Şey ehm ben 30u geçmedim ama kabul olur muyuz ki
sen neresindensin canım
valla konuştukça benimde barışasım geldi
özlediğimi anladım öküzü
benim ki pc yi zor açıyo teknolojinin t'sini zor biliyo adam siz düşünün
daha otuz değilim diye gelmediydim ben oraya
valla konuştukça benimde barışasım geldi
özlediğimi anladım öküzü
benim ki pc yi zor açıyo teknolojinin t'sini zor biliyo adam siz düşünün
daha otuz değilim diye gelmediydim ben oraya
valla var birkaç kişi ama bilemem tuğçem olurmıkı ??beklesekmi 3 0 olsunlar zaten bu kafayla bıızm gibi evlenmeleri zor
adamları ısırıyorlar arızalarya
valla var birkaç kişi ama bilemem tuğçem olurmıkı ??beklesekmi 3 0 olsunlar zaten bu kafayla bıızm gibi evlenmeleri zor
adamları ısırıyorlar arızalarya
Benimki de anlamaz neyse kiHem fosur fosur uyuyordur şimdi yarın işe gidicek
BENIKISI ODUNDUR .ÖKÜZDÜR AMMAAA p.c yi jet gibi kullanır meslegide geregi sanırım
sen neresindensin canım
Annem sen biriyle evlensen bile (bakın bile diyor) en fazla 2 yıl dayanır adam sana diyor
Önceki sayfada aydebuza yazmıştım yazayım bakayım aynı mıymış
"Ay yok yaşı büyükmüş de dul adammış da beni bunun için mi büyütmüşler vs. Dul adam sana aşık olmaz diyo babam hey Allahım ben mi körüm ya da duyguları mı ölüyo insanların yani olabilir insanlar yanlış evlilikler yapabilir birbirlerinden soğumuş ve sevememişler ayrılmışlar işte paşa paşa, yaş, din, dil, ırk farketmez hem bana seviyorum hulen ben o adamı alıcam nikahıma
Onun annesi de beni pek münasip görmedi sanırsam o kız yüzünden böyle içip geliyosun eve dimi falan (kavga edince kendini içkiye veriyordu) yemiş başının eti he dedim kaç yaşında adamın ağzına ben veriyorum içkiyi biberonlaNe bileyim kadınsevmiyo öyle mini giysin, sigara içsin falan biraz daha mutasıp bir şey istiyor galiba aksi gibi o da bende hiç yok biz evlensek dünürler de süper anlaşcak gibi baksana
"
demiştim canım sizde problem nedir
Ne iş yapıyor, kapıştıralım mı
yok be yavrum ozaman olmassın öle ben eskiden .cuma c.tesi .cluplerden çıkmazdım bak şimdi sarmada sarıyorum evde dikişte dıkıyorum ...o bıle şaşırıyor bana sana büyü yaptım dıyoo neydın nasıl oldun....saffffff dedim ben eskıdende böleydımde sen sarı sçlarıma aldandın bişi bilmıyor sandın hıhhhhhhhh
ne arkadaşlarım ne ailem kimse hoş karşılamıyor bizim ilişkimizi nedenlerde şunlar:
tip olarak onu bana yakıştırmıyolar
çok farklı aile yapımız var bizimkiler çok rahat onunkiler çok gelenekselci
mesela bizim yan yana kaldığımızı ne halt yediğimizi bizimkiler bilir onunkiler daha el ele tutuştuğumuzu bilmez
onun ailesi biraz daha usturuplu bi gelin istiyo mama bende alkol sigara var
tabi onların yanında içecek halim yokta
maddi olarak aramızda çok fark var ikimizde öğretmeniz ama benim ailemin durumu çok iyi ve maaşımdan fazla bana her ay para gönderiyolar o da bu duruma üzülüyor ilerde ben seni mutlu edemem diye
ben gezmeyi eğlenmeyi çok severim ama o öyle değil
20 gün sonra yurt dışına gitcem daha öncede gitmiştim şimdi bu problem oldu nasılsa gittin gördün bi daha gitme diyo ama o benimle gelmiyor
işte bunlar sorunlarımız
ve benim kafam çok karışık
napayım kızlar akıl verin bana
ne arkadaşlarım ne ailem kimse hoş karşılamıyor bizim ilişkimizi nedenlerde şunlar:
tip olarak onu bana yakıştırmıyolar
çok farklı aile yapımız var bizimkiler çok rahat onunkiler çok gelenekselci
mesela bizim yan yana kaldığımızı ne halt yediğimizi bizimkiler bilir onunkiler daha el ele tutuştuğumuzu bilmez
onun ailesi biraz daha usturuplu bi gelin istiyo mama bende alkol sigara var
tabi onların yanında içecek halim yokta
maddi olarak aramızda çok fark var ikimizde öğretmeniz ama benim ailemin durumu çok iyi ve maaşımdan fazla bana her ay para gönderiyolar o da bu duruma üzülüyor ilerde ben seni mutlu edemem diye
ben gezmeyi eğlenmeyi çok severim ama o öyle değil
20 gün sonra yurt dışına gitcem daha öncede gitmiştim şimdi bu problem oldu nasılsa gittin gördün bi daha gitme diyo ama o benimle gelmiyor
işte bunlar sorunlarımız
ve benim kafam çok karışık
napayım kızlar akıl verin bana
bütün ögretmenlere saygı duyuyorummm ne ögretmenisiniz canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?