Arızalı iş arkadaşı

İstediği kadar gider ve 15 dakika gayet makul bu sizi hiç alakadar etmez!
Sorun veya yanlış birşey var ise zaten gerek sözlü gerek yazılı uyarır iş verenler size düşmez yani.

Kadının maaşına ortak olmayı falan bırakın da haddinizi bilseniz yeterli olur. Bu kadar sorunsa konuşun iş verenlerinizle? Onlarda sizi nasılsa beleşe çalıştırıp üzerinizden bir yığın paranızı ÇALDIKLARI için he he deyip geçiştirmişler. Ciddiye bile almamışlar..

O zavallı kadının namusuna kadar dil uzatacak kadar hadsizleşeceğinize HIRSIZ iş vereninize sigorta konusunda baskı yapın !!! Hak hukuk diyorsunuz ya??

Ee koşturup durmayin. Elleriniz mi musait degil kapidakini bekletin gerekirse işiniz bitsin koşmayin oraya buraya bekleyenler sikayet etsin yani işler aksamadan kimse bir sey yapmiyor Turkiyede. Illa ucunun kendilerine dokunmasi lazim siz kosturdugunuz surece ve o iş yapildigi surece kimse bisey yapmaz.
Kapi neden geç aciliyor ya da acilmiyor cunku sekreter yerinde yook. Caycilikta bulunmayacak iş degil paralamayin kendinizi.

Ayni tepkinizi kadinin namusuna gelene kdr hakkinizi gasp eden is verene de vermenizi tavsiye ederim.
Cunku her gun hirsizliga goz yumuyorsunuz ustelik kendi paraniz icin

Asıl beni alakadar eder zırt pırt karşılığını vermek için ben de gidebilirim oraya buraya tuvalete gittiği de koca bir muamma zaten yönetimle gerekeni halledeceğim burada fikre, dertleşmeye ihtiyaç duyduğumdan yazdım kavga etmek değildi niyetim ki bakıyorum nefret kusuyorsunuz işte bahsettiğim sıkıntı tam da bu sizin gibi insanların hayatla sorunu var ve bunu her fırsatta dış dünyaya kusuyorsunuz, namusa gelince bir bildiğim var ki bu konuya değindim ayrıca baskılayıcı yorumları yazıp yormayın kendinizi geri tuşuna basın farklı konulara yönelin her paylaşıma salça olmal zorunda değilsiniz

Yineliyorum kadının namusundan da, kullandığı izinlerden de, tuvalette ne kadar durduğundan da SİZE NE?

Patronlarınız sizin gibi hak hukuk yiyen beleşçi kaçak çalışan yığınlarca insan bulur ve anında ilk fırsatta kapıya koyulursunuz o yüzden yemiyor bir yerleriniz zavallı kadını takıntı yapmışsınız. Ne kadar üzüldüm kadıncağıza sizin gibi kötü kalpli bir insanla aynı ortamda nefes alıyor olmak bile beni boğardı.

Emin olun hayat bizim gibi insanlar sayesinde devam ediyor. "Sizin gibi insanlar" diye vurgulamışsınız ya asla bu statüde zaten olamazsınız bu zihniyet ile.

Şu yorumunuuzu basta gorsem asla olumlu yorum yapmazdim size.
Is yerindeki sorunlarin evlilik bekarlikla alakasi nedir ne sacma bakış aciniz var. Evlendiniz diye insanlar niye sizi savunsun ne gibi ustunluk oluyo evlenince.
Siz bence yasadiginiz yere uyum saglayamamis olabilirsiniz bu dusuncelerle ondan sorun yasiyor da olabilirsiniz.

Doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim, sanırım farklı yol deneyeceğim

Ay sizin yazınızda şunu anladım kadını çekemiyorsunuz o bilerek yapıyor yapmıyor onu bilemem ama üslubunuz hiç hoş değil.
ayrıca muhatabınız o değil izin alıp almaması sizi hiç ilgilendirmez patron siz değilsiniz ya
Yönetime çıkmayan sesinizi burada konu üzerinden yorum yapanlara çıkartmaya uğraşmayın
Tutturmuşsunuz hayatla kavgası var diye bir laf herkese aynısını söylüyorsunuz

Kastettiğim şu, evli işte üstüne gitme çoluğu çocuğu var ihtiyacı var derlerdi, şimdi bu durumda da yok şöyle özel durumu var içine kapanık biz konuşur hallederiz diyorlar ben kişisel deneyimimi yazdım, bakış açım değil asla başıma gelenleri paylaştım

Kiza kaşar filan demissiniz yani o sekilde anlasiliyor.
Hiç hoş degil. Dedigim gibi iki kişinin işini yapmayin. İş yürümezse anca o zaman cozum dusunulur eger iş yuruyorsa kimin uzerine fazla iş kaldigi kimsenin umrunda degil

Benimde vardı arızalı bir iş arkadaşım, ben daha arızalı oldum o benimle uğraşmaya çalıştı. Sonunda uğraşamayınca sonuç istifasıyla sonuçlandı

Benimde vardı arızalı bir iş arkadaşım, ben daha arızalı oldum o benimle uğraşmaya çalıştı. Sonunda uğraşamayınca sonuç istifasıyla sonuçlandı
Kim istifa etti sonunda?

Bence konu sahibinin yabancı uyruklu olduğu anlaşılınca bazılarının ırkçılık yapası tutmuş. Kim bu kız gibi bir iş arkadaşından hoşlanır ki? Kız da küçümsüyor seni kendince belli. Buna hiç izin verme. Onun arkasını toplamaya uğraşma bırak çalsın kapı o WC deyken. Yöneticinle de tekrar konuş. Gerekeni yapsın.

Ay valla ya, 15 dk tuvalet molası normal bile denmiş. 15 dakika çişten çıkamayan varsa böbreklerini bi göstersin.

Allah razı olsun derdimi anlayabilen varmış

Tam bunu açıklayacaktım ki siz yazmışsınız Allah sizden razı olsun

Is arkadasina kasar diyebilir ama dimi?

Ay valla ya, 15 dk tuvalet molası normal bile denmiş. 15 dakika çişten çıkamayan varsa böbreklerini bi göstersin.
İşte, zaten benim derdim onun ne kadar süre wc de durup durmaması yada ne ile meşgul olduğu değil ki umurumda değil isterse mesaisini orada doldursun, derdim bu tür araziler yapılırken benim enayi yerine konmam maalesef onun yokluğunda yerine bakmakla yükümlü olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…