duygus cum oktay la değil başka biriyle evliydi sonra oktayla yakınlaşma başlayınca ayrılmış eşinden
anlamişko:)
hayatım boyunca izlediğim en berbat dizi diebilirim öyLesine komedi olsun die izledim ve def gibi gerildim gecen sezonda bazı bazı takılıodu gözüm gülmekten altıma kacıracak oluodum desem yalan olmaz herhalde hmn gördüğüm sacmalıkları paylasıorum ~~
saçmalık dicene izlemesene be kardeşim seni tv nin karşısına bağlayıp zorlamı izlettiler madem bu tarz dizileri sevmiyorsun en azından sevenlere saygı göster ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ bunu unutma önce ayrıca madem komedi istiyordun ozaman bi sitcom izleseydin gülmekten yerlere yatayata mesela bende komedi dizilerini sevmiyorum bana saçmalık gereksiz zaman kaybı olarak geliyor ama beyenenlere saygı duyduğumdan bişey demiyorum
olan olaylara gelince tabiki gerçek hayatta böyle şeyler pek olmuyor ama hiçbi dizidekişeyler olmuyor yada bizim başımıza pek gelmiyor boşunamı diyoruz BÖYLE ŞEYLER FİLMLERDE OLUR diye bu nedemek olaylar filmlerde abartılıyor demek bizim hayatımıza daha yakın şeyleer olsaydı sıkıcı filmler diziler olurdu bu yüzden olaylar abartılıyor
saçmalık dicene izlemesene be kardeşim seni tv nin karşısına bağlayıp zorlamı izlettiler madem bu tarz dizileri sevmiyorsun en azından sevenlere saygı göster ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ bunu unutma önce ayrıca madem komedi istiyordun ozaman bi sitcom izleseydin gülmekten yerlere yatayata mesela bende komedi dizilerini sevmiyorum bana saçmalık gereksiz zaman kaybı olarak geliyor ama beyenenlere saygı duyduğumdan bişey demiyorum
olan olaylara gelince tabiki gerçek hayatta böyle şeyler pek olmuyor ama hiçbi dizidekişeyler olmuyor yada bizim başımıza pek gelmiyor boşunamı diyoruz BÖYLE ŞEYLER FİLMLERDE OLUR diye bu nedemek olaylar filmlerde abartılıyor demek bizim hayatımıza daha yakın şeyleer olsaydı sıkıcı filmler diziler olurdu bu yüzden olaylar abartılıyor
valla dediklerinle hicbir alaka kuramıorum cnm bn türk dizisi izlemem yerimseniben izlemememin en acık nedeni de böyle arka sıradakiler gibi iğrenc bir kurgudur. onun yerine one tree hill,ohhh mis..
avrupada 1 bölüm tercüme edeyim arkasıradakileri senaryoyu şizofren eLinden cıkma bulmazLarsa namerdim yerimseniben
ha siz seviosanız saygı duyarım ama çok bariz sacma yani bi merlin dizisindeki ucan ejdarha eksik sırnaşık şey o da olsun o zmn sıkıcı olmasın die gercek hayata yakın diziler sıkıcı oluomus ya ~ valla texas mı o okul bilemedim cok cok sacma kavak yellerine sacma dioduk/dioruz ama hic oLmazsa 1000 kat daha realist.
bizim türk yapımcıları bu isi ellerine yüzlerine bulastırmadan edemiolar yazık valla cok yazık...
türk dizisi izlemem diyosun bunu izliyosun
aynı şekilde küçük sırlar başlığındaki yorumlarında hakaret ve nefret dolu
niye zamanını harcıyosun ki madem bu kadar nefret ediyosunbilmiyorumkismile
aynı şekilde küçük sırlar başlığındaki yorumlarında hakaret ve nefret dolu
niye zamanını harcıyosun ki madem bu kadar nefret ediyosunbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?