Arka Sıradakiler Fox Tv

evet yaptırmıss cok degısıtrmıs gerçektennn gözlerı falan şişti hattaa

şu sedata iyice uyuz oldum. kendini ne sanıyor yaa!
zehrayı satıyor. ohaoldumsmile
umarım zehra uyanır.
kerem pisliği polis tarafınan aranıyor ama o elini kolunu sallayarak dolaşıyor.
yadigar ve kızıl polise ihbar etmeliydi.
kerem ile sedat kapışsa ne güzel olur.
yada saffet ikisini bir güzel dövse.
oktay ve gamze sonunda kavuştu umarım oktay hatırlar herşeyi.
sibeldeki değişikliği farketmedim ben.
dikkatli hatunsunuz maşallah!

o sibele nolmuşş öyle yaaaaaa burnunu yaptırmış galiba yüzü şiş hala. ama yakışmamış ya yüz ifadesi çok değişmiş
fazla uzatıyolar yinede izlemekten vazgeçemiyorum. kerem merem ne ya yeter artık. nasıl bi hayatsa bunlarınkisi hiiiiiçç huzurlu aksiyonsuz bir günleri geçmiyo maşallah.

burnunu yaptırdıysa bence hiç hoş durmamış.
yaptırılmış gibi değil.
gerçi daha şiş,inince belki daha iyi görünür.

bence askı halınden guzel olmuş sibel şiş oldugu için oyle duruyodu zamanla oturur daha çok..

artık dizideki rolü azalmıstı birseyler yapması gerekirdi iyi olmus akıl etmiş bari burnunu yaptırmaya

sinem öztürk(gamze) eşinden boşanmış ohaoldumsmile hemde bülent çetinaslan(oktay)la ilişkisi varmış o yüzden boşanmış bu ilişki nedeniyle oktayı uzaklaştırmışlar diziden. bi haber sitesinde okudum.

aaa gamze evlımıydııı yaaabilmiyorumkismile

şaşırdım.eee kaç yıldan beri dip dibeler.
şakkıdı

kızlar bişi sorcam size yaa bu sedatın başına ne gelmiş zehra koz olarak kullanıo ya sedata karşı kaçırmışım bugün tekrarında gördm

sedat zamanında hapisaneye girmiş orda sedata taciz etmişler.ohaoldumsmile zehrada herkese anlatırım diye korkutuyo

bu son bölümde pes dedim!
oktayın tayfası çok büyük bir hata yaptı.
oktay keremin resmine bakmak istedi.
görmemesi için ellerinden geleni yaptılar. sözde korumak adına.
ama keremin dışarda olduğunu unuttular. kızılın dayak yemesine rağmen ne kadar tehlikeli olduğunu unuttular.
en sonuda kerem tereyağından kıl çeker gibi oktayı avlayıp tabuta koydu ve doğru mezara.
oktayın sonu ne olacak acaba?
zamanında saffet işini bitirecekti.
sedat pisliğide zehrayı kolayca satıverdi.
sedatla kerem bir araya gelmesin bence çok tehlikeli olurlar.
dizinin sonunu merak ediyorum.

ya dizideki sibel değişmişmi yüzü değişik geldi bana sanki şişmiş gibi

evet oktayın tayfa hata yaptı ne olurdu gösterse resmi böyle iyimi oldu halbuki tanısaydı keremi binmezdi arabaya.kabak tadı verdi dizi artık bitsin diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…