aslinda, keske bu siyaset bolumunde degil de -burasi fazla takip edilmiyor- bu konulari tartisacagimiz baska bir topigimiz olsa. Sonucta bu forum hep kadin dolu, herkesin bir digerinden ogrenecegi seyler var, kucuk yastakiler, bilincsiz olanlar var. kadinlik, ve kadinligin degerleri hakknda paylasimlar yapsak..canım bunlarında o kadar şartı şurtu varmış ki, kaç kişi faydalanıyor şüpheliyim,
ama benim kast ettiğim bu değildi
bi takım değerler kullanılarak kadınlara rol biçiliyor, o rolleri oynamaya mahkum oluyor, oynamaktan mutlu memnun oluyor, kadının en önemli görevi neden annelik olsun, kadın erkek diye bişey yok, insanın öncekli görevi kendisi olabilmesi bence, en basitinden bdv de okudğumuz konuların çoğunun bile temelinde bu var, biçilen rolleri oynamaya zorlanmak
anlamadımben bir tık daha ileri gidiyorum ve şu kelimeleri bir erkeğin söylemesinide istemiyorumm
var olmazmı ama oraya rağbet yok.aslinda, keske bu siyaset bolumunde degil de -burasi fazla takip edilmiyor- bu konulari tartisacagimiz baska bir topigimiz olsa. Sonucta bu forum hep kadin dolu, herkesin bir digerinden ogrenecegi seyler var, kucuk yastakiler, bilincsiz olanlar var. kadinlik, ve kadinligin degerleri hakknda paylasimlar yapsak..
yada gormek istemeyen sadece gozunu kapatiyordur belki de..
aslinda, keske bu siyaset bolumunde degil de -burasi fazla takip edilmiyor- bu konulari tartisacagimiz baska bir topigimiz olsa. Sonucta bu forum hep kadin dolu, herkesin bir digerinden ogrenecegi seyler var, kucuk yastakiler, bilincsiz olanlar var. kadinlik, ve kadinligin degerleri hakknda paylasimlar yapsak..
yada gormek istemeyen sadece gozunu kapatiyordur belki de..
o yüzdenmi sevgililer gününde çiçek beklersiniz ,,o yüzdenmi 8 mart kadınlar gününü icat etttiniz ,o yüzdenmi doğum günleriniz hatırlamayan sevgililerinizi kocalarınızıa surat astınız. o yüzdenmi çiçek getirmediği zaman tırnaklarınızı gösterdiniz.. vs vs ben asla 8 martı kutlamam kim çıkarmış onu ..erkek milleti.. kimse bana çiçek böcek muamelesi yapamaz çiçek almadı diye odunlukla suçlamamkadın evinin hanımıdır, kraliçesidir, beyinin güldür, koca hanımından memnunsa cennete gider, yuvayı dişi kuş yapar, kadınlar çiçektir... valla daha bu örnekleri ve beyin yıkamayı yazsam 1000 sayfa yazmam gerekir,
bazı kadınlar uyur, bunlarla yetineyim mutlu olayım, evimin kraliçesiyim ben der, övünür, bazı kadınlar çiçek babandır der, özet bu
çiçek olarak betimlenmekle çiçek beklemek farklıdır.o yüzdenmi sevgililer gününde çiçek beklersiniz ,,o yüzdenmi 8 mart kadınlar gününü icat etttiniz ,o yüzdenmi doğum günleriniz hatırlamayan sevgililerinizi kocalarınızıa surat astınız. o yüzdenmi çiçek getirmediği zaman tırnaklarınızı gösterdiniz.. vs vs ben asla 8 martı kutlamam kim çıkarmış onu ..erkek milleti.. kimse bana çiçek böcek muamelesi yapamaz çiçek almadı diye odunlukla suçlamam
neden cnm ? gene erkekligi yuceltir gibi yazdigi icin degil mi?ben bir tık daha ileri gidiyorum ve şu kelimeleri bir erkeğin söylemesinide istemiyorumm
şu kelimeleri söyleyen bir erkek 8 martı çıkaran erkek kadınlar değerlidir çiçek tir böcektir diyen erkek o insan ben insann.. net neden erkeklerden beklenir her adım evlilik teklifi gibi,, hani eşit insandıkk ..anlamadım
o yüzdenmi sevgililer gününde çiçek beklersiniz ,,o yüzdenmi 8 mart kadınlar gününü icat etttiniz ,o yüzdenmi doğum günleriniz hatırlamayan sevgililerinizi kocalarınızıa surat astınız. o yüzdenmi çiçek getirmediği zaman tırnaklarınızı gösterdiniz.. vs vs ben asla 8 martı kutlamam kim çıkarmış onu ..erkek milleti.. kimse bana çiçek böcek muamelesi yapamaz çiçek almadı diye odunlukla suçlamam
evet aslinda, dovulmek isteyen kadinla, erkekden surekli birsey bekleyen kadin kardes galibaşu kelimeleri söyleyen bir erkek 8 martı çıkaran erkek kadınlar değerlidir çiçek tir böcektir diyen erkek o insan ben insann.. net neden erkeklerden beklenir her adım evlilik teklifi gibi,, hani eşit insandıkk ..
