arınç: 'Bir kadın olarak sus' demek, Meclis disiplini gereği

aslinda, keske bu siyaset bolumunde degil de -burasi fazla takip edilmiyor- bu konulari tartisacagimiz baska bir topigimiz olsa. Sonucta bu forum hep kadin dolu, herkesin bir digerinden ogrenecegi seyler var, kucuk yastakiler, bilincsiz olanlar var. kadinlik, ve kadinligin degerleri hakknda paylasimlar yapsak..
yada gormek istemeyen sadece gozunu kapatiyordur belki de..

var olmazmı ama oraya rağbet yok.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadina-dair.658/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/iliskiler-duygular-ve-hayatin-icinden.28/

bencede özellikle genç kızların düşünmeye, sorgulamaya yönlendirilmesine çok ihtiyacı var
mesela keşke, benim gençken kendim gibi bi ablam olsaydı
herşeyi kendim keşfettim zaman kaybım çok

o yüzdenmi sevgililer gününde çiçek beklersiniz ,,o yüzdenmi 8 mart kadınlar gününü icat etttiniz ,o yüzdenmi doğum günleriniz hatırlamayan sevgililerinizi kocalarınızıa surat astınız. o yüzdenmi çiçek getirmediği zaman tırnaklarınızı gösterdiniz.. vs vs ben asla 8 martı kutlamam kim çıkarmış onu ..erkek milleti.. kimse bana çiçek böcek muamelesi yapamaz çiçek almadı diye odunlukla suçlamam

çiçek olarak betimlenmekle çiçek beklemek farklıdır.

ben bir tık daha ileri gidiyorum ve şu kelimeleri bir erkeğin söylemesinide istemiyorumm
neden cnm ? gene erkekligi yuceltir gibi yazdigi icin degil mi?

bende her sene dunya kadinalr gununde sinir harbi geciriyorum:
"KADINA EL KALDIRAN ERKEKK DEGILDIR!!"

erkek olmak ne ola ki?

valla kişisel olarak bana soruyorsan çiçek beklentim hiç bi zaman olmadı, ama eşim almaya devam ediyordu, en sonunda bana çiçek alma boşu boşuna para veriyorsun bunlara, zaten iki gün sonra soluyor, genetiği değiştirilmiş kokmuyorlar bile, çiçekciler koku sıkıyor koksun diye dedim

kadınlar gününü değiştirdiler onun anlamı bize yansıtılan değil, sevgililer ve anneler günüde her zaman saçma buldum, gereksiz zorunluluk yüklüyorlar millete , millette kuzu kuzu gereğini yapıyor, toplu delilik bu olsa gerek

kadınlar çiçektir diyeceğinnize çiçek yerine insan yerine koysun erkekler bu bize yeter.

evet aslinda, dovulmek isteyen kadinla, erkekden surekli birsey bekleyen kadin kardes galiba

neden cnm ? gene erkekligi yuceltir gibi yazdigi icin degil mi?

bende her sene dunya kadinalr gununde sinir harbi geciriyorum:
"KADINA EL KALDIRAN ERKEKK DEGILDIR!!"

erkek olmak ne ola ki?
bu özel günleride çıkaran erkek müsvetteleridir , ağıza bir kaşık bal vermek gibi.. o sözleride çıkaran erkek milleti kadına el kaldıran erkek değildir vuuu bak sen .. kadınlar çiçektir. kadınlar baş tacıdır vs vs kimsiniz ayol kimsiniz siz ortak hayat kurduğum karşı cinssin dünyaya getirdiğim çocuğun yarı olan sebebisin eee başka yok bişeyy..

Benim kadin haklarim cignenmesinde, gerisi bos, bana cicek lazim degil !!!

evet aslinda, dovulmek isteyen kadinla, erkekden surekli birsey bekleyen kadin kardes galiba
bakma sen öyle marjinal takılmalarına özel günler icad edilmiş beklerler gelmesse bişey konu açarlar burda yok odunmuş romantik değilmiş . yok evlenme teklifi etmedi bana daha .. ne bu yaa nedir bun kelimeler han i eşittik ve insandık..

kişisel değildi elbet..genel kadınlarımızın durumunu söyledim..

iste genel bir topik degilde, direk olarak kadinin degeri uzerine, ugradigi siddet, hakaret, ozluk degerlerinin cignenmesi uzerine bir tartisma baslatsak? benim bu konularda pek tecrubem yok, ama mesela, herkes bir araya gelip, yasadiklarindan, tecrubelerinden, esinden sevgilisinden eziyet gormus olanlar hikayeler anlatsa, surekli guncel kalsa topik. Guzel olurdu. tabii ozel hayat iste, pek mumkun olmuyor ..

sevgililer gününde anneler gününde falan bdv de ki konu patlamasına bakın... değer mi kesinlikle değmez, insanlar sorgulamıyor hiç bi konuda, herkes napıyorsa onu yapıyor enteresan bi şekilde, mesela bu anneler günü kaç kuşaktır kutlanıyor, daha önce böyle bişey varmıydı yoktu, kimse de bunu ben neden yapıyorum demiyor,
geçen anneler gününde oğlum anneler günümü kutlamadı unuttu küçük olduğu için, hiç sesimi çıkarmadım, neden ona böyle gereksiz bi sorumluluk yükleyeyim, başka anne olsa fırçayı çekme ihtimali yüksekti

chess,
kadınlar gül'dür yazını görünce aklıma "Kadın kadındır Çiçek babandır" lafı geldiaha zaten sende yazmışsın, ben Gül'den sonra koptumda
Ne Gül'ü, koklanmak için mi geldik Dünya'ya.
Çalışıyoruz, üretiyoruz, bir sussunlar artık, olaya parti olarak değil, kadın-erkek olarak bakıyorum, adamlar bir susun artık, susun

şimdi kadına çiçek demek ayrı kadına hediye çiçek yollamak ayrı.
ben hoş kankilerimede yollamıştım çiçek yaşgünlerinde. vede kadındılar. çiçek almayıda vermeyide severim
neyse olay o değil.
olay kadını çiçeğe benzeterek kırılgan,narin diyerek onu başka bir varlık haline getirmek.
pasif ,muhtaç güçsüz olarak göstermek ve erkeklerin güçlü olduğun u belirterek onları korumaa ayağıyla korunmaya muhtaç canlı durumua getirmek,
bağımlı kılmak. ve buna inanmak.
o yüzden kadınlar çiçektir deyimini sevmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…