Arka Sıradakiler Fox Tv

Oktay ölemez kızlar o dizinin ana karakteri.
Bu diziye sinir olup izlemeye başladım şimdi kaçırmıyorum bölümlerini hastalık gibi...
:bbo:
Yadigar ın gerçek hayatta kaza geçirmesine ölüm atlatmasına cidden çok üzüldüm...
Ne kötü birşey ya.
Ve bunu dizide işlemiş olmaları çok iyi.
Devlet liselerinde özellikle varoş semtlerde dizide anlatılan pek çok şey mevcut. Bence kesinlikle çok öğretici bir dizi...

olabilir ama neden saklıyor ki. gamzeyle yaptığı konuşmada oktay için üzüldüm senin üzülmen beni de üzer dedi. okula aniden dönmeside garip. acaba bundan yarralanıp gamzeye mi yaklaşacak?
saffet gamzeye söz veriyorum oktaya bişey olmayacak gibi bişeyler dedi
bence oktayın iyileşmesini bekliyor
o arada gamzeye yaklaşıyor gibi
son şansını mı deneyecek

Oktay ölmemiştir. Saffet onu kurtarmıştır.
Bir yerlerde iyileşmesini bekliyordur.
Oktay bu arada saffete okula dön, gamzeyi koru falan filan demiştir.
ılerleyen zamanlarda çıkar ortaya.

gamzeyi okula getiren kim acaba?
kerem olabilir diye düşünüyorum. oktayın kaybolmasını fırsat bilip intikam almak isteyecek. oktayı bulmuşta olabilir.
en son gamze okula gitti. reklam arası oldu. sonra ne oldu?

gamzeyi okula getiren kim acaba?
kerem olabilir diye düşünüyorum. oktayın kaybolmasını fırsat bilip intikam almak isteyecek. oktayı bulmuşta olabilir.
en son gamze okula gitti. reklam arası oldu. sonra ne oldu?

sonra gamze kütüphaneye girdi orda pc açıktı oktay kayıp aranıyo yazıyodu fotokopi makinesi kayıp aranıyo ilanının fotokopisini çekiyodu anca snra gamze panoda sınıfa git günlerdir aradığın şey sınıfta ama pek iyi olmayabilir dedi
gamze sınıfa koştı snıfta beyaz gömlekli biri vardı sonra gamzenin suratını gösterdi bittii
ama o kişi kimdi göremedim
bence kerem

keremse oktayı nasıl buldu ki?
oktayı adım adım takip eden saffet idi.
pazar gününü iple çekiyorum.

ay dün gece korku filmi izler gibi izledim diziyi. üstüne bi de müge anlıdaki gülizarın ölüm olayını okudum internetten, kalbim sıkıştı valla. gece çok zor uyudum korkudan

cansiz bi maken gorduu gamze, yani oktay yoktu.
bunu yapanda keremmis.
oktaydan alamadigi intikami gamzeden aliyomus.
delirtecekmis bolee yaparak gamzeyi.

pislik kerem yaaaa utanmadan yaptıklarına gülüyor. bunu tayfa öğrendiği zamanda gülebilcek mi acaba?
öbür gözünü de çıkaracaklar haberi yok.
bu arada oktay öldü mü acaba? ben hala yaşadığını düşünüyorum. onsuz da olmuyor ki!
bu arada ibo çok yanlış yaptı. saffet gamzeye yardım etmeye çalışıyor.
saffete ne olacak acaba? gerginlik artacak önümüzdeki bölüm.

kızlar oktay ölmemişşş ayrıcaaa sibelin iboya davranışı çok saçma geldii çoçuk haps gircek o gelmiş ahkam keser gibi konuşuyo zehra ise o kadar iyi yaklaştı ki bence iboyu tavladı zaten sibellede ayrıldılardaa olmuycagı belliydi artık böyle gidersede saffetle gamze tekrar birleşcek gibi

oktay ölmemiş. :sm_cool:
çok sevindim. bana da noluyorsa. :roflol:
ama oktaysız olmuyordu. oktayın orada ne işi var. o 2 kız onu nasıl buldu. tahminime göre kerem pisliği oktayı bir şekilde buldu. tanıdığı bir doktora bıraktı. orası muaynehane değil ev. hemşire bir kız ve doktor. keremden iyi parada alır. doktor kız da kim olduğunu merak edip araştırmış. umarım oktay uyandığında hafızası yerindedir. çünkü keremin planı gamze ve oktaya acı çektirip buketin intikamını almak. gamzeyi delirtemeye çalışıyor. oktay da hafızasını kaybederse doktor kız buna aşık olacak.
sibel iyice saçmaladı. saffet iboyu affediyorda sibele ne oluyor. üstelik üniversiteye gittiğinden beri pek sosyal bir kız oldu. tiyatrolar sergiler.... iboyu hem ihmal ediyor hem suçluyor. serbest bırakılmış sevineceğine laf sokuyor. bu da yetmiyor ayrılıyor. yazık iboya. zehraya gün doğdu.
saffet'e de bravo. iboyu affetti. alkisalkisalkis

saffet iboyu gamze üzülmesin diye affetti...Oktayda dedıgın dogru cıkaabılır mantıklı geldi ...Zehrayla ibo arasında birseyler olabılır

ay okyamızı yaşıyor kızlar umarım geçmişini unutmamıştır ya zaten o ölse seyredilmez bu uyuz uyuz ağlayan gamzeyle gitmez yani ne cins oluyıor dudakları ağlarken yaakaydirigubbakcemile3

ama ne aşk gamzeninki. oktayın yaşadığını hissetti. rüyasında gördü. gerçek aşk bu olsa gerek.
saffetin de gamzeye duyduğu aşk gibi. o üzülmesin diye neler yapıyor.
sibel destek olacağına iboyu düzeltmeye çalışacağına kaçıyor. unuttuğu birşey var ibo onu eski yaşantısına rağmen affetti. peşinden urfaya gitti. ibo çabuk sinirlenen biri napsın en sevdiği arkadaşı yok. onun emanetini korumaya çalışıyor. hataını anladı. ama zehra ibonun sibeli sevmesine rağmen mavi sakalın silahının önüne atlayıp onu kurtardı. sibelde ziyaretine geldi diye zehrayı kıskanıyor.

burak uyuzun yalanı ortaya çıktığında zehra ne yapacak merak ettim. akannehir

gamze keremin iğrenç teklifini kabul etti..ve dünki bölüm orda bitti
bence keremin bu planı tutmayacak gamzeyi biri kurtaracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…