Arıza kadın olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu saatte 14 kullanıcı okuyor vay geldı erkeklerin hallerine birbirimizi doldurup dururuz artık sabaha kadarr

yorumları okuyamadım uyku sersemi kalkıp kkda dolanıyorum hey allahım:) ben de saplantılıyım ama kendi içimi yiyorum ona yansıtmamayı öğrendm. böylesi ilişkiye iyi geliyor belki ama beni bitiriyor. ama babamın lafı geliyor aklıma. Geçmiş lağımdır,eline kazma kürek alıp kendi geçmişini kazsan kaka kokusundan önünü göremezsin. bir insanın geçmişi seni ilgilendirmez. sen onun dünü olmak mı istiyorsun,bugünü,yarınları mı? boşveeer geçmişte ne yaptıysa yapmış hem zaten kıskanılması,düşünülmesi gerekn kişiler olsaydı geçmişte kalırlar mıydı:) mutlu olun pozitif yaklaşın yapabildiğiniz kadar, kısaca şöyle söyleyeyim hatta ne haliniz varsa gülün:))

benm neden anasayfamda eski konular çıkıyor. yorum yaptıktan sonra fark ediyorum bir de hey allahım:)

tşk ederim canım, ama yani çok zor. ömrümüzü yedi, ruhumuz çürüdü. ne kadar özlesek o kadar hıncımızı birbirimizden aldık. yani sadist olduk resmen, mahvolduk. böyle aşkın ızdırabını... diye bi söz vardır. aynen öyle

aman aman olmasın zaten. allah korusun. ben diyorum sakın bulaşmayın uzak mesafe ilişkilerine sinir hastası oluyorsunuz, garanti. millet sevgilisiyle öpüşe koklaşa, sen kulağında telefon yok sen bunu dedin ben şunu dedim kavgası. çekilir dert değil kızlar ya

canım ben seninkini de benimki gibi sandım
benim ki ağlayınca dayanamıyo
lanet olsun bende hemen ağlayamam ama güzel ağlama rolü yaparım hatta bi ara tiyatro yapıyodum rolde gerçekten ağladığımı sanmışlar o derece yani
ama maşallah o kadar uzaktan götürebiliyosunuz ilişkinizi

akrepmisin ? yaymı bılmıyorum ama ennnnnn iyisini yapıyorsun bencide yüz vermiceksin bunlara .ozaman kullll.kölelerr ne zamanki yüz verınce astarını istemıyorlarmı deli oluyourm

teşekkür ederim denizcim, maşallah hepimize

akrepmisin ? yaymı bılmıyorum ama ennnnnn iyisini yapıyorsun bencide yüz vermiceksin bunlara .ozaman kullll.kölelerr ne zamanki yüz verınce astarını istemıyorlarmı deli oluyourm

aynenn. valla alacan eline vurucan kırbacı!

vaaavvv süpersin bildin burcumu
yayım canım astrolojiyle baya ilgilisin galiba
evet güzel bişey acı çekmiyosun ama çok bağlanamıyosun da böyle olunca
yani tam olarak aşkı yaşayamıyorum
gitsin eskisi gelsin yenisi modundayım

ben adamıııı burcundan tanırımm :))) bir dönem çalıştım astroloklarla sadece ....benım kankam vardı oda yaydı en uzun ilşkisi 14 gün sürüyodu ..arada aşık olursa takardı delice sevdı birgün çocugu nışanlandı ben bılıyordumkı onuda bırakıcak ...vallada bıraktı çocugu.

teyzemde yay.gezmeye bayılırlarrrrr .davulun sesini duysun oynar

aynilari bende de var sevgiliyken de boyleydim suan azalsa da hala devam ediyor.cozumu bulsam ben de uygulayip size soylerdim

he valla eşşek sudan gelene kadarrrr ozaman bak gör her dedigine .....tamam aşkımmmmmmmm demıyorlarmı

ya evlenmeden bi atarlandın mı pısss diye sönüyor onların havaları ama işte evlendikten sonra nasıl oluyor onu bilmiyorum canım. sırf bu yüzden evlenesim gelmiyor valla, yaş oldu 28. kadınız biz sonuçta seviyoruz adam gibi ama şu adamların kendisi çok dengesizler. valla bu yaz nişan yapcaz gibi ama bi yanım böyle koşup kaçmak istiyo. bilemedim ben onu :26:

Bu sene derslerim çok yoğundu ve kıl olduğum bi hoca vardı

Ders anlatmıyordu koskoca bi kitap almıştı bundan sorumlusunuz demişti kişiye göre not veriyodu hakaret ediyodu vs vs

O kadar çok bunalmıştım kii :26: Hep erkek arkadaşıma çatıyodum herşeye trip atıyodum kalbini kırıyodum

Nasıl mı düzeldim :44:

O kadar eften püften nedenlerle kavga ediyoduk ki bi gün bana 'Ben mutlu değilim ' dedi kafamdan aşağıya kaynar sular indii

Bu hareketlerle onu kaybetmeye başladığımı farkettim ve onu o kadar çok seviyorum kii

Ve dedim ki Sana söz aşkuumm o aşık olduğun kız olucam yinee

O zamandan beridir tartıştığımız zamanlar 2 yada 3 onlarda çok önemli olmayan şeyler zaten

Arada bi geliyolar bana ama mens. öncesi söylüyorum ona bu aralar piskopat olcam idare et diye

Demem o ki sevdiğin adamı kaybetmek istemiyorsan silkelen kendine gel

O şu an seninle seni seviyor.. Onları değil

Git sarıl ona seni seviyorum de

ayy bende ilk 1 ay aşığım sanıyorum saonra bitiyo
bi adama 8 ay aşık kaldım ondada tık yoktu
gittim aşkımı itiraf ettim adam gay çıktı iyi mi

Ben yayım o akrep. Buyrun meydana savaşa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…