Arka Sıradakiler Fox Tv

tabi ki her öğrencinin karşısına bir kemal öğretmen çıkmıyor.
ama oradaki kemal öğretmen çok şey öğretiyor. kemal öğretmeni olmayanlar bu diziyi izlediklerinde der çıkaracakları şeyler var.
pazar günkü ali eda ve barış arasında geçen itiraf sahnesi bence çok güzeldi. eda ve ali rolünü iyi oynadı. barışa mavi sakal olduğunu itiraf ettirmenin tek yolu buydu.
haftaya da güzel bir bölüm geliyor.
ibo ya üzüldüm. boş yere katil damgası yiyecek. nazanı altetmenin mutlaka bir yolu vardır. kerem de çok akıllı davrandı.

zaten dizinin ilk başında bir yazı var.
okullarda şiddeti azaltmak için yapılan bir dizi.

benim eşim 36 yaşında ve öyle pek fazla dizi seyretmez. bu dizinin fanatiği oldu.

"okullarda şiddeti azaltmak için yapılan bir dizi".

evet canım bende tam bunu söylicektim.a.s.

ben okulda çalışıyorum ve şimdiye kadar bu dizinin olumsuz etkilerini öğrencilerde görmedim.
şiddeti nasıl çoğaltmaya yönelik? bunu anlamadım.
yapılan kavganın şiddetin ne kadar yalnış olduğunu kemal hoca anlatıyor zaten.
eğer izlediysen oktay ve saffetin kavgasını ve kemal öğretmenin tutumunu hatırlaman gerekir.
bu tarz yorumlarda diziyi baştan sona izlemek ve öyle yargılamak gerekir.

Size çoğunlukla katılıyorum...Kötü etkilediğini düşümüyorum ençlerin ..
Ama katılmadığım noktalarda var.Bazı olaylara verilen tepkiler günlük hayatta pek yapmayacağımız cinsten fazla "sanatsa, abartılıl" bu bir dizi tabiki hayatın aynısını yansıtmasını bekleyemeyiz ancak bunu izleyen yaş grubunun "hayal gücü" ,"rol model alma" ve"taklit etme" olasalığı çok yüksek ve yaygın olduğu için ben bu noktada bir tek diziyi eleştiriyorum...ama tabiki bu başarılı bir yapım olduğu gerçeğini değiştirmez.

çok heyecan yapıyosun arkadaşımm bukadar heyecana gerek yok anladıgın kadarıyla baya dizikolikmişşin sen bukadar kaptırma alt üstü bi dizi ya heyecana gerek yok

ßende çok fanatik takipçisiyim bu dizinin ve çok seviyorum şiddet içerdiğini düşünmüyorum evet bazı yerlerde çok abartılar var yani o yaşdaki kızların zorla evlendırılmesi örneğin gamzenin istemediği biriyle parası için annesi tarafından zorlanması felan bunlar pek hoşuma gitmiyor ama dizinin izlenmesi içinde böyle şeylere yer olmasını doğal görüyorum

dizi süperr Akşamki bölümü sabırsızlıkla beklıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ıbo, Nazan’ı vurduktan sonra hayatının nasıl değişeceği üzerine bir muhasebe yapar. Tetiği çektiği anda sadece Nazan’a değil tüm sevdiklerine zarar verecek, genç yaşında hapse girerek kendi hayatını da mahvedecektir.
Polisin eline düşmekten son anda kurtulan Kerem, Oktay’ın elinden kurtulamaz.
Kemal, Sibel’e son yaşadığı olaylardan sonra destek olmak isterken Zehra Kemal’in bu çabasını kıskanır. Sınıfta büyük bir gerginlik yaratır. Zehra ve Kemal arasında yaşanan gerilimli tartışma sonrasında sınıf Zehra’nın tarafını tutanlar ve Sibel’in tarafını tutanlar olmak üzere ikiye ayrılır...
Buket Oktay’ın son zamanlardaki ilgisizliğine karşılık olarak bir gece tayfa ile Oktay’ın arasına katılmaya karar verir
.

özeti kızlarr :))
ya acaba ibo nazan ı vurmuoda vursa nolcak gibi mi düşünüoo

Aglıyorum su an bu kadar guzel bı dızı olamaz ıbom benım ne yaptın sen sıbele artık sınır oluyorum mafettı cocugun hayatını cok kotu oldum kızlar

neyseki herşey bi hayalden bi düşünceden ibaretmiş yoksa bende çok üzülmüştüm iboya yazık oldu diye

güzel bi bölümdü.
gamzeye gıcık oldum bugün ne yapmak istediği belli değildi.şımarık kızlar gibi davrandı hep.sibelin ev arkadaşı sibele neden iyi davrandı anlamadım geçen bölümden bişiler kaçırdım sanırım.birde buket ve oktay birlikte olmuşlarmıydı?

ayy evett fragmanda sanki buket gebelik testi gibi bişeye bakıodu ama anlamadımm
oktayla birlikte olmadılar ki onlar yaa oldular mı yoksa

çünkü gençler böyle dizileri izlemek yerine'kurtlar vadisi'ni izlemeyi tercih ediyor.. :1closedeyes:

Kurtlar vadisinden bir farkı yokki bu dizininde :1closedeyes:

Dünkü bölüm çok sinir bir bölümdü
Tahammül sınırlarımı bayağı zorladı
hele gamzeli bölümler
Başrolde ama rolü çok sinir:dilcikar:
Birde ibonun nazanı vurma sahnesinde
Hep kemal hocanın lafı geçti
Ailem derse anlıyacamda , 2 sene önce çıka geldidi geldi diye bayağı zırvaladılar
Birde iboya acayip gıcığım çok itici:dilcikar:
Oktay da gamzede ne bulduysa fıstık gibi buket varken:1closedeyes:

aynen...
ibonun nazanla konusması çok bayıcıydı
sosyal msj vericem diye zırvaladı durdu cocuk
ögk getirdi

dünde oldukça güzel bir bölümdü.
diziyi kurtlar vadisiyle eşit tutmanız çok garip.
hiç mesaj vermiyor değil mi?
akşamki başlangıç oldukça güzeldi. ibo oldukça güzel mesajlar verdi zaten. kemal hocanın üzerindeki olumlu etkisini anlattı.
gamzeye bende gıcık oldum. ne yapmaya çalıştı öyle. oktaydanda vazgeçemiyor saffetten de.
zehra da tam gıcık bir kız. ibonun zehra ile koridordaki konuşması çok güzeldi.

melodi yaa sen sölee birlikte mi oldular oktay la bukett
??

olmadılar diye biliyorum. ama aklıma takılan bir sahne var. oktay buketin evinde kalırken buket pat diye oktayın odasına daldı. yalnış hatırlamıyorsam oktay kaçtı o akşam. olmasın ya. bukete de sinir oldum dün akşam ki davranışından sonra.

bende hiç öle bişey hatırlamıyorumm amaa fragmanda buket aglıo elinde gebelik testi gibi bişeey var..
bende sinir oldum bukete .
saffete de cok üzülüom yazık garibimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…