Arka Sıradakiler Fox Tv

sedat de facto reklamında oynuyor gördünüz mü kızlar!
ay pek sempatik.
ama dizide de o kadar fena bir tip.
ama bravo rolünü çok iyi oynuyor, zehrada başarılı.
sanırım kerem hiç bir şekilde gözüme giremeyecek.

iyice psikopata bağladılar.. diziye yaş sınırı getirilmeli :umursamaz:

gecen hafta yadigara ne oldu bayanlar neden amelıyattaydı? ve oktay nasıl kurtulde kerem ın elınden

yadigar yürüyebilmek için ameliyat oldu onu doktora getirende buketin annesi.
kerem oktayı bayıltıp buketin mezarına götürdü sonra gamzeler onu buldu oktayı götürdülerkaydirigubbakcemile

onu bende anlayabilmiş değilim zaten bu kadın heryerden çıkıyo.:sm_confused:

kerem oktayı kaçırıp bayıltıp buketin mezarına götürdü ama gamzeye bi tabutun içine koyup mezarı kapattım dedi kerem.sonra buldular eve getirdiler cüneyt beyde oktay için bi ekip gönderdi oktayı korumak için ve bi köstebek olduğundan iyice şüphelenmeye başladı oktay ve tayfası onu bulmaya çalışıyorlar.bide okulda cep telefonu yasaklandı kereme haber uçmasın diye.dizdarda tek başına keremin karşısına çıktı ve keremle çok kötü kavga ettiler :gitme: ve bi arabanın bagajına koydu dizdarı okula götürdü.okuldakiler şok oldu tabi hemen hastaneye götürdüler,ameliyata falan aldılar sanırım doktor geldi orda bitti zaten.

erkan kimdi yav :uhm:sesindende tanıyamadımki.o sınıftan olduğu kesin zatende

kerem iyice psikopatlaştı. sorunu gamze ve oktay'sa tayfadan ne istiyor anlamadım!
tayfa hala hata yapmaya devam ediyor. kerem ellerine çok büyük bir koz verdi ve yerini söyledi.
dizdar polise haber verip yakalatacağına, kendi başına cüssesine güvenerek gitti ve olanlar oldu.
arabanın bagajında görünce öldüğünü zannettim.
yadigarı neden buketin annesi ameliyat ettirdi onu da anlamadım.
umarım guruba ihanet etmiyordur.
erkan arkada sedatın yanında oturan çocuk değil miydi?

erkan mı adı biliyorum ama ben de kereme yardım edeni sedatın yanındaki çocuk sanıyorum
yadigarla kafa karıştırıyorlar bence

çok tşkkürler cnm a.s.

erkan mı adı biliyorum ama ben de kereme yardım edeni sedatın yanındaki çocuk sanıyorum
yadigarla kafa karıştırıyorlar bence

keremin yanına giden çocuk bu bence.
çünkü arkadan çok benziyor ve tayfaya en yakın olan o.
kerem'in intikam alma konusunda buketin annesi seval'inde parmağı olabilir diye düşünüyorum.
yadigar tekrar yürümek için tayfayı satar mı acaba?

bu gamzeye gıcık oluyormalsanaalsanasmile
oktayda oktay
aman ne aşk
senaristin beyni sulanmş bencelmaz:

dizdar! senağlama senağlama senağlama
şu polis ekibi keremi yakalayamıyor gıcık oluyorum. klava:
aslında bu diziye arka sokaklardaki polis ekibi gelmeli.
rıza baba ve komiser mesut ve ekip olsa keremi şak diye bulurdu.
tayfa hala akıllanmadı ve tek başına hareket ediyor.
sibele gıcık oldum. çatıda kereme nerdesin diye bağırıp duracağına yere oturup iboyu beklese, kendini
tehlikeye atmayacak.
zehra da hakana karşı akıllı davrandı ama 2 dakikada tuzağa düştü.
artık herşey çözümlensin ve dizi bitsin.
çok fazla gerilim olmaya başladı.
kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…