- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
aynen canım tvde ben bilmem eşim bilir diye bi yarışma var bazen bakıyorum neler neler vallahineden sende ilerde böyle birşey yaşamayasın ki bakarsın olur allah ol dedikten sonra olmayan birşey yokki
facebook u olmayabilir. ve bence facebook u yoksa büyük olasılık en azından sevgilisi vardır.
ilişkisi olan insanlarda genelde bir facebook kullanmama durumu oluyor.
şuan ancak hastaneye giderek ya da hastaneyi arayarak öğrenebilirsin gibi duruyor.
ama adını öğrenmek de facebook u falan yoksa bir işe yaramaz tabi ki.
ben çözüm üretemedim maalesef.
dur kız daha ne sonucu
tebeşir tozunu yutsam da bana bakacak kişi o olmazalanı başka..
yarın arayacam hacı güzel öneriler geldi birini uygularım artık o an
Burdan aramak iyi fikir. De ya karısı, sevgilisi veya bir tanıdığı çıksaydı burdan
haklısın rabbim ol derse olmayacak hiç bir şey yoktur ama ümitlenmiyorum ne yapayım olmazsa üzülürüm ama geçer sonuçta
Ulaştın mı çok merak ettim sonuç ne oldu peki :26:
cnm bende duraktakı bırınden hoslanıyorum. 3-4 sefer konusmamıza ragmen calıstıgı yerı bılıyorum ama ismini heycandan sormak aklıma gelmemiştigoogleda onun işyerınde sorumlu kısıyı buldum facede arattm arkadaslarına baktm ama bu yoktu. daha ismini bile bılmıyorum dusun facede calıstıgı yere gore arama yaptm ama bulamadm bıkackez.
hemen hemen her sabah gulumsuyoruz bırbırmıze el sallıyoruz ama eksın olmuyor. aklımda bi plan var yarın planımı yapacam bakalm ne olucak
kk dayanışmasına güzel örnek olmuş konun Bade cesaretine de hayran kaldım :)
Umarım istediğin gibi gelişir sonrası da
kk dayanışmasına güzel örnek olmuş konun Bade cesaretine de hayran kaldım :)
Umarım istediğin gibi gelişir sonrası da
Onu bu kıvama getirene kadar, bu konuyu açana kadar ne yollardan geçtik biliyor musun :)))
kk sağolsın valla bir haftadır arayıp tarayıp bulamadığımı iki dakikada buluverdi arkadaş. inanılır gibi değil
benim için bir şey olacağı yok sadece içimde kalmasın istedim
umarım senin içinde en güzeli ve en iyisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?