sizi ayaktauzaktan uzaga aşkmı olur bea ben ıkı gün görmesem adamı unuturum ...haftada birgün buluşanlara hastayım bıle ben .hiç öle ilşkim olmadı yürütememde zatenkiii ben yanımda isterim olmuyorsa büsbütün uzagaaaaaa gitsin
-deniz- kk ayarların da arızaya bağlamış ya mesaj gönderilmiyor canım valla galiba kapatmışsın o özelliği :44:
tatlım neyi dayanamıyor ya vicdansız o, ben ağladıkça adam zevkleniyor resmen. böyle bi şekiller atarlar.. valla teperim çok sinir oluyorum. bende üzüntümden değil sinirimden ağlıyorum o zannediyo ki üzüntümden.. bende tak teli kapıyorum hem geziyorum tozuyorum kafam rahat hem de delirtiyorum onu. sinir krizleri geçirtiyorum beter olsun!
bi kere de yanıma gelmişti kızlarla mesajlaşmıştım bi çocuk hakkında. ama bişi yok yani arkadaş sormuş ya çok hoş bişi di mi diye, bende gideri var demişim. hani bu bi jargondur bi boşluğumda yazmışım hem kız kıza muhabbet. bunun için oturdu iki saat ağladı yıktın beni diyerek. ama nasıl ağladı hıçkır hıçkır yattı böyle, yorganı çekti kafasına nasıl içimin yağları eridi ohh dedim anlatamam
2 saat ve uzak mı?
hayatım 3 senedir o van'da ben istanbul'dayım. aramızda dağlar ovalar tepeler denizler var. otobüsle 23 saat
aynen öyle uzak kaldıkça psikopata bağlıyoruz, çeşitli işkenceler uyguluyoruz birbirimize. benim sinirim çok pis. aslında çok yumuşak bi insanım iki tatlı laf etse anında yelkenleri indiririm ama bazen öyle odun ki. bende kapıyorum teli.. bi de ben aslan burcuyum bi kere silersem biter onu çok iyi biliyor. 23 kapalı kaldığında beni sildi, bi daha göremicem korkusuyla sinir krizi geçirmiş en sonunda. oh olsun, hakediyor
ay kızlar tek tek alıntı yapmıyorum yazdıklarınıza koptum
annem ters ters bana bakıyo neden gülüyorum diye
aynen aydebuz ben yalnız kalamam bu kesin bitsin hemen yarın biri olur çünkü eskiye dönmek istemiyorum geri o sayfa kapansın hatta o defter ateşe verilsin
justholdmetight ben galiba bi erkeğe tam bağlanamıyorum ondan bu huysuzluklarım
canım ben seninkini de benimki gibi sandım
benim ki ağlayınca dayanamıyo
lanet olsun bende hemen ağlayamam ama güzel ağlama rolü yaparım hatta bi ara tiyatro yapıyodum rolde gerçekten ağladığımı sanmışlar o derece yani
ama maşallah o kadar uzaktan götürebiliyosunuz ilişkinizi
akrepmisin ? yaymı bılmıyorum ama ennnnnn iyisini yapıyorsun bencide yüz vermiceksin bunlara .ozaman kullll.kölelerr ne zamanki yüz verınce astarını istemıyorlarmı deli oluyourm
akrepmisin ? yaymı bılmıyorum ama ennnnnn iyisini yapıyorsun bencide yüz vermiceksin bunlara .ozaman kullll.kölelerr ne zamanki yüz verınce astarını istemıyorlarmı deli oluyourm
Aydebuz canım buldum sizi :)
Ne oluyor bakalım burdaa...
vaaavvv süpersin bildin burcumu
yayım canım astrolojiyle baya ilgilisin galiba
evet güzel bişey acı çekmiyosun ama çok bağlanamıyosun da böyle olunca
yani tam olarak aşkı yaşayamıyorum
gitsin eskisi gelsin yenisi modundayım
aynenn. valla alacan eline vurucan kırbacı!
he valla eşşek sudan gelene kadarrrrozaman bak gör her dedigine .....tamam aşkımmmmmmmm demıyorlarmı
ben adamıııı burcundan tanırımm :))) bir dönem çalıştım astroloklarla sadece ....benım kankam vardı oda yaydı en uzun ilşkisi 14 gün sürüyodu ..arada aşık olursa takardı delice sevdı birgün çocugu nışanlandı ben bılıyordumkı onuda bırakıcak ...vallada bıraktı çocugu.
teyzemde yay.gezmeye bayılırlarrrrr .davulun sesini duysun oynar
hoşgeldin yavrum ...şamata var arızalar toplandık işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?