Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

bölümü burda söylemiyim kızlar bir arkadaş sağolsun özelden yardımcı oldu ulaşacak gibiyiz az kaldı

haklısın rabbim ol derse olmayacak hiç bir şey yoktur ama ümitlenmiyorum ne yapayım olmazsa üzülürüm ama geçer sonuçta

resimlerini falan bulduk şimdilik bakalım az kaldı olmadı yakın birini bulduk ona sorarım oda olmadı yapacak bişey yok

cnm bende duraktakı bırınden hoslanıyorum. 3-4 sefer konusmamıza ragmen calıstıgı yerı bılıyorum ama ismini heycandan sormak aklıma gelmemişti googleda onun işyerınde sorumlu kısıyı buldum facede arattm arkadaslarına baktm ama bu yoktu. daha ismini bile bılmıyorum dusun facede calıstıgı yere gore arama yaptm ama bulamadm bıkackez.

hemen hemen her sabah gulumsuyoruz bırbırmıze el sallıyoruz ama eksın olmuyor. aklımda bi plan var yarın planımı yapacam bakalm ne olucak

Son düzenleme:
haklısın rabbim ol derse olmayacak hiç bir şey yoktur ama ümitlenmiyorum ne yapayım olmazsa üzülürüm ama geçer sonuçta

bende olsam öyle yapardım ama peşinide bırakmazdım yalan söylemeyeyim

kk sağolsın valla bir haftadır arayıp tarayıp bulamadığımı iki dakikada buluverdi arkadaş. inanılır gibi değil
benim için bir şey olacağı yok sadece içimde kalmasın istedim
umarım senin içinde en güzeli ve en iyisi olur

kk dayanışmasına güzel örnek olmuş konun Bade cesaretine de hayran kaldım :)
Umarım istediğin gibi gelişir sonrası da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…