bu özel günleride çıkaran erkek müsvetteleridir , ağıza bir kaşık bal vermek gibi.. o sözleride çıkaran erkek milleti kadına el kaldıran erkek değildir vuuu bak sen .. kadınlar çiçektir. kadınlar baş tacıdır vs vs kimsiniz ayol kimsiniz siz ortak hayat kurduğum karşı cinssin dünyaya getirdiğim çocuğun yarı olan sebebisin eee başka yok bişeyy..neden cnm ? gene erkekligi yuceltir gibi yazdigi icin degil mi?
bende her sene dunya kadinalr gununde sinir harbi geciriyorum:
"KADINA EL KALDIRAN ERKEKK DEGILDIR!!"
erkek olmak ne ola ki?
bakma sen öyle marjinal takılmalarına özel günler icad edilmiş beklerler gelmesse bişey konu açarlar burda yok odunmuş romantik değilmiş . yok evlenme teklifi etmedi bana daha .. ne bu yaa nedir bun kelimeler han i eşittik ve insandık..evet aslinda, dovulmek isteyen kadinla, erkekden surekli birsey bekleyen kadin kardes galiba
kişisel değildi elbet..genel kadınlarımızın durumunu söyledim..valla kişisel olarak bana soruyorsan çiçek beklentim hiç bi zaman olmadı, ama eşim almaya devam ediyordu, en sonunda bana çiçek alma boşu boşuna para veriyorsun bunlara, zaten iki gün sonra soluyor, genetiği değiştirilmiş kokmuyorlar bile, çiçekciler koku sıkıyor koksun diye dedim
kadınlar gününü değiştirdiler onun anlamı bize yansıtılan değil, sevgililer ve anneler günüde her zaman saçma buldum, gereksiz zorunluluk yüklüyorlar millete , millette kuzu kuzu gereğini yapıyor, toplu delilik bu olsa gerek
iste genel bir topik degilde, direk olarak kadinin degeri uzerine, ugradigi siddet, hakaret, ozluk degerlerinin cignenmesi uzerine bir tartisma baslatsak? benim bu konularda pek tecrubem yok, ama mesela, herkes bir araya gelip, yasadiklarindan, tecrubelerinden, esinden sevgilisinden eziyet gormus olanlar hikayeler anlatsa, surekli guncel kalsa topik. Guzel olurdu. tabii ozel hayat iste, pek mumkun olmuyor ..
valla kişisel olarak bana soruyorsan çiçek beklentim hiç bi zaman olmadı, ama eşim almaya devam ediyordu, en sonunda bana çiçek alma boşu boşuna para veriyorsun bunlara, zaten iki gün sonra soluyor, genetiği değiştirilmiş kokmuyorlar bile, çiçekciler koku sıkıyor koksun diye dedim
kadınlar gününü değiştirdiler onun anlamı bize yansıtılan değil, sevgililer ve anneler günüde her zaman saçma buldum, gereksiz zorunluluk yüklüyorlar millete , millette kuzu kuzu gereğini yapıyor, toplu delilik bu olsa gerek
chess,kadın evinin hanımıdır, kraliçesidir, beyinin güldür, koca hanımından memnunsa cennete gider, yuvayı dişi kuş yapar, kadınlar çiçektir... valla daha bu örnekleri ve beyin yıkamayı yazsam 1000 sayfa yazmam gerekir,
bazı kadınlar uyur, bunlarla yetineyim mutlu olayım, evimin kraliçesiyim ben der, övünür, bazı kadınlar çiçek babandır der, özet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?