hem de ne anılar. teklifini kabul etmiyorum diye okulu bırakıcam diye tutturmaz mı bu lise 2'de. anam bunun devamsızlığı oldu 19,5 gün. müdür geldi getirin onu yarım gün gelmezse sınıfta kalıyo diye. bende dedim bu benim başıma kalıcak, arkadaşına koş git kabul ediyo de gelsin dedim. neyse 1 ay çıktık sonra ben bunu şutladım. ama sürekli peşimdeydi neyse üniye gittim kurtuldum çok şükür. üni bitti çıktı yine karşıma hadi gel dedi bende iyi tamam dedim. baktım kurtuluş yok napim kabul ettim yani
İlk sevgilim ikizlerdi hiç sevmem bunlar ben ya uyuz mu uyuz tipler dayanamamış terk etmiştim böyle çocuk çocuk hareketler, bencilliklerİkizler dedi mi tüylerim diken diken oluyor
eniştede vandaymışya oda oralardan gördüyse birde 40 gün 40 gece düğün yaparmş bize nispeten
aileler hep biizm iyiligimizi isterler de gönül bu otoda konuyoo b.kada derler ....neden boşanmış de kız dul deme ayıpçocugu yoksa severseen olur bu iş bence ..annesinede bak hele bulmuş senın gibi evlenmemiş hatun o ddüşünsün bence :)))
kız siz de mi izmir
doğru kız önce sana sorcaklar benim tersim döndüaa, hakkaten. ama önce kıza sormuyolar mı evet mi hayır mı diye?
hiç de bilmemki bu işleri. olsun, oturmam masaya olur biter
beter olsun, yesin kendini haspa
ooh nişan da yapıcam düğün de yapıcam ama evlenmicem.
ayy canım, izmir gözümde tütüyor keşke geri dönbilsem oraya çok saslısınUzakmışsın canım Konak benim, merkez
Çok kavrulmamışsındır sen oralarda İzmir sıcağında nefes alabilmiş insanlarız, survivor gibi
Olsaydın Kordonda buz gibi birer bira içerdik
al bi benzerlik dahaMadem konu evliliğe geldi ben de evlenicem ailem "he" demiyor ya :95:
ALLAH seni napmasın emiya uyku muyku kalmadı bende
herkez gececi neşet burda kimseler işe gitmiyorlar galiba
nazlıda baksennnn
bu ziyaretçiler bu satte burda ne arıyorlar merak ittimmm :))))
Yok canım yok. Kısa ve iki taraf için de yanlış bir evlilik, güzel sebeplerle olmamış evlilikleri, bitmiş. Ondan içim rahat benim de işte onlar daha mantıklı baktıklarını sanıyorlar. Küsüm valla konuşmuyorum kabul ettirecem
Keşke geyik sohbeti falan açsaymışız
ayy canım, izmir gözümde tütüyor keşke geri dönbilsem oraya çok saslısın
al bi benzerlik daha
benim ailemde benimkini pek istemiyo
sizinkilerin hee dememe nedeni ne acaba tatlım
o da aynı çıkarsa atcam kendimi balkondan
bu kadar benzerlik olmaz diye
vallaya tuğçemın açtıgı topık var 30 yaş üstü bekar bayanların topigi biz hergün ordayız :))oraya gelirsiniz olmassa
doğru kız önce sana sorcaklar benim tersim döndü
ayy canım, izmir gözümde tütüyor keşke geri dönbilsem oraya çok saslısın
al bi benzerlik daha
benim ailemde benimkini pek istemiyo
sizinkilerin hee dememe nedeni ne acaba tatlım
o da aynı çıkarsa atcam kendimi balkondan
bu kadar benzerlik olmaz diye
ben iki ay rahatım canım sabaha kadar otururum böyle
aayyyy üçünüzüde ananız klavyeyle mi çıkardı karnından anlamadım bi türlü:26:
bu ne hız ya yetişemiom bi türlü
vallaya tuğçemın açtıgı topık var 30 yaş üstü bekar bayanların topigi biz hergün ordayız :))oraya gelirsiniz olmassa
Bizimkiler gelmiş olmasın kızlar
yaa, yüzüm güldü bak lise günlerimi hatırlattın bana aydebuz. adamla kavga ettik bi de dayanamayıp barışırsam sen suçlusun =))
nasılsa brışıcaksın kız barış gitsin mübarek gün küs kalınmaz .....git barış hadeee
zaten uzaktasın nasıl kavga etmeyı başabiliyorsunuz anamıyorumkiiii
valla konuştukça benimde barışasım geldiyaa, yüzüm güldü bak lise günlerimi hatırlattın bana aydebuz. adamla kavga ettik bi de dayanamayıp barışırsam sen suçlusun =))
benim ki pc yi zor açıyo teknolojinin t'sini zor biliyo adam siz düşününBizimkiler gelmiş olmasın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?