Arıza kadın olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nazlıda baksennnn

eniştede vandaymışya oda oralardan gördüyse birde 40 gün 40 gece düğün yaparmş bize nispeten

40 gün düğün mü çekilir altüstü bi gerdek yani. aa, neyi büyütüyolar o kadar anlamıyorum. ben 2 saat düğün için yerim kendimi 40 günde ölürüm galiba

bu ziyaretçiler bu satte burda ne arıyorlar merak ittimmm :))))

Yok canım yok. Kısa ve iki taraf için de yanlış bir evlilik, güzel sebeplerle olmamış evlilikleri, bitmiş. Ondan içim rahat benim de işte onlar daha mantıklı baktıklarını sanıyorlar. Küsüm valla konuşmuyorum kabul ettirecem

Keşke geyik sohbeti falan açsaymışız

doğru kız önce sana sorcaklar benim tersim döndü

Uzakmışsın canım Konak benim, merkez
Çok kavrulmamışsındır sen oralarda İzmir sıcağında nefes alabilmiş insanlarız, survivor gibi
Olsaydın Kordonda buz gibi birer bira içerdik
ayy canım, izmir gözümde tütüyor keşke geri dönbilsem oraya çok saslısın

Madem konu evliliğe geldi ben de evlenicem ailem "he" demiyor ya :95:
al bi benzerlik daha
benim ailemde benimkini pek istemiyo
sizinkilerin hee dememe nedeni ne acaba tatlım
o da aynı çıkarsa atcam kendimi balkondan
bu kadar benzerlik olmaz diye

ALLAH seni napmasın emiya uyku muyku kalmadı bende

herkez gececi neşet burda kimseler işe gitmiyorlar galiba

ben iki ay rahatım canım sabaha kadar otururum böyle

aayyyy üçünüzüde ananız klavyeyle mi çıkardı karnından anlamadım bi türlü:26:
bu ne hız ya yetişemiom bi türlü

vallaya tuğçemın açtıgı topık var 30 yaş üstü bekar bayanların topigi biz hergün ordayız :))oraya gelirsiniz olmassa

Önceki sayfada aydebuza yazmıştım yazayım bakayım aynı mıymış

"
Ay yok yaşı büyükmüş de dul adammış da beni bunun için mi büyütmüşler vs. Dul adam sana aşık olmaz diyo babam hey Allahım ben mi körüm ya da duyguları mı ölüyo insanların yani olabilir insanlar yanlış evlilikler yapabilir birbirlerinden soğumuş ve sevememişler ayrılmışlar işte paşa paşa, yaş, din, dil, ırk farketmez hem bana seviyorum hulen ben o adamı alıcam nikahıma

Onun annesi de beni pek münasip görmedi sanırsam o kız yüzünden böyle içip geliyosun eve dimi falan (kavga edince kendini içkiye veriyordu) yemiş başının eti he dedim kaç yaşında adamın ağzına ben veriyorum içkiyi biberonla Ne bileyim kadınsevmiyo öyle mini giysin, sigara içsin falan biraz daha mutasıp bir şey istiyor galiba aksi gibi o da bende hiç yok biz evlensek dünürler de süper anlaşcak gibi baksana

"

demiştim canım sizde problem nedir

adam yanımda uyuyor sahurunu yaptı yattı ben bu arada sofra kurdum masay topladım bardakları dahı yıkadım veee

herşeyi aynı anda yapan canlıya kadın denir....bende yetişemıyorum şimdi biizmki uyanrsa bana gözlerini pörtletirse sen hala nettemıısn dıye neyapcammmmm hızlı olcam tabiiiiiiii

yaa, yüzüm güldü bak lise günlerimi hatırlattın bana aydebuz. adamla kavga ettik bi de dayanamayıp barışırsam sen suçlusun =))

nasılsa brışıcaksın kız barış gitsin mübarek gün küs kalınmaz .....git barış hadeee

zaten uzaktasın nasıl kavga etmeyı başabiliyorsunuz anamıyorumkiiii

ist_nbl canım arada yorumun kaynadı ya da benimki kaynadı kusura bakma

yaa, yüzüm güldü bak lise günlerimi hatırlattın bana aydebuz. adamla kavga ettik bi de dayanamayıp barışırsam sen suçlusun =))
valla konuştukça benimde barışasım geldi
özlediğimi anladım öküzü

Bizimkiler gelmiş olmasın kızlar
benim ki pc yi zor açıyo teknolojinin t'sini zor biliyo adam siz düşünün

vallaya tuğçemın açtıgı topık var 30 yaş üstü bekar bayanların topigi biz hergün ordayız :))oraya gelirsiniz olmassa

daha otuz değilim diye gelmediydim ben oraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…