Arka Sıradakiler Fox Tv

ne zamandır yorum yazmamıştım.
meral hanımdan nefret ediyorum. oğlunu mutlu edeyim diye oktayın ailesine acı yaşatıyor.
asiye den de nefret ediyorum. niye hala gidip durumu polise ve ailesine anlatmıyor.
oktayın abisinin taksisine bindiği halde.
oktay herşeyi hatırlayınca ne olacak?
şu okula yeni gelen sedat oktay yok diye kardeşine merhaba diyenin ağzını burnunu dağıtıyor.
oktay biran önce herşeyi hatırlayıp geriye dönmeli.
meral oktayı ailen diye paraya tuttuğu bir ailenin yanına yerleştirdi.
üstelik sevgili de tuttu.
zavallı oktay herşeyi gerçek sanacak.
bunları evlendirirler, gamze saffete kalsın diye.
gamze gerçeği öğrendiğinde ve oktay hafızası geriye geldiğinde neler olacak merak ediyorum.

ben artık izlemiyorum bu diziyi uyuz oldum lastik gibi uzuyo her konu sıkıcı bi dizi oldu ..

ehh yetti gayri
deli mi ne bu senaristler
ergen gerisi kardeşim yüzünden izlenemk zorunda kalıyoruz
içim dışıma çıktı gayri :dilcikar:

çok kötü mahvettiler dziyi
seyretmıyorum bıraktım

ohoooo bu ne yahu. dizi 1,5 ay önce bıraktığım yerde. baydı biraz kanımca :umursamaz:

bu diziden nefret ediyorum bir nedeni yok aslında bir bölümünü dahi izlemiş değilim.fox her boş yayın saatine bu diziyi koyduğu için diziye karşı bir önyargı oluştu bende.

bilmiyorumkismile ben haftalardır bakmıyorum iyice suyunu cıkardılar bence seyretmek için sabır gerekiyor artık

:1shok::1shok::1shok: Zehraya bisey yapmislar heralde
Tecavuz cinsinden.
Izleyen varmii.Kim yapmis?????????

zalak zehra. iboya bu kadar takılıp kalacak ne vardı?
ama arkadaşlarıda barda onu tek başına bırakıp gittiler.
umarım salak iboda bu olaydan kendini suçlu görmez.
ama kıyamet kopacak haftaya.

eyvahedigeldismile bende son 15 dakikasını gördüm ama cok üzüldüm zehra kıza

Zehraya bu sefer üzüldüm :sinifsinif:ne yaparsa yapsın bunu haketmiyordu çok kötüydü,ben çok etkilendim ya o kısımları hatırlamak istemiyorum.bide sanemin bi çocuğu varmış galiba hatta gamzeler sanemin kardeşi sanıyor ama değil,tahminimce o çocuğun babasıda sedatakannehir

tabiki hayır.diziyi ilk blm beri izlerim.çocuğun babasının kim olduğu belli değil.ayrıca sanemin çocuğu olduğunu sadece kemal hoca biliyor.

bencede sanemin kızının babası sedat çıkıcak.çünkü sedatı gördüğünde tuhaf bakışlarda ve harektelerde bulunuyor

tabiki hayır.diziyi ilk blm beri izlerim.çocuğun babasının kim olduğu belli değil.ayrıca sanemin çocuğu olduğunu sadece kemal hoca biliyor.

bende zaten arkadaşlar biliyor demedim kemal hoca biliyordur bitek ama arkadaşları bilmiyo. bence çocuğun babası sedat tahminimce, kesin konuşmuyorum.sanem sedatı görünce değişik bi tavır sergiliyo

ilk bölümleri izlememiştim ama çocuğun sanemin kardeşi değil de çocuğu olduğunu anlamıştım
ve tabii ki sedat çocuğun babası
demek ona da tecavüz etmiş
zehrayı seviyorum ben ne olursa olsun bir kadına,kıza tecavüz eden herkesten netfer ediyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…