Arka Sıradakiler Fox Tv

zehranın çığlıkları çok etkiledi beni çok üzüldüm gıcık oluyodum zehraya ama gerçekten çok üzüldüm

liseye giderken sanem hamile kalsaydı bunu okuldakiler bilirdi diye düşünüyorum.ama sedatında ona karşı bir tavrı olması gerekmiyormuydu?hımmm kim bilir belki siz haklı çıkacaksınızda ben pek ihtimal vermiyorum çocuğun sedattan olduğunaa baksanıza çocuk okula başlamış.sanem 4 yıldır lise okuyor.demekki çocuğa orta okulda hamile kaldı..

sanem sedatı daha önce tanıyor demekkki gamze falan tanımıyodu hatta gamze sordu kim bu sedat diye sanem zaten yüzünde bi değişik ifade vardı önceden tanıdığı belliydi ama söylemiyo pek bişiy harhalinden belli oluyo iyi tanıdığı

oktay sonunda birine göründü.eee yani artık bi gelişme olması lazımdı.oktayla çok uğraştılar uzattılar karakteri.sıradaki gelsina.s

sırada zehra var,galiba hamile
zehrayı çok beğeniyorum çok üzüldüm başına gelenlere ama gizlemesine ve boyun eğmesine sinir oluyorum

ayy kızlar noldu ki merak ettim biri özet geçebilir mi sanem ve zehra hamile mi :1shok:

sanemin çocuğu var hatta okula başlamış.kaydirigubbakcemile3zehraya çok üzülüyorum ben çok etkilendim hatta zehra ve sedat geldiğinde kafamı çeviremiyorum.sanki ben tecavüze uğramışım gibi hissettim ne kötü ya ama zehra niye saklıyoki cezasını çeksin pislik böyle iyimi sanki hem nasılsa ortaya çıkar yani

ayy çatladım ben yaa :)) zehra tecavüze mi ugradı ki ayy neler olmuş ya .. sanem hangi ara da çocuk yapmış ki aiilesinden saklıomu nasıl doğurmuş o zman

sanemin ailesi biliyodur çocuğu zaten ama arkadaşlarına kardeşim diyo gamze falan öyle biliyo bi tek kemal hoca gerçeği biliyo.çocuk kimden olduğunu bize söylemediler ama tahminimizce sedattan zehraya da sedat tecavüz etti ama oda hamile galiba:sinifsinif:

aaaaa :1shok: piskopat sedata bak yaa .. zehrayı sevmem ama üzüldüm yinede .. valla dizi çok değişmiş izlemeyeli neler olmuş öyle hele saneme çok şaşırdım bide çocugu var he töbe yarebbim :bbo:

çok çok önceki bölümlerde sanemin babsı annesi ve sanemi yakalamıştı babasından kaçıyorlardı kızını vurmak istedi sanemde orda itiraf etmişti benim çocugum diye

sibeli gordunuz mu.yuzunde bi degisiklik var ama ne? ben cozemedim. aklinialirimsmile

sibeldeki değişikliği farkedemedim ben çünkü bi taraftan buraya takılıp bi taraftan dizi izleyince böyle oluyor.kaydirigubbakcemile3

CADIARZUkimden dayak yedi acep yoksaaa kapımı çarptı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…