Oy sarışınız çok güzelYok o yapamazsın edemezsinden ziyade bu arıza olma hallerimi diyor yani adamın beyninin etini yiyebilirim canım isterse. En güzel işkence yöntemim, bazen bilerek yapıyorum valla
bucadaydım bi yıl göztepede kaldım şimdi Antalyaya atandım canım ama çok özlüyorum izmirimiGüzelyalı civarı canım ama şuan yazlıktayım çeşmealtında. Ya sen?
heee aslında iyi oluyo pc paronayalarım yok mesela yoksa ordada araştırırdım ben bunu kimle napıyo diyeanammm pc kullanmayan adamı buldunmu evleneceksın bu devirde bacım
-deniz- niye yazmıyorsun arada yazdım ben ailemin neden istemediğini sizinkileri çok merak ettim ya neden istemiyorlar
nasılsa brışıcaksın kız barış gitsin mübarek gün küs kalınmaz .....git barış hadeee
zaten uzaktasın nasıl kavga etmeyı başabiliyorsunuz anamıyorumkiiii
ist_nbl canım arada yorumun kaynadı ya da benimki kaynadı kusura bakma
kızım hızınıza yetişemiyom ki
ben yazıyorum bi bakıyorum 2 sayfa ilerlemiş
benimkine pc yi kullanamıyor öküz diyorum ama bende kullanamıyomuşum bu gece bana bunu da öğrettiniz
yok aynı eve girince birbiriniz ister istemez anlayamaya başlıyorsunuz .....
işte tip erkekleri yanıltıyor .giyim tarzı.ben biraz açık giyiniyordumda eskiden gene giyerım ama daha usturuplu olmaya çalışıyorum :)))
bir adamın en güzel yeri başının etidir YOKSA BU KADAR KADIN YANILIYOR OLAMAZ DİMİİİİİİ
ya görünürde öyle ama o bi çok şeyi aştı benimle önceden kabullenemeyeceği şeyleri şimdi kabul ediyobu iş yatar gibi ama çocuktamı gelenekçi? iç güveysi gelrise olur bence
ben Türkçe o matematik öğr canımbütün ögretmenlere saygı duyuyorummm ne ögretmenisiniz canım ?
Bize benziyor biraz durum gibi ama benimkinin geleneksellikle alakası yok seninkinin var mı canım o önemli biraz da? Erkek de maddi olarak ezilmeyi hiç kaldıramaz aslında
ya görünürde öyle ama o bi çok şeyi aştı benimle önceden kabullenemeyeceği şeyleri şimdi kabul ediyo
ben Türkçe o matematik öğr canım
evet maddi olarak ezilmek ona çok koyuyo ve evlenirsek böyle alışveriş yapamazsın falan diyo
aman anlama bitanem. sevdiceğin koynunda olsun da, yanında olsun da anlama boşverzaten 10 gün açmicam o telefonu, içi içini yesin köftenin. sevgilisini ağlatmak neymiş görsün günü. çok üzdü beni bugün çok kızdırdı haksız yere valla hıncımı almadan barışmam, gidicem uyicam ama barişmicam. sürüm sürüm süründürücem. o şimdi rahat rahat uyuyodur zaten pis horlak şey
HAHHAHAHAH NE GÜLDÜMYA ALEMSİN KIZ 10 GÜN İNSAN ÇATLAR BE BEN OLSAM TLF KAPATMAMDA O ARADIGINDA MEŞGULE ALIRIM ..AÇMADIKÇA O DELLENİR.MÜSAİT OLMADIGINI DÜŞÜNÜR ..ÖLE YAP BENCE SEN .O KADARDA UZATMA CANIMYA SENDE ONU BİR ARA ÜZERSİN .KISAS OLMUŞ OLUR ZATEN.10 GÜN SENDE YIPRANIRSINNNNNNNN SEN NESİN BILMIYORUM AMA OGLAK INADI VAR SENDE ANAMMMM
aa, hiç önemli değil canım ne demek. zaten uyicam ben şimdi, gözlerim kapandı kapancak.
kızlar muhabbetiniz bol olsun. iyi ki varsınız nasıl kafam dağıldı nasıl anlatamam. cansınız can! iyi geceler hepinize, öperim çok..
SENDE IYKI VARSIN TATLIM CANIN SIKILINCA TAKIL BİZLERDEN BİRİMİZE İŞTE :))) HADİ FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIR ...TADINDA BIRAK DERİMMMM
ya görünürde öyle ama o bi çok şeyi aştı benimle önceden kabullenemeyeceği şeyleri şimdi kabul ediyo
ben türkçe o matematik öğr canım
evet maddi olarak ezilmek ona çok koyuyo ve evlenirsek böyle alışveriş yapamazsın falan diyo
Neden yapamazmışsın anlamadım şu anda yapyorsun işte misler gibi de :)
Bende öpüyorum hepinizi iyi geldi banada sohbet adamı dellendirmeden ben kapıyım p.c
görüşürüz kızlar....ama mümkünse gündüz görüşelim :))))
şimdi baba parasıyla yapıyorum evlenince ev falan almamız lazımmış düğün borcu ödiycekmişiz
bu lafları duyunca bende atarlanıyorum benim evim var düğünümü de ailem yapacak banane senin ailende çalışsaymış diyorum kavga kıyamet kopuyo
en lezizinden yani, bundan sonra tugcecanın topici işgal ederiz sizin muhabbet çok sardı beni sen de gel ist_nbl :)
aman anlama bitanem. sevdiceğin koynunda olsun da, yanında olsun da anlama boşverzaten 10 gün açmicam o telefonu, içi içini yesin köftenin. sevgilisini ağlatmak neymiş görsün günü. çok üzdü beni bugün çok kızdırdı haksız yere valla hıncımı almadan barışmam, gidicem uyicam ama barişmicam. sürüm sürüm süründürücem. o şimdi rahat rahat uyuyodur zaten pis horlak şey
aa, hiç önemli değil canım ne demek. zaten uyicam ben şimdi, gözlerim kapandı kapancak.
kızlar muhabbetiniz bol olsun. iyi ki varsınız nasıl kafam dağıldı nasıl anlatamam. cansınız can! iyi geceler hepinize, öperim çok..
Ama öyle deme ya yazık onun da suçu değil ki bu sonuçta. Ailesi sonuçta geriye sarıp yapamaz bir şey ama onda suçlu gördüğün bir şey varsa söylersin bunu ona ama artık eskisi gibi hakaret etmeden, bağırmadan, çağırmadan :)
kızz çok güzelde konuştum
bildiğim bütün etkili iletişim yollarını denedim üstünde yok dik kafalı anlamıyo
saflığına sevgisine çok güveniyorum çünkü böyle adamlar kolay bulunmuyor canım
daha önce iki uzun ilişkim oldu saolsun onlarada çok arıza davrandım onlarda çok sevdi beni ama bu bi başka yani ben yanında mutluyum öpmeye koklamaya doyamıyorum onu
bi daha böyle bi duygu yaşar mıyım bilmiyorum
ya yaşamazsam diye sorunları görmezden geliyorum
yoksa bende farkındayım tip olarak maddi olarak yakışmadığımızın
bu arada senin ailenin nedenini de okudum yorum yapamadım bi türlü
sen problem yapmıyosan evlenip boşandığını aileni dinleme canım onlar sonradan anlayışlı olur
eğer onunda senin yanında duracağına inanıyosan kayınvaldeye halt yemek düşer
biraz argo oldu ama başka uygun kelime bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?