Arkadalar, ben de kendime birey sorun yaptm. Ltfen cevaplarnz esirgemeyin..

bende şüpheyle karıştırılmasına karşıyım ama elime o an onun tel i gelmiş canım sıkılmışsa alırım bakarım bişey olcağından deil ölesine, hee ama özellikle karıştırma falan giibi bişey derse bence kesin bi iş vardır

Karıştırmaktan maksat, aldatıyor mu diye mesaj aramaksa, ben karıştırmam telefonumun karıştırılmasınada büyük tepki veririm.
Eşlerin bu amaçla telefonları karıştırması güvensizliktir ve ben eşimin bana güvenmediği bir evliliği asla ve aslaaaa devam ettirmem.
Bugüne kadar eşimin mesajlarını asla karıştırmadım, eşimde aynen öyle.
Ama telefonu çalar kendi meşguldür açarım, eşimde benim telefonumu açar, resimlere bakar, bende bakarım. Bu anlamda tabiki karıştırırım. Ama sırf yakalamak amacıyla aslaaa yapmam yaptırmam.

oylesine aldiniz bakiyorsunuz ve esinizden bir tepki " hey noluyor telefonum benim ozelim birak yaa" diye sesini yukselti sizde "ay dogru askim ozur dilerim senin ozelin o bir daha olmazmi" dersiniz? yani

oylesine aldiniz bakiyorsunuz ve esinizden bir tepki " hey noluyor telefonum benim ozelim birak yaa" diye sesini yukselti sizde "ay dogru askim ozur dilerim senin ozelin o bir daha olmazmi" dersiniz? yani

yok yaaa başkaaa kötükedihüso

-tatlicadiarzu- karıstırmak mı gerekiyormus iyi bende karıstırırım ilginçççççççç
birde bana etraf meraklı der bak hiç merak etmemişim şimdiye kadar eşimin telinde ne var diye

karıştırma ihtiyacı hissedersen gizlice bak ...ben bakmıyorum hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar bundan sonra bi gün içimden gelirse bakarım ama bakılmaz diye bir şey yok..

iyide arkadasım benim esim beni aldatsa yada aldatmaya kalksa herhalde eve gelirken numaraları ,mesajları siler ki benim eşim cok zeki ve kurnaz bir adamdır o kadar aptal olamaz telefonda kadınla konusacak numarayıda silmeyecek kadar saf adam benim kocam olamazdı ben genelde tüm erkek milletinin bu kadar alalede yapacagını sanmam hiç telefonunuda kontrol edip eşime kendimi güldüremem

Ben de telefonuna asla bakmam eşimin eşiminde bakıp bu kim falan demesine izin vermem. Sonuçta o telefonlar karıştırılıp kim aramış, bu adam kim, bu kadını ben tanımıyoruma gelirse olay evlilikte güven bitmiştir. Haa eşimin telefonu uyurken ve banyodayken çalarsa açıp cevap veririm. Ama ikimizde çalışıyoruz iş arkadaşlarımız veya müşteriler kayıtlı, o da bana herkesin hesabını mı verecek?

bizdede öyle herkes birbirinin telefonuna diğeri müsait değilse bakar ama bende eşimin benim telefonuma hiç bakarken yakalamadım ki bizde telefonlar hep ortadadır ve sesi hep acıktır

bence karıştırma amacına göre değişir.
eğer bu bir açığını aramak, sadakat kontrolü amacındaysa yapılmamalı.lmaz:
ben erkek arkadaşımın telefonuna bakarım bazen ama gzlice değil.
baktığım yer de msjları ya da tel. rehberi değildr.

o da bnmkine bakabilir ama sadece izin isteyerek.aynı kişi eşim olsa da farketmez.:umursamaz:
izinsz çantamı da açamaz, cüzdanımı da...şakkıdı evlendik diye birbirimzin her şeyini karıştırma hakkına sahip değiliz.

gayet ciddiyim merak mı etmem gerekirdi ? hatamı yapmısım ben yıllardır ?? eger öyleyse söyle hatamı telafi edebilirim hala evliyiz CADIARZU

Benim eşim benim telefonunumu karıştırır, ama kendi telefonununa da deyim yerindeyse kırk şifre koyar, çantamı, cüzdanımı karıştırır, ben daha onun ne cüzdanını, ne ceplerini asla karıştırmadım. Zaten telefonuna ulaşmak mucize gibi birşey, telefonla görüşürken ezkaza kim diye sorsam arayan k.validem dahi olsa bana önemsiz diye cevap verir. Artık bende ona sert tepkiler veriyorum buda benim özelim diyorum. Benim kocam da ne sinir şey ya.Şimdi gene sinirlendim.

Karıştırabilirim o da karıştırsın ne varki yahu o benim eşim..
Ama ben ya da eşim güvensizlik anlamında karıştırmayız..
Eşim zaten hiç karıştırmaz telefonumu bırakın cüzdanımda ne var ne yok onuda bilmez çünkü gerek duymaz bende karıştırmam onun cebini aklıma gelmez..
Telefona gelince, bazen müzik dinlerim yada yeni müzik atmışmı diye bakarım fotoğraf çekerim ama kocamdan daha özelim yoktur benim çünkü benim özelim zaten kocacığım..

adamın karısı olmuşum,tek beden olmuşum,yemişim onun özelinişakkıdıherşey ortada olur oda karıştırsın bende nolucakzemuszemus

valla eşimin tlf benimki de ortadadır.birşeyler yakalamak değilde ölesine resimlerine filan bakarım.o da bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…